رستوران اجاق باشی (شعبه شهرک غرب)
رستوران اجاق باشی (شعبه شهرک غرب)
کاربر لست سکند
طلوع کوچک
نقدها:
گزارش
کباب کردن انواع گوشت توسط مشتری
این رستوران توسط کاربر پیشنهاد شده

این رستوران اولین تجربه من برای کباب کردن گوشت توسط خودمون در وسط رستوران بود. وسط تمامی میزها باربیکیو قرار میکیره، و بعد از سفارشتون گوشتهای خام براتون میارن، زغال روشن رو وسط میز در جایگاهی که قرار داره خالی میکنن،

سینی مخصوص کباب کردن روش میگذارن و بهتون میگن بفرمایید شروع کنید. کمی که گوشتها پخته شدن برنج غذاخون براتون میارن.
خوب به نظرم این ایده جالبه و هم مزیت داره و هم عیب؛

مزایا:
۱. تا زمان حاضر کردن گوشتها دیگه نیازی نیست با گوشیتون ور بزید یا سالاد بکشید و سرتون گرم کنید تا غذای اصلی بیاد، البته برای افرادی که به سالاد علاقه ای ندارند و عاشق کباب کردن هستند خوبه، وگرنه یکی مثل من کلی از سالاد کلم و انارش استقبال کرد?

۲. میتونین گوشتها رو باب سلیقتون پخته یا آبدار سرو کنید.
۳. تا انتهای غذاتون میتونید مدیریت زمانی کنید و گوشت داغ میل کنید.

معایب:
۱. کلا حواستون و یک دستتون به کباب کردن هستش و یک دستتون به غذا خوردن، اصلا نمیشه فهمید چی میخوری
۲. چون وسط میز جای باربیکیو هساش، فضای چیدمان غذا و سالاد و نوشیدنیتون و ظرف گوشت های خام و ... محدود میشه و یکجورایی باید فشرده غذا بخورید.

تصویری که میبینید سینی دو نفره میکس کبابیش هست که قیمتش هم صد تومان بود.

رنج قیمتش: گران اما نه زیاد گران
استقبال مردم هم خوب بود البته در سایتهای تخفیفی میتونید با دریافت تخفیف هم به این رستوران سر بزنید.
طعم غذاش: خوشمزه
در کنار سفارش غذاتون میتونین از سالاد بار و نوشیدنیها به تعدادتون به صورت رایگان استفاده کنید.
پرسنل: مودب و خوش برخورد بودن
حق سرویس و مالیات و پول الکی دریافت کردن هم نداشت.
اگه بخواهین در مجاورت یا کنار رستوران پارک کنید جای پارک هم اغلب اوقات به سختی یافت میشه مگه اینکه در خیابان قبل از رستوران پارک کنید.

نوع سفر:
تاریخ سفر: