رستوران سنتی شازده
علی عباسی
نقدها:
گزارش
كيفيت و سرويس عالي
توصیه شده توسط کاربر

سلامی گرم به همه دوستان عزیز و نازنین
همانطوری که میدانید شهر تبریز یکی از شهرهای ایران زمین است که در زمینه غذا و خورد و خوراک همیشه زبان زد عام و خاص بوده است. شهر شیرینی های تازه و غذاهای خوشمزه. در روز عید غدیر خم امسال، بازدیدی از شهر تاریخی و زیبای تبریز به اتفاق چند تن از دوستان سفردوستمون داشتیم. دوستان عزیز تبریزیمون برای ناهار روز اول رستوران سنتی شازده را در بازار سرپوشیده تبریز انتخاب کرده بودند.

رستوران سنتی شازده که در سال 96 افتتاح شده است، یکی از رستوران های مهم و البته با کیفیت بازار سرپوشیده تبریز است که در بازار صادقیه واقع شده است. بعد از بازدید از بازار که البته به خاطر تعطیلی عید غدیر خم تقریبا می توان گفت تعطیل بود، حوالی ساعت 12:30 ظهر به رستوران شازده رسیدیم که گفتند ناهار بعد از ساعت 1 بعد از ظهر سرو می شود. به همین دلیل ما هم تصمیم گرفتیم بعد از بازدید از موزه امیر نظام به رستوران برگردیم.

سر در رستوران شازده تبریز، در عین شیکی، به روشی سنتی ساخته شده است و جلب توجه می کند. شعار اصلی این رستوران تجربه فضایی متفاوت، طعمی به یاد ماندنی در شهر اولین ها می باشد. به محض وارد شدن به رستوران با فضای فوق العاده شلوغ این رستوران مواجه شدیم. با توجه به اینکه قبلا رستوران توسط دوستانمون رزرو شده بود، مشکلی نداشتیم و در میزهامون نشستیم.

استقبال کارکنان از تیم تقریبا بیست نفره ما به گرمی انجام گرفت. کار سفارش گیری غذا هم در کمترین زمان ممکن انجام پذیرفت. محیط رستوارن واقعا تمیز و دلنواز بود و روحیه سنتی بار فضای اون، آدم رو شیفته خودش می کرد. اما برسیم به بررسی جزئی تر رستوران که در زیر به آنها اشاره می کنم.

جو و اتمسفر
همانطوری که در بالا نیز گفتم، فضای رستوران واقعا تمیز بود. کارکنان رستوران لباس مخصوص سنتی رستوران را به تن داشتند. این لباس برای کارکنان آقا و خانم متفاوت و در عین حال در یک طرح بود. چیدمان میز ها مرتب و تمیز بود و بلافاصله بعد از اینکه میزی خالی می شد، در کمترین زمان ممکن آماده پذیرش میهمانانی می شد که در صف منتظر خالی شدن میز ها بودند. تابلو هایی با تصاویر تاریخی نیز در دیوار های این رستوران نصب شده بودند و فضا را زیباتر کرده بودند.

کیفیت
شهرت اصلی رستوران شازده تبریز به خاطر کیفیت غذاهای تنوری مخصوص آن می باشد. به گفته آشپز این رستوران این غذاها چندین ساعت را در تنور هستند و در بهترین شرایط ممکن طبخ می شوند. همراهانمون هم بر کیفیت خوب این غذاهای تنوری صحه گذاشتند. غذایی که ما سفارش داده بودیم چلو کباب تابه ایی و چلو کباب کوبیده مخصوص بود. قیمت هر دو این غذاها 26 هزار تومان بود. تمامی ظروف استفاده شده اعم از قاشق ها، ظرف برنج، لیوان ها و ... از ظروف مسی با کیفیت انتخاب شده بودند که به نظرم بسیار قابل تقدیر بود.

سرویس و قیمت
در تاریخی که ما سفر کرده بودیم، بر اساس منوی این رستوران، گران ترین غذاهای آن شامل فیله تنوری، ماهیچه تنوری، فیله گردن تنوری و گردن تنوری بودند که قیمت 85 هزار تومانی داشتند. ارزان ترین غذای رستوران نیز دلمه برگ مو با قیمت 15 هزار تومانی و کوفته تبریزی با قیمت 22 هزار تومانی در این رستوران سرو می شدند. قیمت نیز به نسبت کیفیت ارائه شده کاملا قابل قبول بود.
در نهایت باید اضافه کنم که بازار سنتی و سرپوشیده تبریز، رستوران های بزرگ و مهمی رو در خودش جای داده که رستوران شازده یکی از این هاست. چنانچه گذرتون به بازار تبریز افتاد، تجربه این رستوران ها رو بهتون پیشنهاد می کنم.

نوع سفر:
تاریخ سفر: