مسافرانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی ‏قصد ورود به این کشور را داشته باشند، می توانند به عنوان بازدید کننده کوتاه مدت درخواست ویزای خود را ارائه دهند‎.‎‏ ‏

سفر به کانادا می تواند به دلایل مختلف به شرح زیر باشد.‏

• تفریح ‏
• دیدار خانواده‎ ‎‏
‏ • بیزینس یا همان ویزای تجاری کانادا
• تحصیل

نکات مهم در مورد ویزای بازدید کانادا

• مسافران ایرانی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند البته در موارد خاص در صورتی که به ‏کشورهای خاصی در یک سال قبل از اقدام به درخواست ویزای توریستی کانادا سفر کرده باشند ممکن است نیاز به انجام ‏آزمایشات پزشکی ویزای کانادا باشد.‏

• اعتبار ویزای کانادا براساس تاریخ انقضای پاسپورت متقاضی خواهد بود.‏

• مشکلات پزشکی و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا شود.‏

• بازدید کننده کانادا باید بتواند اثبات کند که از نظر مالی توان ساپورت هزینه های خود در مدت زمان حضور در کانادا را دارد.‏

• متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نیاز به انجام انگشت نگاری سفارت کانادا یا همان بیومتریک دارند. ‏ هم اکنون سفارت کانادا در تهران فعال نمیباشد و متقاضیان باید به کشورهای دیگر مانند : ترکیه ( استانبول ، آنکارا ) ، ‏ارمنستان ( ایروان ) ، گرجستان ( تفلیس ) ، امارات ( دبی ، ابوظبی ) ، آذربایجان ( باکو ) و .. مراجعه نمایند.‏

• در صورتیکه ویزا چند بار ورود‎ ‎اخذ شده ‏‎ ‎باشد( ‏Multiple‏ ) این امکان فراهم می شود که مسافر چندیدن بار ورود و خروج به خاک ‏کانادا را داشته باشد

• در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در ‏این صورت می تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند‎.‎‏ ‏

• توجه داشته باشید که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمیباشد بلکه آفیسر در هنگام ورود به ‏خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را ‏پس از ویزای کوتاه مدت ندارد.‏

ثبت نام ویزای کانادا به دو صورت آنلاین و حضوری انجام میشود: ‏

ثبت نام آنلاین:‏

در ثبت نام آنلاین پس از دریافت کلیه مدارک، اسکن مدارک در سایت اداره مهاجرت کانادا ثبت و واریزی سفارت پرداخت می ‏گردد سپس مسافر برای انگشت نگاری به کشورهای دارای دفتر وک کانادا مراجعه می کند،.‏‎ ‎‏ ( قیمت ها براساس جدول 2 ‏تعرفه اخذ ویزا ) ‏

ثبت نام حضوری:‏

در ثبت نام حضوری متقاضی سفر به کانادا پس از تکمیل مدارک، شخصا به یکی از دفاتر وک مراجعه میکند و مدارک را ‏تحویل می دهد. پرداختی سفارت در هر یک از دفاتر وک شیوه خاص خود را دارد. برای مثال دفتر وک امارات مبلغ واریزی ‏سفارت را نقدی دریافت میکند و دفتر وک ترکیه فقط پرداخت آنلاین را می پذیرد. ( جدول 1 ) ‏


خدمات مخصوص متقاضیان ثبت نام حضوری:‏ 

تعرفه مسافر  تخفیف مسافر لست سکند
هزینه تکمیل فرم ثبت نام حضوری 2.500.000 ریال  10%
هزینه واریزی سفارت ( در صورتیکه سفارت درخواست پرداخت آنلاین کند) 225 دلار کانادا  10%
 کد تخفیف معتبر تا 25 مرداد 96 : lastsecond-96 

جدول 1

برای متقاضیان ثبت نام حضوری تنها فرمهای مخصوص سفارت تکمیل و تحویل می گردد و فیش واریزی سفارت پس از ‏پرداخت آنلاین، به مسافر ارائه می گردد. ‏

