سفرنامه تفریحی خانوادگی به دبی (قسمت اول)

4.6
از 13 رای
تقویم ۱۴۰۳ لست‌سکند - جایگاه K - دسکتاپ
سفرنامه تفریحی خانوادگی به دبی (قسمت اول)

سفر تفریحی خانوادگی به دبی (قسمت اول)

با سلام خدمت تمامی دوستان و خوانندگان این سفرنامه . در ابتدا به معرفی جاذبه های گردشگری دبی پرداخته و در نهایت شروع سفرنامه ، امیدوارم که اطلاعات کافی در اختیارتان قرار داده باشم .

اطلاعات سفر به دبی :

واحد پول : با نام AED درهم امارات نامیده شده که دارای اسکناسهای 5 درهمی (قهوه ای رنگ) ، 10 درهمی (سبز) ، 20 درهمی (آبی روشن) ، 50 درهمی ( بنفش) ، 100 درهمی (صورتی) ، 500 درهمی (آبی) و 1000 درهمی (قهوه ای ارغوانی ) و سکه های 1 درهمی ، 50 فلیس و 25 فلیسی که برنگ نقره ای هستند .

هزینه توریست : بصورت نقدی توسط هتل بابت هر شب اقامت و هر اتاق از مسافرین دریافت میگردد ( هتل 3 ستاره 10 درهم – هتل 4 ستاره 15 درهم – هتل 5 ستاره 20 درهم )

تفریحات دبی : شهر بازی سرپوشیده فراری ، پارک خور دبی ، پارک سگا ، پارک آبی ام القوین(دریم) ، پارک ساحلی الممزر ، پارک صفا ، پارک خور ، پارک آبی وایلد وادی ، جت اسکی ، کافی شاپ یخی ، تور هلیکوپتر ، استودیو یونیورسال دبی لند ، شهر ورزشی ، شهر بچه ها ، اتاق گمشده آتلانتیس ، بالون سواری ، تور صحرا ، پیست اسکی ، سرزمین عجایب ، اتوبوس شگفت انگیز

مناطق تاریخی مذهبی دبی :

خانه شیخ سعید آل مکتوم ، برج ساعت دیره ، میدان عبد الناصر (بنی یاس) ، محله بستکیه ، بازار طلا ، دهکده میراثی ، مسجد الشیخ زاید بن سلطان آل نهیان ابوظبی ، مسجد الفاروق ، مسجد جمیرا

مراکز دیدنی دبی :

دلفیناریوم دبی ، برج العرب دبی ، پالم‌ جمیرا‌ دبی ، برج های رقصان ، آب نما ، برج خلیفه ، باغ معجزه ، نهر دبی ، باغ وحش ، جزیره جهان ، گالری هنری ایکس وی ای ، موزه

مراکز خرید دبی : بازارهای کرامه و مرشد ، مراکز خرید پالم استریت ، الواحه ، مزایا ، مارینا ، اوت لت ، مال امارات ، وافی سیتی ، ریف مال ، القبائل ، دی تو دی ، فستیوال واترفرانت سنتر ، ایکا ، الغریر ، حمرین سنتر ، انصار گالری ، برجمان ، لامسی پلازا ، دارگون ، ابن بطوطه ، دبی مال ، سیتی سنتر ، مرکاتو

 سفرنامه دبی

نقشه دبی ، ابوظبی

شرح سفرنامه

مقدمات قبل از سفر و روز اول سفر :

بعد از مدتها تصمیم گرفتیم یک سفر به دبی داشته باشیم تا هم تجربه سفر دبی را کسب کنیم هم اینکه از مکانهای تقریحی و دیدنی و مراکز خرید آنجا دیدن و استفاده کنیم . ما اغلب سفرهایی که در چند سال اخیر داشتیم را از آژانس مسافرتی شاهنگ پرواز در تهران گرفتیم . تور ما 5 شب و 6 روز از تهران ( فرودگاه بین المللی امام خمینی ) به مقصد دبی بود . سفر ما خانوادگی و تعداد ما 8 نفر بزرگسال و یک کودک 2.5 ساله بود .

