نقد و بررسی رستوران های استانبول


میانگین رستورانهای این شهر:
  • کافه و رستوران میدپوینت
    S J
    نقدها:
    گزارش

    کافه و رستوران میدپوینت

    توصیه شده توسط کاربر

    در قسمت آسیایی استانبول در جاده بغداد که پر از رستوران و هیاهوی خرید البته پولدارهاست رستوران midpoint جایی برای استراحت و خوردن یک غذای خوشمزه است. انواع غذا، نوشیدنی سرد و گرم، دسرهای عالی و خوشمزه(که من از هولم عکس نگرفتم وخوردمش بعد یادم افتاد) وای-فای رایگان برای خط ترکیه، پرسنل مؤدب و مرتب شما رو دعوت به استراحت و لذت بردن می‌کند. نسبت به محله و رستوران‌های دیگه و کیفیت غذا قیمت مناسبی دارد.
    شاد باشید

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران امینونو بالیکوسیلاری
    nassaj2011
    نقدها:
    گزارش

    طعم لذیذ ماهی کبابی تازه

    توصیه شده توسط کاربر

    اگه دنبال خوردن یک ماهی کبابی باحال تو استانبول هستید و میخواید هزینه زیادی هم نکنید، برید اسکله امینونو و سمت پل گالاتا. اونجا دو تا قایق کنار ساحل هستند و تو ساحل تعداد زیادی میز وصندلی چیده شده. یه ماهی کبابی باحال و تازه بهتون میدن با قیمت ۵ لیر. یه دکه باحال هم کنار ساحل هست که ترشی و مخلفات میفروشه. بنظر ارزش یکبار امتحان کردن داره.

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران اسبارو
    S J
    نقدها:
    گزارش

    رستوران اسبارو

    توصیه شده توسط کاربر

    در قسمت آسیایی استانبول در مرکز خرید ویاپورت که جای مناسب با قیمت خوب برای خرید کردن است فود کورت مجهزی قرار دارد که یکی از رستوران‌ها به اسم sbarro قیمت و غذای مناسبی دارد، انواع پیتزا و ساندویچ های با کیفیت،با منوهای انتخابی یکنفره و دونفره و.. که قیمت متفاوت رو روی منوها گذاشتن که با هر بودجه ای بشه غذای خوب خورد.ما از روی عکس و منو انتخاب کردیم و پیتزای خوشمزه و البته خیلی تندی رو امتحان کردیم که سوای بر تند بودنش کیفیت خوبی داشت. اگر غذای تند دوست دارید حتما امتحان کنید.
    لذت ببرید

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران گرندما سوادیه
    S J
    نقدها:
    گزارش

    رستوران گرندما سوادیه

    توصیه شده توسط کاربر

    کافه گرندما در قسمت آسیایی استانبول در خیابان بغداد مثل خیلی از کافه و رستوران‌های شیک این شهر کاملا شیک با دیزاین زیبا بود و آنقدر جو سنگین و شیک و باکلاس بود که من نتونستم عکس بگیرم، یعنی روم نشد راستش. اما همینقدر بگم که بسیار گرون و تجملاتی بود و اگه گذرتو. افتاد حواستون به قیمت باشه. البته جای مناسبی برای قرارهای کاری یا غیر کاری است.
    لذت ببرید

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • فودکورت اوت لت آپتیموم
    S J
    نقدها:
    گزارش

    فود کورت مرکز خرید optimum

    توصیه شده توسط کاربر

    در یکی از مراکز خرید قسمت آسیایی استانبول به نام اپتیموم فود کورت بزرگ با فضای نشستن زیاد و غذاهای فست فود و ترکی شما را به آرامش بعد از خرید و استراحت و غذا خوردن دعوت میکند، ما از چند رستوران مختلف غذا سفارش دادیم که اسمشون تو عکسها هست. قیمت مناسبی داشت و غذا هم تازه و خوشمزه بود. به دلیل تنوع زیاد شما انتخاب‌های زیادی برای غذا خوردن دارید و با هرسلیقه ای غذای مناسب وجود دارد.
    شاد باشید و لذت ببرید

