با لذیذترین غذاهای پرتغالی آشنا شوید + تصاویر

4.6
از 5 رای
تقویم ۱۴۰۳ لست‌سکند - جایگاه K - دسکتاپ
11 مرداد 1395 12:00
0

با وجود محدود شدن به اقیانوس اطلس اما شیوه آشپزی پرتغالی‌ها از مدیترانه تاثیر گرفته است.

به گزارش توریسم آنلاین، تقریبا در بیشتر غذاهای پرتغالی انواع سبزیجات و گیاهان و سیر استفاده می شود بااینکه در کل غذاهای این کشور پر کالری اند اما لذیذ هستند. ‏ ‏

مانند هر سرزمین دیگری، هر منطقه شیوه آشپزی خودش را دارد اما دارچین، وانیل، زعفران، روغن زیتون و جعفری زیاد در غذاها دیده می شود. ‏‏

با غذاهای پرتغالی آشنا شوید. ‏‏ ‏ ‏‏‏ ‏ ‏ ‏‏


غذاهای لذیذ پرتغالی را امتحان کنید  ‏ ‏ ‏ ‏  ‏ ‏‏ ‏ ‏

‏ "کالادرادا دو پیکسه" خورشت ماهی پرتغالی است که از انواع ماهی ها ، حلزون صدف دار ،گوجه فرنگی ،سیب زمینی و انواع سبزیجات تهیه می شود‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏


غذاهای لذیذ پرتغالی را امتحان کنید  ‏ ‏ ‏ ‏  ‏ ‏‏ ‏ ‏

‏‏"آکوردا" غذای پرتغالی متشکل از نان نازک سیر همراه با گشنیز خرد شده ،روغن زیتون، سرکه ،نمک و تخم مرغ آب پز و گاهی میگو هم اضافه می شود ‏ ‏


غذاهای لذیذ پرتغالی را امتحان کنید  ‏ ‏ ‏ ‏  ‏ ‏‏ ‏ ‏

‏ "کوزیدو" یک خورشت سنتی پرتغالی-برزیلی است که از انواع گوشت ، سبزیجات و سوسیس دودی تهیه شده و گاه با برنج ،شلغم یا سیب زمینی سرو می شود ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏


غذاهای لذیذ پرتغالی را امتحان کنید  ‏ ‏ ‏ ‏  ‏ ‏‏ ‏ ‏

‏دسر پرتغالی "تورتا دو آزیتائو" کیک اسفنجی است که با زرده تخم مرغ شیرین شده پوشیده می شود ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏


غذاهای لذیذ پرتغالی را امتحان کنید  ‏ ‏ ‏ ‏  ‏ ‏‏ ‏ ‏

‏"آروز دو پاتو" برنجی است که عصاره گوشت اردک را خوب به خود جذب می کند و سپس با تکه های سوسیس دودی تزیین می شود‏ ‏ ‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏


غذاهای لذیذ پرتغالی را امتحان کنید  ‏ ‏ ‏ ‏  ‏ ‏‏ ‏ ‏

‏"کالدو ورده" سوپ پرتغالی ها و متشکل از سیر ،روغن زیتون ،پیاز ،سیب زمینی ،کلم پیچ و سوسیس دودی است ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏


غذاهای لذیذ پرتغالی را امتحان کنید  ‏ ‏ ‏ ‏  ‏ ‏‏ ‏ ‏

‏ماهی "ساردین" گریل شده روی ذغال همراه با نان ذرت،سیب زمینی تنوری ، سالاد سرخ شده و سبزیجات پخته در روغن زیتون فراوان خورده می شود ‏ ‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏ ‏ ‏ ‏




منبع : توریسم آنلاین
لست سکند
لست سکند

سایت لست‌سکند از سال 1389 آغاز به کار کرد. از همان ابتدا، بخش مجله گردشگری راه‌اندازی شد تا بتواند با توجه به نیاز اهالی سفر، اطلاعات به‌روز و کاربردی را با مخاطبان به اشتراک بگذارد.