من و همسرم به همراه دو نفر دیگر خانواده از شیراز و بقیه خانواده هم از تهران به این سفر بسیار خوب و بیاد ماندنی رفتیم . برای گرفتن تور و مخصوصا انتخاب هتل خیلی تحقیق و بررسی کردیم . قیمت بلیط هواپیما هم نسبت به انتخاب ایرلاین متفاوت هست بطور مثال بلیط دبی با شرکت هواپیمایی آسمان از 540 هزار تومان تا 650 هزار تومان بود ، شرکت ماهان و ایران ایر هم قیمتهاشون توی همین رنج و شاید بالاتر هم بود اما قیمت بلیط با قشم ایر 340 هزار تومان بود و هر روز برای دبی پرواز دارد ،

نکته دیگه اینکه ساعت پرواز هر شرکت هم فرق داشت مثال اینکه از تهران با ایران ایر 7:30 صبح رفت و 22:30 برگشت بود که خیلی ساعت خوبی بود اما قشم ایر 10:30 صبح رفت و 13:15 برگشتش بود ، ما برای اینکه قیمت تورمون ارزونتر در بیاد قشم ایر رو انتخاب کردیم . چند روز قبل از سفر رفتیم بانک ملی خروجی هامون رو که نفری 75000 تومان بود پرداخت کردیم بعد با بلیط و پاسپورت و فیش پرداخت خروجی رفتیم بانک ملت برای گرفتن فیش ارز مسافرتی که برای هر نفر 300 دلار با قیمت 2665 تومان که با مالیات و غیره قیمتش 2730 تومان شد که در مجموع بابت 300 دلار مبلغ 819000 تومان واریز کردیم ( این رو هم اضافه کنم که مسافرها برای واریز وجه ارز باید خودشان در بانک حضور داشته باشند ) بعد رفتیم صرافی و ملبغ 1500 درهم به مبلغ 1267500 تومان خریداری کردیم که البته قیمت درهم 845 تومان در اون روز بود . ما یک روز قبل ،

از شیراز با ماشین شخصی به تهران رفتیم و با اتفاق بقیه خانواده صبح روز شنبه 01/06/93 ساعت 7:45 به فرودگاه بین المللی امام خمینی رفتیم چون باید 3 ساعت قبل از پرواز در فروگاه حاضر می شدیم ، اونجا که رسیدیم همه با چمدونها پیاده شدن ما هم رفتیم به طرف پارکینگ طبقاتی سرپوشیده شبانه روزی و ماشین رو پارک کردیم و با آسانسور به طرف سالن خروجی رفتیم . ( باید توضیح بدم که فرودگاه 3 تا پارکینگ روباز و یک پارکینگ طبقاتی سرپوشیده داره که قیمت توقف 24 ساعت در پارکینگ روباز 6000 تومان و طیقاتی سرپوشیده 9000 تومان است ) . بعد از چک کردن چمدون ها و بازرسی وارد سالن شدیم و سریع رفتیم برای تحویل بار و چمدون ها رو تحویل گرفتیم و کارت پرواز گرفتیم بعد رفتیم برای چک کردن گذرنامه و تحویل دادن فیش های خروجی .

وارد سالن بعدی که شدیم روبروی ما یک فروشگاه شیرینی و کیک و نوشیدنی بود که کنار اون پلکان بطرف پایین هست . در طبقه پایین سمت چپ سرویس های بهداشتی و سمت راست بانکهای ملی ، ملت و سامان هست که فیشهای واریزی ارز رو تحویل میگیرند و نفری 300 دلار تحویل میدهند . بعد از گرفتن دلارها به طرف گیت 23 که محل سوار شدن ما به هواپیما بود رفتیم . سوار اتوبوس شدیم و جلوی هواپیمای ایرباس 320 قشم ایر رسیدیم سوار شدیم و راس ساعت 10:30 هم حرکت کردیم .

 سفرنامه دبی

(تابلو گیت 23)

 سفرنامه دبی

(هواپیمای قشم)

بعد از بلند شدن هواپیما از روی زمین ، خلبان اطلاعات پرواز از قبیل اینکه در ارتفاع 3200 پا با سرعت 870 کیلومتر پرواز میکنیم و مدت زمان پرواز 1:50 دقیقه و از روی شهرهای ساوه ، اصفهان ، شیراز ، بندر عباس عبور میکنیم و دمای هوای دبی 42 درجه میباشد رو اعلام کرد بعد با دو نوع غذا طبق سفارش از ما پذیرایی شدیم 1: چلو گوشت 2: چلو جوجه بهمراه سالاد ، نوشابه ، نان ، ماست و دسر شکلاتی دنت و در نهایت هم چای و قهوه .

در ساعت 12:20 دقیقه در فرودگاه دبی ترمینال 2 هواپیما به زمین نشست ، موقع پیاده شدن هوای گرم و شرجی به صورتمون برخورد کرد که فقط در لحظه اول تحملش سخته اما خیلی زود به هواش عادت میکنید . بعد از ورود به سالن و قرار گرفتن در صف ، پاسپورت هارو چک کردن و چمدون هارو تحویل گرفتیم و راننده ای که پلاک اسم هتل رو در دست داشت پیدا کردیم و رفتیم برای سوار شدن ماشین و رفتن به هتل .

 سفرنامه دبی

( نشستن هواپیما)

 سفرنامه دبی

 سفرنامه دبی

( ساعت بوقت دبی و سالن ورودی)

ماشین یک ون بنز مشکی رنگ متعلق به هتل بود . فاصله بین فرودگاه و هتل مونتریال که ما انتخاب کرده بودیم کوتاه بود اما از اونجایی که شهر دبی خیلی تقاطع و چراغ داره تقریبا 20 دقیقه طول کشید تا به هتل رسیدیم .

خوب حالا ازهتل و امکاناتش و موقعیت مکانیش براتون بگم : هتل مونتریال در منطقه دیره و خیابان عمر بن خطاب و نزدیک میدان ماهی واقع شده است . محل قرار گرفتن هتل در قلب دیره هست و فوق العاده جای هتل عالی است چرا که به مراکز خریدی از قبیل مرکز الغریر ، دی تو دی ، دی کی استار ، دایموند لند ، القبائل ، انصار گالری ، سیتی سنتر ، کرفور ، ریف مال خیلی نزدیک است که ما همه اینارو از هتل پیاده رفتیم وگشتیم . پیتزا هات ، کی اف سی و مک دونالد و سوپرمارکت هم تا دلتون بخواد نزدیک هتل هست . داروخانه ، موبایل فروشی و هر چیزی که لازم داشته باشید نزدیک هتل هست ، هتل از نظر مکان قرارگیری خیلی خیلی خوب بود ، ایستگاه اتوبوس و مترو هم 5 دقیقه پیاده روی داشت .

 سفرنامه دبی

(خودروی ون ترانسفر هتل) ،

 سفرنامه دبی

( خیابان و ساختمان هتل)

هتل دارای 5 طبقه بود که طبقه 5 استخر روباز و سونای خشک و بخار و سالن ورزشی بود که ساعت استفاده از آنها 8 صبح تا 8 شب بود . وارد هتل که شدیم یک لابی بسیار کوچک اما خیلی گرم با برخورد خوب کارکنان هتل برایمان خوب و شادی بخش بود . تور لیدر ما بنام امین یک پسر ایرانی جوان بود که پاسپورتهارو گرفت برای گرفتن اتاقها و مارو راهنمایی کرد برای خوردن ناهار تا اتاقها آماده شود . کنار لابی هتل یک سالن غذاخوری کوچک بود که صبحانه ، ناهار و شام در اون سرو میشد .

تنوع غذای هتل کم بود اما کیفیت غذاها خوب بود و جالب اینجا بود که نوشیدنی فقط آب و آب پرتغال داشت و اگر چیز دیگری مثل نوشابه میخواستی باید پول پرداخت میکردی . ساعت سرو صبحانه 7:30 تا 10 صبح و ناهار از 12:30 تا 14:30 بود چون روی تور ما هتل بهمراه صبحانه و ناهار بود از ساعت سرو شام بی اطلاع هستم . بعد از صرف غذا اتاقها آماده شد و کارتهای اتاقها در طبقات 2 و 3 به ما تحویل داده شد . یه چیز دیگه از هتل براتون بگم که شیر آب سرد رو هم که باز میکنید آب سرد نیست ولرمه و اصلا آب سرد نداره حتی آب استخر هم گرمه که اگر خنک بود خیلی بهتر بود . هر اتاق دارای سشوار ، صندوق رمزدار ، تلویزیون ماهواره ای ، مینی بار ، چای ساز ، چای کیسه ای و نسکافه و یک آب معدنی رایگان هست و بقیه لوازم یخچال پولی هست که پیشنهاد میکنم همون روزه اول بگید مینی بار رو remove کنند و خودتون خرید کنید چون خیلی ارزونتر از وسایل داخل یخچال هتل میتونید خرید کنید .

 سفرنامه دبی

(کارت هتل)

 

 

 سفرنامه دبی

( راهرو طبقات هتل )

 سفرنامه دبی

( نمای رستوران کوچک هتل از طبقه دوم )

 سفرنامه دبی

( این هم اتاق ما )

امین همه مارو جمع کرد و در مورد امکانات هتل و ترانسفرهای رایگان روزانه هتل و تورهای تفریحی و گردشی شهر دبی با قیمتهاشونو برامون توضیح داد که در پایین براتون لیست کردم :

1- روزانه ترانسفر رایگان هتل ساعت 9:30 صبح رفتن به ساحل جمیرا و ساعت 12:30 برگشت

2- روزانه ترانسفر رایگان هتل ساعت 16 رفتن به سیتی سنتر دیره و ساعت 21 برگشت

3- تور سافاری صحرا با ترانسفر و شام از ساعت 16:30 تا 21 برای هر نفر مبلغ 170 درهم

4- تور گشت شهری ابن بطوطه و بر دبی و رقص فواره های برج خلیفه بهمراه شام برای هر نفر 170 درهم

5- تور فراری وورد ( شهربازی سرپوشیده ) از ساعت 16 تا 21 با شام برای هر نفر 380 درهم

6- تور وایلد وادی ( پارک آبی ) ترانسفر یکطرفه ( فقط رفت ) ساعت 10 صبح برای هر نفر 300 درهم

این مواردی بود که تورلیدر ما پیشنهاد داد تا استفاده کنیم اما از اونجاییکه ما یه دوست در دبی داشتیم ازش پرس و جو کردیم متوجه شدیم که قیمتهایی که امین به ما داده خیلی بالاست و میشه تورهارو با قیمتهای پایین تر هم گرفت و اینجا بود که بدلیل نگرفتن هیچ توری از آقای امین ، تور لیدر با ما قهر کرد و تا آخرین لحظه هم که تو هتل بودیم و داشتیم برمیگشتیم روشو برمیگردوندو نگاهمونم نمیکرد که اصلا کاره درستی نبود ، خلاصه در ادامه ما هم که ناهار خورده بودیم مدت زمان کوتاهی استراحت کردیم و با ترانسفر رایگان هتل به طرف سیتی سنتر دیره حرکت کردیم .

 سفرنامه دبی

(سیتی سنتر)

فروشگاه بزرگی که در دو طبقه و متشکل از مغازه ها و فروشگاههای برندهای معروف از قبیل نایک ، آدیداس و... و کرفور که دارای کلیه مایحتاج میشد یه چیزی شبیه هایپراستار ما اما خیلی بزرگتر و با قیمتهای بسیار خوب و مناسبی بود . از کارفور شکلات و سس تند و کاکائو و نسکافه و قهوه خریدیم . این رو هم اضافه کنم که توی این ماه که ما رفتیم تمامی مغازه ها و فروشگاهها اجناسشون تخفیف خورده که مینویسن تنزیلات یعنی تخفیف و جالبیش هم به اینه که از 25 تا 75 درصد تخفیف دارند . برای خرید اصلا عجله نکنید سعی کنید همه جا رو خوب بگردید . فروشگاه از 1 تا 10 درهم هست ( مثل دی تو دی ، دایموند لند ، انصار گالری ) تا فروشگاههای مارک و برند باز هم با قیمتهای مناسب تر نسبت به ایران با این تفاوت که اونجا خاطر جمع هستین که دارید مارک اصل میخرید ، البته جنس چینی هم تا دلتون بخواد اونجا هم هست اما معلومه .

 سفرنامه دبی

( داخل سیتی سنتر )

 سفرنامه دبی

 سفرنامه دبی

( کارفور داخل سیتی سنتر )

یک نکته خیلی مهم هم اینکه حتما قبل از سفر یک تبدیل 2 به 3 خریداری کنید چون اونجا تمامی پریزهای برق سه شاخه کتابی هست و نمیتونید از شارژرهاتون استفاده کنید و یا اینکه در فروشگاه انصار گالری میتونید بخرید که قیمتش هم 13.99 درهم هست .

 سفرنامه دبی

( سوکت تبدیل 3 به 2 )

خلاصه کلی گشتیم و خرید کردیم تا ساعت شد 8:30 دیگه اومدیم توی سالن پایین منتظر شدیم تا ماشین اومدو برگشتیم هتل وسایلمونو گذاشتیم توی اتاقها و دوباره زدیم بیرون از هتل برای شام ، جاتون خالی رفتیم KFC و غذارو گرفتیم ( غذاها از 21 درهم که شامل سیب زمینی و نوشابه و مرغ سوخاری 3 تیکه ساده و اسپایسی بود تا 70 درهم که شامل سیب زمینی و نوشابه و سطل حاوی 9 تکه مرغ سوخاری و نان و سالاد و سس بود) رفتیم هتل و دوره هم توی اتاق ما جمع شدیم و شام خوردیم و قرار گذاشتیم که 8 صبح همه برای صرف صبحانه تو رستوران حاضر باشند و برنامه فردارو با هم فیکس کردیم که بعد از صبحانه استراحت کوتاهی بکنیم و بریم استخر هتل .

روز دوم :

بعد از صرف صبحانه و کمی استراحت وسایل هامون رو جمع کردیم و رفتیم استخر هتل روی پشت بام طبقه 5 ، شماره اتاقها رو اعلام کردیم و حوله تحویل گرفتیم و تا ظهر توی استخر و سونا کلی تفریح کردیم که خیلی به هممون خوش گذشت . بعد از حمام و تعویض لباسها رفتیم برای نهار ، ماکارونی تند ، مرغ ، گوشت ، سالاد ، دسر ، سیب زمینی سرخ شده و آبپز شده ، برنج و آب و آب پرتغال بهمراه زیتون جاتون خالی .

 سفرنامه دبی

( صبحانه هتل )

 سفرنامه دبی

( ناهار هتل )

 سفرنامه دبی

( استخر هتل )

بعد از استخر از همون دوستمون تور سافاری رو گرفتیم و قرار شد ساعت 4 دوتا ماشین هامر بیاد دنبالمون ، کمی استراحت کردیم تا اینکه ساعت 4 شد و دوتا هامر یکی سفید و دیگری مشکی اومدن دنبالمون و جاتون خالی رفتیم برای صحرا و سافاری . تقریبا 30 دقیقه ای تو راه بودیم که جلوی یک مغازه نگه داشتن و گفتن اگر چیزی میخواید بخرید و از سرویس بهداشتی استفاده کنید تا 10 دقیقه دیگه حرکت میکنیم ، توی همین فاصله هم باد لاستیکهای ماشینهارو کم کردن تا توی شن صحرا راحت تر حرکت کنند و ماشین گیر نکنه .

 سفرنامه دبی

 سفرنامه دبی

(ماشین هامر جهت تور سافاری )

راننده هامون یکی ایرانی و دیگری پاکستانی بودند که هردوشون خوش برخورد و شاد بودند ، وارد صحرا که شدیم تمامه ماشینها توی مسیرهای پر پیچ وخم بالا و پایین میشدند که خیلی به هممون خوش گذشت . بعد جلوی کمپی توقف کردند تا هرکسی خواست سوار موتور 4 چرخ بشه یا شتر سواری کنه، قیمت موتور 100 درهم بمدت 15 دقیقه برای 2 نفر بود ، شتر هم نپرسیدیم ولی باهاش عکس گرفتیم . دوباره سوار ماشین ها شدیم اما اینبار تمامی ماشینها با هم و پشت سر هم شروع به حرکت کردن و از مسیرهای دارای پستی و بلندیهای زیادی حرکت میکردن و همه جارو شنهای چرخهای ماشینها فرا گرفته بود ، روی یک تپه هم ایستادند تا با غروب آفتاب عکس بگیریم .

 سفرنامه دبی

 سفرنامه دبی

 سفرنامه دبی

(موتور 4 چرخ در صحرا)

 سفرنامه دبی

( شتر )

نویسنده : وحید نوروزپور