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران تکبیر پیده وی لحمعجین سالونو
    nassaj2011
    نقدها:
    گزارش

    بهترین پیده استانبول؛ رستوران تکبیر

    توصیه شده توسط کاربر

    اولین‌بار که برای دیدن چهارشنبه بازار به منطقه فاتیح برای چهارشنبه بازار رفتیم، خسته و گرسنه دنبال یه رستوران خوب میگشتیم برای صرف غذا. تو اون منطقه رستوران لوکس و با کلاسی پیدا نمیشه؛ برای همین این رستوران و تنور داغش ما رو جذب کرد. گارسون ها و مدیر رستوران انگلیسی بلد نبودند؛ اما تمام تلاششون رو میکردن که کار راه بندازن. چند نوع پیده و لاماجون تو منوشون بود با قیمت های معقول و منطقی.
    من پیده پنیری ش رو ترجیح میدم که کنارش یه سالاد تند و تیز سرو میشد.
    اینقدر این پیده به ما چسبید؛ که دفعه بعد هم که رفتیم استانبول تا فاتیح رفتیم برای خوردن پیده های پینیری رستوران تکبیر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران نصر-ت برگر نیسانتاسی
    S J
    نقدها:
    گزارش

    رستوران نصرت

    توصیه شده توسط کاربر

    رستوران نصرت با چندین شعبه در شهرهای توریستی مختلف و به خصوص استانبول است که با پاشیدن مدل خاص نمک دریایی بر روی استیک هایش معروف است.
    در شعبه محله بشیکتاش و شیشلی استانبول شور و حال خاصی در رستوران نصرت برپاست، استیک فوق العاده و همبرگرهای معروف نصرت طعمی خاص و لذت خوردن غذای خوشمزه را در ذهنتان باقی می‌گذارد. سالادهای خوشمزه این رستوران رو فراموش نکنید، و جالب اینکه برای خوردن همبرگرهای دستکش‌های مخصوصی به شما می‌دهند که غذا خوردن با آنها نیز جالب است. حتما تجربه کنید، لذت ببرید.

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران تکسیم سوتیس
    نیلوفر ورزش نژاد
    نقدها:
    گزارش

    غذای خوب در رستورانی بد

    توصیه شده توسط کاربر

    رستوران sutis چند شعبه در استانبول داره و ما در سفرمون به شبعه خیابون استقلالش رفتیم. از سمت میدون تکسیم، همون اوایل خیابون اسقلال هست. با اینکه حدودا ساعت ۴ بعداز ظهر بود، رستوران شلوغ بود. گارسون ها خیلی بی تفاوت بودن و خیلی به خواسته های مشتری توجه نمی کردن و خصوصا با مشتری های ایرانی که تعدادشون تو رستوران زیاد هم بود، خیلی رفتار جالبی نداشتن که اتفاقا ما این مورد رو به گارسنی که به ما سرویس داد و فارسی هم بلد بود، تذکر دادیم. غذا ها هم نسبت به بقیه رستوران هایی که ما تجربه کردیم نسبتا کمی گرون تر بود ولی کیفیت و طعم غذا خصوصا پیده خوب بود. اولین بار بود که من دیدم هزینه نان کنار غذا رو جداگانه حساب کردن. یک اسکندر کباب و یک دونر پرسی با حجم کم و یک پیده شد ۹۵ لیر. در کل به نظرم با توجه به نحوه سرویس دهی شون و قیمت غذاها، این رستوران گزینه مناسبی نیست.