انواع ویزای کانادا:‏

1-ویزای نرمال : در این نوع ویزا پس از تکمیل مدارک توسط متقاضی سفر، ثبت نام به صورت انلاین انجام شده و پس از آن ‏مسافر یک ماه فرصت دارد تا در یکی از دفاتر‎)‎‏ ‏VAC ( Visa Application Centres‏ در کشورهای همسایه انگشت نگاری ‏کند. ‏‎ ‎از تاریخ یازدهم دسامبر 2013 متقاضیان ایرانی ویزای دیداری، دانشجویی و کار بین 14 و 79 سال، ملزم به دادن داده های ‏بیومتریک خود ( اثر انگشت و عکس) می باشند‎.‎

‏2- ویزای تضمینی : در این نوع ویزا دعوتنامه توریستی از شرکت کانادایی دریافت و پس از تکمیل مدارک توسط متقاضی سفر ، ‏ثبت نام انجام شده و بازه زمانی یکماهه برای مسافر برای انگشت نگاری مشخص میگردد. متقاضیان با پرداخت هزینه خدمات ‏جانبی هم چون تور انگشت نگاری، راهنما و لیدرشیپ فارسی زبان، پیکاپ پاسپورت، و خدمات پس از ورود به کانادا در کنار ‏خدمات اصلی ثبت نام میتوانند بهره ند شوند . کلیه این مراحل با هماهنگی دفاتر آنکارا، استانبول ، ایروان ، تورنتو انجام می ‏پذیرند‎.‎

‎ ‎برای ویزای تضمینی ، قراردادی با متقاضی امضاء می شود که برطبق آن در صورت رد درخواست متقاضی توسط سفارت، ‏کل هزینه یا بخشی از آن با توجه به قرارداد (حتی مبلغ واریزی سفارت) ، به وی عودت داده خواهد شد .‏

مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی‎:‎

‎+ ‎اصل پاسپورت های جدید و قدیمی‎
‎+ ‎ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان‎
‎+ ‎ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند‎.”
‎+ ‎تکمیل فرم درخواست ویزا‎ Application form ‎‏ ‏‎
‎+ ‎تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی‎ Family Information
‎+ ‎یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید‎
‎+ ‎ترجمه سند ملکی در صورت وجود‎
‎+ ‎ترجمه مدارک شغلی‎
‎+ ‎گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد ‏‎
‎+ ‎نامه تمکن‎ Bank Statement ‎به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک‎
‎+ ‎دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده ‏‎
‎+ ‎مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده‎
‎+ ‎رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا‎
‎+ ‎رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال باشد به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می ‏کند

مدت زمان اخذ ویزای توریستی کانادا

مدت زمان اخذ ویزای توریستی تقریبی و بین 3 روز تا 80 روز پس از انگشت نگاری خواهد بود. زمان صدور ویزای توریستی ‏کانادا، نسبت به شلوغی درخواست های ویزا متغیر میباشد .‏

تعرفه اخذ ویزا:‏

ویزای کانادا خدمات مسافر تخفیف مسافر لست سکند
ثبت نام ویزای توریستی تضمینی 1 تا 4 سال 1000 دلار آمریکا 10%
4 تا 14 سال 1500 دلار آمریکا 10%
بزرگسال 2000 دلار آمریکا 10%
ثبت نام توریستی نرمال 420 دلار کانادا 390 دلار کانادا
ثبت نام ویزا دانشجویی و فرصت مطالعاتی 1000 دلار کانادا 10%
کد تخفیف، معتبر تا 25  مرداد 96 : lastsecond-96

 

نکته : ثبت نام نرمال

• از نفر دوم به بعد هر نفر مبلغ 40 دلار کسر می گردد ‏
• کودک زیر 14 سال مبلغ 50 دلار کانادا کسر میگردد

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02175237 آژانس ایران آنکارا تماس حاصل فرموده و در تماس تلفنی با مسئول مربوطه کد تخفیف را اعلام فرمایید و یا  به صفحه فوق مراجعه کنید و در فرم در قسمت کد تخفیف (کد تخفیف : lastsecond-96 ) را وارد نمایید و منتظر تماس کارشناسان ایران آنکارا باشید.

 

لینک های مرتبط :