در یک فضای تمیز و شیک می توانید از بهترین غذا های گیلانی لذت ببرید. پیشنهاد این است که حتما جوجه ترش این رستوران را امتحان کنید.
این رستوران از نظر دیزاین داخلی کاملا سنتیه اما هم بخش نشستن رو نیز داره و هم تخت. برنج محلی و پختش به صورت کته واقعا عالی بود،چنجه سفارش دادیم که گوشتش واقعا خوش طعم،لذیذ و نرم بود. اشپیل و دیبیجا سفارش دادیم که اشپیل با برگ سیر و رب آلوچه سرخ شده بود که خیلی خوشمزه و خوشطعم بود.زیتون استفاده شده برای پرورده تازه و گوشتی بود،رفتار پرسنل و مدیریت واقعا خوب بود.