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • زوبییر اوجاقباشی
    mr.h.u.n.t.e.r
    نقدها:
    گزارش

    رستوران زبییر اوجاقباشی

    توصیه شده توسط کاربر

    یکی دیگه از رستورانهای استانبول که تعریف و تمجیدهای زیادی درباره اش خونده بودم و توصیه شده بود که حتما با رزرو قبلی اینجا برین. رفتم و رزرو هم نمیخواست اتفاقا. میگفتن غذاهای گوشتی اینا رو حتما امتحان کنین تا زندگیتون عوض شه! غذایی که سفارش دادم لم چاپس بود. شاید مقایسه درستی نباشه که بخوام این غذا رو با شیشلیک مقایسه کنم، اما بهرحال توی مغزم این اتفاق افتاد و با هر گاز از این غذا شیشلیکهای بی نظیر مشهد خودمون با اون کیفیت و طعم لذیذ توی ذهنم میومد! در کل شاید برای ما ایرانی ها این غذا توی این رستوران چیز چشمگیر و خاصی نباشه. لااقل برای من که اینطور بود. قیمت لم چاپس هم ۴۵ لیر بود

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران دورومزاده
    mr.h.u.n.t.e.r
    نقدها:
    گزارش

    بررسی رستوران دورومزاده

    توصیه شده توسط کاربر

    رستورانی که آنتونی بودرین خدا بیامرز (!) توی سفرش به استانبول اومده بود و معرفیش کرده بود. کلا هم خیلی امتیازات و افتخارات زیادی از جاهای مختلف گرفته. ولی وقتی واردش میشی تعجب میکنی که رستورانی به این کوچکی و سادگی تا این حد شناخته شده ست. غذایی که من سفارش دادم ساندویچ کباب یا Wrap Kebap بود. ولی خب در کمال ناباوری من خیلی لذت نبردم ازش. یه کباب آدانای تند بود با پیاز و جعفری که تنها نکته ای که میتونست منطقیش کنه قیمت کمتر از ۱۵ لیرش بود. غیر از اون من چیز خاصی ندیدم و تجربه نکردم

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • حسین کوفته چی
    mr.h.u.n.t.e.r
    نقدها:
    گزارش

    بهترین طعم کوفته

    توصیه شده توسط کاربر

    خیلی تحقیق کرده بودم که کجا توی استانبول بهترین کوفته ها رو میشه خورد. میتونم بگم محبوب ترین رستوران از نظر مردم همینجا بود، که وقتی رفتم و کوفته رو سفارش دادم، با همون اولین گاز تمام تعریفاتی که از اینجا میکردن رو تایید کردم! یه رستوران کوچک، نه چندان بهداشتی، با فقط یک غذا! اما وقتی تیپ و قیافه آدمهایی که اونجا میومدن رو میدیدی میفهمیدی که باید یه خبری باشه! و خبری که بود این بود که این کوفته حقیقتا یکی از بهترین کوفته های دنیاست! کوفته ای نرم و لطیف و خوشمزه که توی دهن آب میشه. حرف دیگه ای نمیمونه!

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • خاتای میدانیتلر سفراسی تکسیم (بوراک)
    mr.h.u.n.t.e.r
    نقدها:
    گزارش

    این همون رستوران بوراک آپشز معروف ترک هست که توی اینستاگرام میلیونها فالوور داره و غذاهای ترکی عربی رو با حجم زیاد درست میکنه. همین معروفیتش رستورانهاش رو بسیار شلوغ و پرطرفدار کرده. شعبه ای که من رفتم توی خیابان استقلال بود و غذایی که سفارش دادم اسمش casserole بود. Casserole به هر غذایی گفته میشه که توی ظروف چدنی توی کوره قرار میگیرن و طبخ میشن. غذای من گوشت گوسفند بود که با گوجه و پیاز و فلفل و بادمجون سرو شد و خب غذای معقول و خوش طعمی بود. ولی با توجه به قیمتش که نهایتا ۷۵ لیر شد به نظرم کاملا جا داشت که ارزونتر از این حرفها باشه. ولی هرچی که باشه بوراک داره پول برندش رو میگیره و بهرحال برای این برند هم زحمت کشیده. من شخصا بار اول و آخرم بود که اینجا میرفتم، شاید دیگران خوششون بیاد و حاضر باشن این هزینه اضافی رو پرداخت کنن

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • سینوپ مانتی ( شعبه بشکیتاش)
    mr.h.u.n.t.e.r
    نقدها:
    گزارش

    رستوران سینوپ مانتی

    توصیه شده توسط کاربر

    یکی از رستوران های معروف منطقه بشیکتاش استانبول که به مانتی معروفه. مانتی فقط یه غذای سنتی ترکی نیست، بلکه توی چندین کشور دیگه هم با مدل ها و سبک های دیگه سرو میشه. من اولین بار بود این غذا رو میخوردم و حقیقتا لذت بردم. مخلفات اصلیش رو راویولی و گوشت چرخ کرده و ماست و گردو تشکیل میدادن. یه غذای چرب که با اینکه خیلی سنگینه نمیتونی جلوی خودت رو بگیری و تا تهش میری! مخصوصا مانتی توی این رستوران که هم از لحاظ طعم و کیفیت و هم قیمتی که بیست و هشت لیر بود حرفی برای گفتن باقی نمیذاشت

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • فست فود برگر کینگ (استقلال)
    امید خدایاری
    نقدها:
    گزارش

    رستوران فست فود زنجیره ای برگر کینگ

    توصیه شده توسط کاربر

    مشهورترین رستوران فست فود زنجیره ای بعد از مک دونالد میشه گفت برگر کینگه.
    برگر کینگ که توی اکثر کشورها نمایندگی داره نسبت به مک دونالد دارای رستوران های کمتریه، حجم غذاش از مک دونالد یه کم بیشتره و قیمتاشم از مک دونالد بیشتره، انتخاب بین مک دونالد یا برگر کینگ سلیقه ایه، البته به کشوری هم که میخورین بستگی داره.
    ما در سفرمون به استانبول برگر کینگ میدان تکسیم و فرودگاه آتاتورک رو امتحان کردیم کیفیتشون خوب بود و خوشمزه، اما قیمت های فرودگاه خیلی گرونتر بود

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • کافه حافظ مصطفی 1864 (سیرکسی)
    امید خدایاری
    نقدها:
    گزارش

    کافه حافظ مصطفی استانبول

    توصیه شده توسط کاربر

    حافظ مصطفی، یکی از قدیمی‌ترین کافه قنادی‌های استانبول است که در سال ١٨٦٤ تاسیس شد و اکنون شعبات زیادی در استانبول داره، شعبه ای که ما رفتیم نزدیک مسجد ایاصوفیه بود
    آدرس:
    Mollafenari Mh., Hakkı Zade 1864, Nuru Osmaniye Cd. No:62, 34120 Fatih/İstanbul, Turkey
    این کافه دارای ۲ طبقه و جای نشستن در بیرون رستوران هم وجود داشت، طبقه بالا تقریبا خالی بود، ما کنافه با چای سفارش دادیم، داغ و خوشمزه بود، کنافه رو چون باید بعد سفارش بپزن تقریبا ۱۵ دقیقه طول کشید تا آماده شد

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران دنیز یلدیزی
    Dm_mahsa
    نقدها:
    گزارش

    کافه کشتی دنیز ییلدیزی deniz yıldızı

    توصیه شده توسط کاربر

    به محض رسیدن به ساحل امین اونو در استانبول از سمت پل گالاتا این کشتی های سنتی خیلی بامزه رو میبینید.که دور و برش به شدت شلوغه و بوی ماهی پر! برای کسایی که ماهی دوس ندارن پیشنهاد نمیشه چون با اینکه غذاهای دیگه ای هم به جز ماهی دارن اما بوی ماهی به شدت زیاده.قیمتا چندان گرون نیس.اما جای لاکچری هم محسوب نمیشه ما تو کشتیِ دنیز ییلدیزی برگر سفارش دادیم که ارزون بود و طعم معمولی داشت. تو ورودیِ اینجا هم از دکه ها تورشو سویی هم خریدیم که خوشمزه بود و بنده رو شخصا به فنا داد! با پیش زمینه ی سرماخوردگی که داشتم از فرداش صدام کاملا قطع شد:)))

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • خیری اوستا
    mr.h.u.n.t.e.r
    نقدها:
    گزارش

    بررسی رستوران hayri usta

    توصیه شده توسط کاربر

    یکی دیگه از رستورانهای کوچه های خیابون استقلال، که به کباب ها و غذاهای گوشتیش معروفه. اولین چیزی که اینجا امتحان کردیم Icli Kofte بود. یه پیش غذای معروف ترکی که معمولا قبل از غذاهای کبابی سرو میشه. طعم تندی داشت و در کل امتیاز متوسطی بهش میدم. نه خیلی خارق العاده و خاص بود و نه چیزی که بدت بیاد. اما غذای اصلی که Adana Durum بود، خیلی شبیه به کباب کوبیده های خودمونه که لای نون سرو میشه و در واقع لقمه کباب محسوب میشه. چیزی که این غذا رو توی این رستوران برای شخص من خاص و خواستنی کرد این بود که از گوشت گوسفندی خالص استفاده شده بود و طعم و بوی گوشت گوسفند کاملا با حواس پنجگانه آدم بازی میکرد. این برای کسی مثل من که عاشق شعم و بوی گوشت گوسفنده دلچسب بود و اگر کسی به بوی گوشت گوسفند حساسیت داره اصلا و ابدا توصیه اش نمیکنم. در مجموع این رستوران هم من امتیاز متوسطی به این رستوران میدم

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • بورسام تاشفرین
    mr.h.u.n.t.e.r
    نقدها:
    گزارش

    بررسی بورسام تاشفرین

    توصیه شده توسط کاربر

    این رستوران سه تا شعبه داره و مزیت رقابتیش اینه که از گوشت دنده استفاده میکنه. ما Lahmacun رو اینجا امتحان کردیم که غذای معروف این رستوران حساب میشه. Lahmacun به عنوان پیتزای ترکی شناخته میشه که تصور غلطیه. چون نه پیتزاست و نه ترکی، بلکه عربیه! کیفیت و طعم گوشت استفاده شده توی غذا کاملا ادعای رستوران مبنی بر استفاده از گوشت دنده رو تایید میکرد. در کل Lahmacun یه میان وعده خوب و سبک میتونه باشه (و نه یه وعده کامل غذایی) که اگر از جای خوبی مثل همین رستوران قدیمی و با اصالت تهیه اش کنین میتونه رضایتتون رو جلب کنه

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران بالیکچی لوکانتاشی
    mr.h.u.n.t.e.r
    نقدها:
    گزارش

    بررسی رستوران بالیکچی لوکانتاشی

    توصیه شده توسط کاربر

    Publرستورانی که ۴۰ ساله داره داره توسط دو تا برادر اداره میشه و تخصصش غذای دریایی هست. از دو تا غذایی که گرفتیم، یعنی ماهی Fener و ماهی Lipsos (که به توصیه خود صاحب رستوران بود) من خودم ماهی Fener رو دوست داشتم، فقط بخاطر اینکه خیلی نرم و لطیف بود.
    وگرنه برای کسانی مثل من که عاشق بو و مزه ماهی هستن، هم بو و هم مزه اش خیلی ملایم تر از ماهی های دیگه بود. هرچند طعم خیلی خوبی داشت در نهایت. اما ماهی Lipsos بیشتر منو یاد میگو سخاری های سوپرمارکتی خودمون مینداخت و نه طعم داشت نه بو و نه حتی ساید دیش خاصی. صرفا تازگیش بود که میتونست کمی بهت احساس خوب بده که داری ماهی تازه میخوری. از مشکلات اینجا اینه که منو بهتون نمیدن! و در نهایت قیمت تمام شده رو برات تعریف میکنه! اینه که یا با یه آدم بومی و وارد اینجا برین یا از قبل حتما قیمت ها رو بپرسین ازشون

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران تاتسون آکسارای
    Rozhin
    نقدها:
    گزارش

    رستوران Tatseven

    توصیه شده توسط کاربر

    این رستوران در منطقه آکسارای استانبول قرار دارد. برای صرف شام به این رستوران رفته بودیم. رستوران دو طبقه بود با میز و صندلی های ساده و معمولی. انتخاب ما از روی عکس هایی که در منو وجود داشت بود و آن مواردی را که میخواستیم سفارش دادیم. کیفیت غذاها خوب بود و خوشمزه بودند و قیمت هم تقریبا مناسب بود. در مجموع از این رستوران راضی بودیم.

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه: