سفری به خط سبز آسیا، کوالالامپور

4
از 31 رای
سفرنامه نویسی لست‌سکند - جایگاه K دسکتاپ
اینجا معروف به خط سبز آسیاست! + تصاویر
آموزش سفرنامه‌ نویسی
13 مرداد 1397 09:00
70
19.5K

bn26.jpg

سفري به خط سبز

زندگي ، سفريست طولاني كه آدمي لاجرم به طي طريق آنست و در اين مسير ، سنه عزيز عمر خود را مي دهد و تجربه توشه مي كند.

سفرنامه حاضر، تلاشي است در جهت شريك كردن شما خوانندگان عزيز بر تجربيات سفر 12 روزه ما كه در امتداد مسير سبز استوايي قاره كهن ، و در كشورهاي مالزي و تايلند به سرانجام رسيد .

تصوير 1: لوگوي سفر ما01.jpg

 

انتخاب مقصد

كليه رزروها ، پرداختها و اقدامات پيشين و پسين ، توسط خود ما و بدون همياري هيچ نيروي غير انجام شد ؛ به اين اميد كه به اشتراك گذاري اين تجربه ، شايد بابي باشد بر مشتاق نمودن اهل سفر به اينكه "مي شود ، اگر بخواهيد" .

القصه ؛ همه چيز از زماني شروع شد كه در عصرگاه يك روز سرد پاييزي ، با يگانه شريك زندگي در حال قدم زدن بر تلي از برگهاي رنگارنگ بوديم . سكوتي دلچسب بر همه جا حكمفرما بود و نسيم سردي گونه هايمان را نوازش مي داد . خسته و دلتنگ از بازي زمانه و فشارهاي روزمره (كه عنصر لاينفك زندگيهاي عصر حاضر است) به دنبال كورسويي براي داشتن مجالي بوديم تا از آن هياهو خود را برهانيم . از طرفي ، شغل شريف كارمندي و هزينه هاي روزافزون ، فكر سفر به دوردستها را برايمان دور از دسترس كرده بود ؛ ولي خواستن توانستن بود.

با همسر عزيز كليه راههاي در دسترس براي تجديد روحيه را دوره كرديم و در نهايت ، به اين نتيجه رسيديم كه سفر ، مي تواند رهايي بخش باشد . لكن كمبود زمان و هزينه هاي روزافزون سفر ، خود را در هر مرحله بيش از پيش نمايان مي كرد. پس ديگر مجال تعلل نبود ؛ بسرعت سناريوهاي موجود را بررسي كرديم و با توجه به اينكه سفرهاي قبلي را بدون استعانت از همياران (آژانس) مسافرتي به سرانجام رسانيده بوديم ، مقاصد قابل دسترس و زمانهاي موجود براي سفر با توجه به محدوديتهاي شغلي را مرور كرديم .

به لطف دنياي مجازي و رسم پسنديده به اشتراك گذاري تجربيات سفر ، مقصد حدودي ما به سمت كشورهاي زيباي آسياي جنوب شرقي منعطف شد ، جاييكه (با توجه به نداشتن محدوديتهاي خاص ويزا)  براي پذيرش قوم ايراني بي غل و غش مي نمود . با توجه به محدوديتهاي ويزا و بررسي مسيرها و . . . . ، عزم ما بر سفر به جزيره زيباي پوكت ، جزم شد . ولي پيش بيني انفجار قيمتها در تعطيلات نوروز ، ما را با چالشي ديگر مواجه كرد .

ايران عزيز ما ، از ديرباز كليه روندهاي طبيعي را به چالش كشيده است و يكي از اين چالشها ، تغييرات بي سابقه هزينه سفرهاي داخلي و خارجي در تعطيلات سالانه است كه خود ، دليلي عمده و موجه براي هراس از چشيدن طعم زيباي سفر است . لكن ، دانش اندك ولي كاربردي زبان انگليسي به كمك ما شتافت و با كنترل روند قيمتها ، متوجه شديم كه قيمت هتلها در تعطيلات ما ، كاملا ثابت بوده و هراس بسياري از ما ، تنها به لطف همياران عزيز مسافرتي است كه با تغيير قيمتهاي بليط پروازها ، قيمتهاي نجومي تورهاي نوروزي را رقم مي زنند .

در چهاردهمين روز اولين ماه زمستان ، پس از جستجوي فراوان ، به ناگاه قيمتي عجيب براي سفر به كوالالامپور حس چالشي من را برانگيخت : سفر به كوالالامپور با هواپيمايي عمان به تاريخ رفت 8 فروردين و برگشت 21 فروردين با ترانزيت 90 دقيقه اي به قيمت هر نفر 1885000 تومان !!!

با توجه به علم قبلي من بر ارزاني سفرهاي داخلي در خطه جنوب شرقي آسيا ، بلافاصله به بررسي قيمت پرواز رفت و برگشت به پوكت از كوالالامپور شدم و در كمال ناباوري (و به لطف سايتهاي دوست داشتني داخلي براي رزرو مستقيم پرواز و هتل خارجي) ، به عدد 350000 تومان براي هر نفر با هواپيمايي ماليندو اير (و در كمال تعجب با بار مجاز 25 كيلوگرم براي هرنفر) رسيدم . پرواز رفت از كوالا به پوكت ساعت 12 ظهر و برگشت آن ساعت 2 بعدازظهر بود كه همخواني عجيبي با زمان پرواز برگشت ما در ساعت 9 شب به عمان داشت . با توجه به قيمت حداقل2800000 توماني بليط هواپيماي مستقيم به پوكت در اين برهه زماني ، در صورت انتخاب اين روش پروازي ، در هزينه هاي هواپيمايي ما به ميزان 1100000 تومان صرفه جويي مي شد كه خود معادل هزينه حدود 4 شب اقامت در يك هتل 4 ستاره در كوالالامپور بود .

ديگر جاي تعلل نبود ، بلافاصله دست بكار شدم و پس از اطلاع رساني به همسر ، بليط رفت و برگشت هواپيمايي عمان از تهران به كوالا (8 به 21 فروردين) و كوالا به پوكت (13 به 21 فروردين)  را خريداري نمودم . هزينه بليط هواپيما در كليه مسيرها براي هر نفر تا اينجاي كار 2235000 تومان شده بود و اين بمعني يك موفقيت بزرگ در قدم اول سفر بود .

قدم بعدي ، كنترل قيمت هتل بود ؛ مترصد بودن براي رزرو هتلها در بهترين قيمت ، بيش از يكماه طول كشيد و در اين ميان ، سايتهاي داخلي و خارجي بصورت متوسط 3 بار در روز توسط من كنترل مي شد .

بالاخره و در 18 بهمن ماه ، موفق شدم هتل كروز Corus Hotel Kualalampur ( براي 5 شب از 8 تا 13 فروردين بقيمت 1580000 تومان براي دونفر با منوي صبحانه) و Swissotel Hotel Patong beach (براي 7 شب از 13 تا 20 فروردين بقيمت 2410000 تومان براي دونفر با منوي صبحانه) را خريداري و رزرو قطعي كنم .

با توجه به عدم نياز ويزا براي ورود و خروج (حداكثر 14 روزه) به كشور مالزي ، تنها اقدام باقيمانده ، اقدام براي ويزاي تايلند بود . البته اين با فرض ثبات نرخ ارز بود كه با توجه به تغييرات شديد آن در روزهاي پاياني سال ، مصائب زيادي براي ما به بار آورد .

با توجه به محدوديتهاي مالي و بدليل آنچه در فوق بعنوان محدوديتهاي شغل شريف كارمندي به آن اشاره نمودم ، ما فرايند خريد ارز موردنياز براي سفر را به روزهاي ماه پاياني سال موكول كرده بوديم ، غافل از اينكه تغييرات عظيمي در راه بود و ما بي خبر .

ولي با توجه به تجربيات قبلي و امكان طلب ويزا و ساير مدارك سفر بعنوان مستندات نياز به ارز از طرف صرافيها ، بلافاصله نسبت به درخواست ويزاي تايلند اقدام كرديم .

سفارت تايلند در خيابان بهارستان قرار داشت و ما راس ساعت 8 صبح و با در دست داشتن اصل پاسپورت ، واچر هتل ، بليط تاييدشده پرواز ، فرم تايپ و پرينت شده درخواست ويزا (اخذ شده از سايت سفارت تايلند) ، 70 يورو پول نقد و گواهي موجودي حساب بانكي بالاي 5 ميليون تومان ، در محل سفارت حضور داشتيم . در ورودي سفارت دو صف مجزا تشكيل شده بود كه يكي مربوط به اقدام كنندگان شخصي (مثل ما) و ديگري مربوط به آژانسهاي مسافرتي بود .جالب اينكه به ازاي هر 20 نماينده شركتهاي مسافرتي ، فقط يك خانواده بصورت شخصي براي تقاضاي ويزا در سفارت حاضر شده بود و بدينسان ، ما زمان كمتري براي معطل ماندن در صف ورود به سفارتخانه را از دست داديم . پس از ورود به سفارت ، فرمهاي تايپ شده بانضمام ديگر مدارك مورد اشاره در بالا را به سفارت تحويل داده و در ازاي آن ، قبض رسيد تحويل پاسپورتها به تاريخ 3 روز كاري بعد ، به ما تحويل شد و با توجه به عدم امكان حضور همسرم جهت دريافت گذرنامه ها در روز موعود ، از مسئول باجه كنترل مدارك درخواست كرديم تا نام من را جهت دريافت پاسپورت همسرم در قبض رسيد درج نمايد كه با لطف و همكاري ايشان ، مواجه شديم .

پس از گذشت 3 روز كاري ، در زمان مقرر در محل سفارت حاضر شدم و پاسپورتهاي ويزا خورده را از سفارت تحويل گرفتم .

حال نوبت خان آخر ، يعني تهيه ارز موردنياز بود كه با توجه به تحولات ماههاي واپسين سال 96 ، اين مرحله (با ابراز تاسف!) يكي از مشقت بار ترين مراحل سفر بود .

با توجه به تحقيقات انجام شده ، در ساعت 8 صبح يك روز كاري با در دست داشتن مدارك كامل (پاسپورت و ويزا ، بليط هواپيما ، كارت ملي و كارت عابربانك داراي اطلاعات خوانا بنام شخص متقاضي) در محل يكي از صرافيهاي رسمي بانك مركزي در حوالي بلوار ميرداماد حاضر شديم و پس از گذشت 4 ساعت ، با اعلام نرخ رسمي روز موفق به دريافت 1000 دلارآمريكا براي هر نفر شديم ، البته با كمال تعجب دريافتيم كه دريافت ارز با اين مدارك (كامل) در روزهاي آتي نيز براي بسياري از هموطنان متقاضي غيرممكن گرديده بود.

حال وقت تجديد تنفس و برنامه ريزي براي سفر بود ، چراكه كليه اقدامات پيش نياز سفر با موفقيت انجام پذيرفته بودند .

زمان بسرعت مي گذشت و نويد شروع سالي جديد و پربار را به ما ميداد.

پس از انجام يك سفر داخلي كوتاه مدت در هفته اول تعطيلات نوروزي ، به موطن خود بازگشته و مقدمات سفر را فراهم كرديم .

داشتن و همراه بردن كرم ضد آفتاب ، كلاه و عينك آفتابي ، لوسيون ضد گزيدگي حشرات ، آنتي بيوتيك ، قرص سرماخوردگي (بدون كدوئين) ، دمپايي و يا سندل راحت ، حوله استخري و زيرانداز پارچه اي نازك ، تعدادي غذاي آماده طبخ ، و در نهايت كوله پشتي سبك و دوربين عكاسي قابل حمل راحت (پاورشات) را به همه شما عزيزان توصيه مي كنم .

زمان سفر فرا رسيد و با توجه به تحقيقات قبلي در خصوص روش عزيمت به فرودگاه بين المللي امام خميني ، به اين نتيجه رسيديم كه با توجه به مدت زمان نسبتا طولاني سفر ما و ريسك پيدا نكردن محل پارك مناسب در پاركينگ فرودگاه و همچنين هزينه هاي پاركينگ ، بهترين انتخاب استفاده از تاكسيهاي اينترنتي است . با توجه به اينكه محل زندگي ما در شهر كرج قرار دشت ، كمي زودتر اقدام به درخواست تاكسي اينترنتي كرديم تا در صورت در دسترس نبودن آن ، زمان كافي براي رفتن با خودروي شخصي را داشته باشيم كه خوشبختانه شانس با ما يار بود و تنها 15 دقيقه پس از درخواست ، خودروي درخواستي در درب منزل حاضر بود و با نازلترين قيمت ممكن ، ما را به فرودگاه رسانيد .

 

شروع سفر

پس از رسيدن به فرودگاه ، با گذر از چك اوليه امنيتي ، كارت پرواز هواپيمايي عمان را دريافت كرده و به صف كنترل مدارك گيت خروجي پيوستيم . با رسيدن نوبت كنترل ، كارت پرواز و پاسپورت و فيش پرداختي عوارض خروج (بمبلغ 75000 تومان) را به مامور كنترل مدارك تحويل داده و ضمن خداحافظي از آخرين عوارض خروج 75000 توماني !!! از گيت كنترل گذرنامه رد شديم.

تصوير 2:در انتظار پرواز02.jpg

پس از حدود يكساعت انتظار در محوطه پشت گيت ، و با اعلام مشخصات پرواز ما از بلندگوي فرودگاه ، بسمت گيت نهايي براه افتاديم و پس از كنترلهاي نهايي ، بر بوئينگ زيباي 737 هواپيمايي عمان اير سوار شديم .

تصوير 3:در هواپيما03.jpg

تصوير 4:در هواپيما04.jpg

در ادامه ،توضيح اين موضوع خالي از لطف نخواهد بود كه در صورت داشتن كد Booking Reference (يا كد PNR كه در زمان رزرو پرواز به شما ارائه مي شود) امكان مشاهده و انتخاب صندلي خالي موردنظر در پرواز (با مراجعه به وبسايت شركت هواپيمايي مربوطه) وجود دارد كه با استفاده از اين امكان ، ما توانسته بوديم مكان صندليها در كنار هم و در نقطه قابل قبولي از هواپيما در كليه پروازها رزرو كنيم .

هواپيما در زمان موردنظر و بدون كوچكترين تاخيري ، تهران را به مقصد مسقط ترك نمود و پس از گذشت زمان حدود 2:30 ساعت ، در فرودگاه بين المللي مسقط به زمين نشست . در مسير تهران به مسقط ، با توجه به مقارن بودن زمان پرواز با زمان سرو صبحانه و كوتاهي مسير ، بلافاصله پس از اوج كامل هواپيما ، از ما با صبحانه قابل قبول و نوشيدني قابل انتخاب ، پذيرايي شد .

تصوير 5:صبحانه هواپيما05.jpg

تصوير 6: بر فراز مسقط06.jpg

ورود به فرودگاه مسقط ، موجب تحسين دولتمردان عماني در تجهيز اين فرودگاه زيبا و تبديل آن به يكي از ترمينالهاي رقيب در منطقه خاورميانه، توسط هر رهگذري مي شود . عليرغم اينكه به لحاظ وسعت ، اين فرودگاه از فرودگاههاي مطرح منطقه نظير دوحه و دوبي به مراتب كوچكتر است ، لكن به لحاظ زيبايي در طراحي و كاربردي بودن نقشه آن ، مي توان آنرا با اين فرودگاههاي مطرح در مقام مقايسه دانست .

تصوير 7: فرود در مسقط07.jpg

تصوير 8: فرودگاه بين المللي مسقط08.jpg

تصوير 9: فري شاپ فرودگاه بين المللي مسقط09.jpg

پس از گذشت كمتر از يكساعت ، با مراجعه به گيت پرواز كوالالامپور ، اقدامات كنترلي و امنيتي انجام گرديده و ما بر هواپيماي غول پيكر ايرباس سه رديفه اين هواپيمايي سوار شديم .

در هنگام سوار شدن بر هواپيما ، مسافرين زيادي از مليتها و اقوام مختلف در هواپيما جاي گرفتند و مانند پرواز قبلي راس ساعت و بدون تاخير انجام شد و هواپيما در ساعت 9 صبح بوقت محلي ، مسقط را به سمت كوالالامپور ترك كرد .  

مانيتورهاي روبرو ، زمان حدودي 7:10 ساعتي را براي پرواز تخمين مي زدند كه با توجه به بزرگي هواپيما ، راحتي صندليها ، پذيراييهاي پي در پي و وجود سرگرميهاي ويدئويي ، تحمل فشار پرواز را بسيار آسانتر مي نمود .

تصوير 10: بسوي كوالا10.jpg

تصوير 11: يكي از وعده هاي غذايي سرو شده در پرواز مسقط-كوالالامپور11.jpg

تصوير 12: بر بيكران اقيانوس12.JPG

پس از گذشت حدود 7:15 ساعت از شروع پرواز ، شنيدن صداي كاپيتان (احتمالا پاكستاني) پرواز ، نويد ورود به محدوده هوايي فرودگاه كوالالامپور را مي داد و بدينسان ، هواپيما پس از 20 دقيقه در كمال آرامش به زمين نشست و مسافران دسته دسته از هواپيما خارج شده و مورد بدرقه مهمانداران و كادر پرواز قرار گرفتند .

حال نوبت به خروج از فرودگاه و عزيمت به هتل كروز رسيده بود كه الحق در يكي از بهترين مكانهاي توريستي و با دسترسي عالي به برجهاي دوقلو در منطقه KLCC قرار داشت . با توجه به تحقيقات قبلي من از سايتهايي مانند Trip Advisor ، سه راه براي رفتن به هتل وجود داشت :

  • راه اول گرفتن تاكسي و رسيدن به هتل پس از يكساعت و با پرداخت حدود 160 رينگيت بود .
  • راه دوم استفاده از قطار سريع السير KLIA Express بسمت ايستگاه KL Sentral با قيمت بليط هر نفر 50 رينگيت و سپس رفتن از KL Sentral به ايستگاه KLCC با مترو (هر نفر 2 رينگيت) و يا گرفتن تاكسي (حدود 20 تا 25 رينگيت) بود.
  • راه سوم رفتن به Terminal Hub در طبقه -2 فرودگاه KLIA و استفاده از اتوبوسهاي شركت Aerobus يا شركتهاي همكار براي رفتن به ايستگاه KL Sentral (بمبلغ هر نفر 10 رينگيت) و سپس رفتن از KL Sentral به ايستگاه KLCC با مترو (هر نفر 2 رينگيت) و يا گرفتن تاكسي (حدود 20 تا 25 رينگيت) بود.

با توجه به عزم ما بر كاهش هزينه ها ، ما راه سوم را برگزيديم و پس از رسيدن به ايستگاه سنترال ، با كرايه يكدستگاه تاكسي شخصي (كه در محل پياده شدن از اتوبوسها تجمع كرده بودند) با مبلغ 25 رينگيت به محل هتل عزيمت كرديم .

 

شب اول – كوالالامپور :

پس از ورود به هتل ، كارهاي check in بسرعت انجام شد و ما دركمال تعجب ، با تعداد زيادي از هموطنان عزيز مواجه شديم كه با تورهاي مختلف دراين هتل سكني گزيده بودند .

تصوير 13: هتل كروز13.JPG

پس از تحويل اتاق (و پرداخت 150 رينگيت بعنوان دپوزيت)  و قرار دادن چمدانها در اتاق ، در جستجوي محلي براي رفع گرسنگي بوديم كه پس از طي 1 كيلومتر ، به تنها شعبه مك دونالد در آن حوالي كه در آنزمان از شب (حدود 1 نيمه شب) بويي از خلوتي نيمه شب نبرده بود ، رفته و دو منوي متفاوت آن به قيمت 35 رينگيت را خريداري نموده و مشغول صرف آن در محل رستوران شديم .

تصوير 14: اتاق Superior هتل كروز14.JPG

تصوير 15: اتاق Superior هتل كروز15.JPG

سپس به هتل برگشته و پس از تهيه و صرف يك ليوان چاي لبسوز و لبدوز كه بوسيله چاي ساز تعبيه شده در اتاق هتل درست كرده بوديم ، به خواب شيريني فرو رفتيم .

 

روز دوم – گشت شهري در كوالالامپور :

با توجه به برنامه ريزي قبلي ما ، روز دوم (و در اصل اولين روز حضور ما در كوالا) به گشت شهري و بازديد از مكانهاي ديدني شهر اختصاص يافته بود . با توجه به تحقيقات قبلي ، دو راه براي اينكار وجود داشت :

  • استفاده از تورهاي گشت شهري داخل هتل با قيمت گزاف
  • استفاده از تاكسي و اجاره آن جهت بازديد از كليه مكانهاي ديدني
  • استفاده از اتوبوسهاي hip hop در شهر
  • استفاده از وسايل نقليه عمومي و تاكسي بصورت تركيبي

با توجه به خستگي مسير روز گذشته ، و ريسك به هدر رفتن زمان و هزينه بدليل عدم آشنايي ما با راههاي رسيدن به مكانهاي ديدني ، ترجيح ما استفاده از راهكار دوم ، يعني استفاده از تاكسي بود .

تصوير 16:مسير هتل كروز تا مجتمع KLCC 16.JPG

تصوير 17:مسير هتل كروز تا مجتمع KLCC17.JPG

تصوير18:مسير هتل كروز تا مجتمع KLCC18.JPG

تصوير19:مسير هتل كروز تا مجتمع KLCC  19.JPG

بهمين جهت ، پس از صرف صبحانه قابل قبول هتل در ابتداي صبح ، به منطقه KLCC و دقيقا زير برجهاي دوقلو (ورودي مجتمع Syria و محل تجمع تاكسيها) مراجعه كرده و ضمن مذاكره با يكي از تاكسيها ، با راننده آن بنام آقاي Won براي بازديد از كليه مناطق گردشگري در دسترس كوالالامپور نظير :

  • غار باتو
  • برج مخابراتي كوالالامپور
  • ميدان استقلال
  • ميدان ساعت
  • باغ پرندگان

بشرط توقف ايشان تا بازگشت مجدد ما بمبلغ 200 رينگيت ، توافق كرديم . لذا در ابتداي ورود به تاكسي ، به راننده 80 رينگيت پرداخت كرده و مقرر كرديم تا 120 رينگيت باقيمانده را در مسير برگشت به ايشان پرداخت نماييم.

تصوير20:غار باتو20.JPG

تصوير21:غار باتو21.JPG

تصوير22:غار باتو22.JPG

تصوير23:غار باتو23.JPG

تصوير24 :محوطه ورودي غار باتو24.JPG

تصوير25:كاخ سلطان25.JPG

تصوير26:كاخ سلطان26.JPG

تصوير27:كاخ سلطان27.JPG

تصوير28:ميدان استقلال28.JPG

تصوير29:ميدان استقلال29.JPG

تصوير30:برج مخابراتي كوالالامپور30.jpg

تصوير31 : باغ پرندگان كوالالامپور (ورودي)31.JPG

تصوير32 : باغ پرندگان كوالالامپور (ورودي)32.JPG

تصوير33: مسجد زيباي Negara كوالالامپور33.JPG

تصوير34: مسجد زيباي Negara كوالالامپور34.JPG

تصوير35: مسجد زيباي Negara كوالالامپور35.JPG

تصوير36: مسجد زيباي Negara كوالالامپور36.JPG

تصوير37: مسجد زيباي Negara كوالالامپور37.JPG

تصوير38: مسجد زيباي Negara كوالالامپور38.JPG

تصوير39: ميدان ساعت Times Square39.JPGTimes Square

تصوير40: ميدان ساعت Times Square40.JPG

تصوير 41: موزه ملي41.JPG

تصوير 42: موزه ملي42.JPG

تصوير 43: موزه ملي43.JPG

پس از اتمام بازديد از موزه ملي ، با تاكسي به هتل بازگشته و بدليل خستگي زياد ، از صرف نهار در بيرون از هتل صرفننظر كرده و به صرف يكي از غذاهاي آماده اي كه از ايران بهمراه آورده بوديم ، بسنده كرديم .

پس از حدود يكساعت استراحت ، مطابق برنامه تصميم به بازديد از باغ وحش Zoo Negara داشتيم . بهمين دليل ، پس از طي مسير 500 متري از هتل تا ايستگاه KLCC ، بامتروي Rapid KL به ايستگاه wang sa maju رفته و پس از پياده شدن در اين ايستگاه ، بوسيله تاكسي و پرداخت 15 رينگيت به باغ وحش زيباي كوالالامپور عزيمت كرديم .

تصوير44: متروي Rapid KL44.JPG

تصوير45: ايستگاه wang sa maju45.JPG

ورودي اين باغ وحش به ازاي هر نفر 80 رينگيت بود . حدود 4 ساعت را به ديدن گونه هاي مختلف جانوري كه اكثرا و با توجه به امكان ، در فضاي باز و بدون قفس نگهداري مي شدند ، گذرانديم . ديدن اين تعدد از گونه هاي جانوري با زيستگاههاي متفاوت در كنار هم (بويژه ديدن ببر سفيد و معروف باغ وحش) براي ما بعنوان يكي از دوستداران حيوانات ، تجربه و لذتي وصف ناپذير بهمراه داشت .

تصوير 46: باغ وحش بزرگ Zoo Negara46.JPG

تصوير 47: باغ وحش بزرگ Zoo Negara47.JPG

تصوير 48: باغ وحش بزرگ Zoo Negara48.JPG

تصوير 49: باغ وحش بزرگ Zoo Negara49.JPG

تصوير 50: باغ وحش بزرگ Zoo Negara50.JPG

تصوير 51: باغ وحش بزرگ Zoo Negara51.JPG

تصوير 52: باغ وحش بزرگ Zoo Negara52.JPG

تصوير 53: باغ وحش بزرگ Zoo Negara53.JPG

تصوير 54: باغ وحش بزرگ Zoo Negara54.JPG

تصوير 56: باغ وحش بزرگ Zoo Negara56.JPG

پس از اتمام بازديد از باغ وحش با توجه به غروب آفتاب ، مجددا بوسيله تاكسي به ايستگاه wang sa maju برگشته و با استفاده از مترو به ايستگاه KLCC رفته و پس از آن به هتل بازگشتيم . پس از مدتي استراحت در هتل ، تصميم گرفتيم تا تا براي صرف شام و بازديد از قلب تپنده شبهاي كوالالامپور ، به خيابان Buting Bintang يا همان Bangala street برويم .

مسافت بين هتل تا اين خيابان حدود 2 كيلومتر بود كه با توجه به اينكه ساعت هنوز 10 شب و خيابانها هنوز شلوغ بودند ، تصميم به پياده روي تا مقصد با استفاده از مسيرياب معجزه گر google map گرفتيم . پياده روي ما حدود 20 دقيقه طول كشيد و با نزديكتر شدن به ورودي خيابان بينتانگ ، شنيدن سر و صداي موزيك و ازدحام مردم بيش از پيش مشهود مي نمود ، تا اينكه پس از رسيدن به ورودي خيابان ، از كثرت شلوغي و ازدحام مردم ، انگشت حيرت به دندان گرفتيم .

تصوير 57: خيابان بينتانگ57.JPG

تصوير58: خيابان بينتانگ58.JPG

خيابان بينتانگ مملو از مراكز ماساژ ، فروشگاههاي متفاوت ، مراكز موسيقي و پايكوبي و در نهايت گروههاي موزيك خياباني بود كه به طرز زيبايي بصورت زنده در كنار پياده روها  به اجراي برنامه مي پرداختند و در اين ميان ، خيل كثيري از جمعيت گرد آنها آمده و از اجراي موزيك زنده توسط اين گروهها لذت مي بردند . پس از گذشتن از كسري از خيابان ، به يكي از مراكز KFC رفته و پس از تهيه دو منوي متفاوت از غذا بمبلغ كل 38 رينگيت ، مشغول صرف شام شديم .

پس از صرف شام ، مجددا به كند و كاو خيابان بينتانگ مشغول شده و پس از مدتي ، 2 عدد آب نارگيل طبيعي (در پوست واقعي نارگيل) به مبلغ هر عدد 5 رينگيت از دكه هاي فروش كنار خيابان تهيه كرده و با نوشيدن آن ، قدري از عطش و خستگي روز گذشته كاستيم .

تصوير 59: آب نارگيل طبيعي59.JPG

 جالب اينكه بهترين نرخ تبديل دلار به رينگيت را من در اين خيابان ديدم ، ولي اگر قصد تبديل رينگيت به دلار را داشتيد ، پيشنهاد من صرافيهاي موجود در طبقه زيرين مجتمع Syria (در ورودي متروي KLCC) است .  در انتها ، پس از گذراندن وقت در اين خيابان تا پاسي از شب ، يك تاكسي بمبلغ 15 رينگيت به مقصد هتل كرايه كرده و شب را به اميد فردايي جذابتر از امروز، در بستر آرميديم .

 

روز سوم – پارك آبي Sunway Lagoon :

مطابق برنامه ريزي انجام شده ، ساعت 7 صبح در محل سرو صبحانه حاضر شديم تا صبحانه سومين روز هتل را صرف نماييم . صبحانه هتل ، شامل طيف متنوعي از متريالهاي صبحانه سرد ، تخم مرغ و نيمروي پخته ، كيك و نان تست ، بيكن سرخ شده و خوراكهاي صبحانه بين المللي بهمراه نوشيدنيهايي نظير شير داغ ، چاي ، آبميوه (البته از نوع نكتار) و قهوه بود و از نظر كلي قابل قبول مي نمود .

تصوير 60 : صبحانه هتل60.JPG

پس از صرف صبحانه ، بلافاصله وسايل شنا را در كوله پشتي گردآوري نموده و بسمت ايستگاه تاكسي هاي KLCC رفتيم و دقيقا در همان محل آشنايي ديروز ، مجددا با آقاي won ملاقات كرديم . پس از گپ و گفت در خصوص ماوقع روز گذشته ، قصد خود را در خصوص رفتن به مجتمع آبي Sunway با او در ميان گذاشتيم و در نهايت به توافق رسيديم كه در قبال پرداخت 100 رينگيت به ازاي هر مسير (كلا 200 رينگيت)، بهمراه ايشان تا پارك آبي طي طريق كرده و در زمان برگشت نيز راس ساعت خاصي قرار گذاشته و به هتل بازگرديم . در اين ميان ، راننده مهربان يك سورپرايز ويژه به ما داد و آن هم امكان استفاده از تخفيف ويژه تبعه مالزيايي براي استفاده از امكانات كامل پارك آبي به ميزان 30% نسبت به اتباع بيگانه بود كه خود بخش زيادي از هزينه تاكسي را جبران مي نمود . پس از رسيدن به پارك آبي ، آقاي won براي دقايقي از خودرو پياده شد و در زمان بازگشت  با در دست داشتن 2 بليط 120 رينگيتي ، نويد موفقيت در گرفتن تخفيف 120 رينگيتي را به ما داد . در اصل ، ما بايد 2 بليط 180 رينگيتي را براي استفاده از 6 تم پارك مستقر در مجموعه خريداري مي كرديم ، حال آنكه با تخفيف اتباع مالزيايي آقاي won ، به ازاي هر بليط 120 رينگيت پرداخت كرده بوديم .

پس از تنظيم زمان و مكان دقيق برگشت با آقاي won ، به ورودي پارك مراجعه كرده و پس از ايستادن در صف طويلي كه البته به لطف برنامه ريزي صحيح برگزاركنندگان بسيار سريع پيش مي رفت ، وارد پارك شديم .

در ابتدا به محل تحويل وسايل همراه رفته و پس از پرداخت 45 رينگيت براي اجاره laugage ، وسايل را درون آن گذاشته و شروع به كشف نقاط مختلف اين مجموعه عظيم نموديم . پارك آبي sunway مشتمل بر 6 تم پارك (از جمله يك باغ وحش فوق العاده جالب) بود و استفاده از كليه وسايل بازي بغير از Bunjee jumping ، G Force و Go kart ، براي ما رايگان بود .

تصوير 61 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon61.JPG

تصوير 62 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon62.JPG

تصوير 63 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon63.JPG

تصوير 64 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon64.JPG

تصوير 65 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon65.JPG

تصوير 66 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon66.JPGSunway Lagoon

تصوير 67 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon67.JPG

تصوير 68 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon68.JPG

تصوير 69 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon69.JPG

تصوير 70 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon70.JPG

تصوير 71 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon71.JPG

تصوير 72 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon72.JPG

تصوير 73 : مجموعه تفريحي Sunway Lagoon73.JPG

تصوير 74 :باغ وحش زيباي مجموعه تفريحي Sunway Lagoon74.JPG

تصوير 75 :باغ وحش زيباي مجموعه تفريحي Sunway Lagoon75.JPG

تصوير 76 :باغ وحش زيباي مجموعه تفريحي Sunway Lagoon76.JPG

تصوير 77 :باغ وحش زيباي مجموعه تفريحي Sunway Lagoon77.JPG

تصوير 78 :باغ وحش زيباي مجموعه تفريحي Sunway Lagoon78.JPG

تصوير 79 :باغ وحش زيباي مجموعه تفريحي Sunway Lagoon79.JPG

تصوير 80 :باغ وحش زيباي مجموعه تفريحي Sunway Lagoon80.JPG

تصوير 81 :باغ وحش زيباي مجموعه تفريحي Sunway Lagoon81.JPG

پس از استفاده از دستگاهها و وسايل بازي و سرسره ها تا حد امكان و چيرگي خستگي بر ما ، نهار همبرگر به قيمت 50 رينگيت براي دو نفر را خريداري كرده و پس از صرف نهار ، مجددا مشغول استفاده از سرگرميهاي باقيمانده ، از جمله باغ وحش زيباي آن گشتيم .

سپس حسب وعده با آقاي won ، حدود نيم پيش از زمان قرار بازگشت به محل laugage مراجعه نموده و پس از آمادگي نهايي ، بسمت درب خروجي مجموعه حركت كرديم كه به ناگاه آسمان غريد و چنان باراني باريدن گرفت كه گويي قصد سوراخ كردن سقفها را دارد . با توجه به نزديك شدن زمان قرار ما با آقاي won ، به سختي خود را به درب خروجي رسانيده و با ديدن جمعيت سرگردان براي اجاره خودرو ، يكه خورديم . با توجه به بارش شديد باران ، قرار شد تا همسر در مكاني سرپوشيده در امان باشد تا من در كمال نااميدي به وعده گاه با آقاي won بروم ، ولي پس از رسيدن به محل قرار ، در كمال تعجب آقاي won را در محل قرار ديدم و بدين ترتيب ، روز سوم سفر ما در كوالالامپور ، با خاطره خوبي ادامه يافت .

در مسير بازگشت به هتل ، در ضمن صحبتهاي روزمره با آقاي  won ، متوجه شديم كه يكي از بهترين جاذبه هاي كوالالامپور ، آكواريوم معروف آن است كه در فاصله كمتر از 1 كيلومتري هتل و درست زير مجتمع خريد معروف Syria و برجهاي دوقلو قرار دارد .

لذا بعد از رسيدن به هتل ، پس از كمي استراحت به محل آكواريوم KLCC Aquarium مراجعه نموديم . زمان تقريبي رسيدن ما به آكواريوم حدود ساعت 6 عصر بود و زمان كار آكواريوم از ساعت 10 صبح الي 8 شب بود . پس ما حدود 2 ساعت زمان براي ديدن آكواريوم داشتيم كه منطقي مي نمود . قيمت هر بليط 69 رينگيت بود و ما پس از خريد بليط به مجموعه KLCC Aquarium وارد شده و از ديدن شگفتيهاي دنياي زير آب به وجد آمديم .

تصوير 82 : مجموعه دنياي زير آب KLCC Aquarium82.JPG

تصوير 83 : مجموعه دنياي زير آب KLCC Aquarium83.JPG

تصوير 84 : مجموعه دنياي زير آب KLCC Aquarium84.JPG

تصوير 85 : مجموعه دنياي زير آب KLCC Aquarium85.JPG

پس از اتمام بازديد از آكواريوم ، مشغول بازديد از طبقات مختلف مجتمع Syria شديم و از فروشگاههاي مختلف برندهاي موجود در آن ديدن كرديم .

تصوير86 : Syria Shopping Center86.JPG

تصوير87 : Syria Shopping Center87.JPG

تصوير88 : Syria Shopping Center88.JPG

تصوير89 : Syria Shopping Center89.JPG

در زمان بازديد از فروشگاههاي مختلف اين پاساژ ، ديدن تابلويي مبني بر اجراي نمايش فواره ها در آبنماي روبروي مجتمع Syria در ساعت 10 شب توجه ما را به خود جلب كرد ، لذا مابقي بازديد از اين مجتمع فروشگاهي زيبا را به بعدا موكول كرده و ساعت 9:30 به كافه DOME مشرف به محل برگزاري نمايش فواره ها وارد شده و پس از صرف قهوه و كيك (بمبلغ 35 رينگيت) به تماشاي شوي زيباي فواره ها همراه با موزيك پرداختيم .

تصوير90 : DOME Cafe90.JPG

پس از اتمام نمايش ، با توجه به خستگي زياد ترجيح به بازگشت به هتل جهت تجديد قوا براي برنامه هاي روز بعد داديم و در هتل از غذاهاي آماده ايراني بعنوان شام استفاده كرديم .

 

روز چهارم – بلنديهاي Genting Highlands :

مطابق برنامه ريزي انجام شده ، ساعت 7 صبح در محل سرو صبحانه حاضر شديم تا صبحانه چهارمين روز هتل را صرف نماييم .

برنامه امروز ما ، بازديد از تفرجگاه Genting Highland بود كه براي رفتن به آن 2 راه وجود داشت :

  • اجاره تاكسي بمبلغ 120 رينگيت در هر مسير رفت و برگشت
  • استفاده از توبوسهاي مخصوص به مقصد Awana در مجتمع ترانزيتي KL Sentral

ما راه دوم را انتخاب كرديم و بلافاصله پس از صرف صبحانه ، به ايستگاه KLCC رفته و پس از خريد بليط مترو ، به ايستگاه KL Sentral رفتيم . پس از رسيدن به ايستگاه سنترال ، با پرس و جو محل Terminal Hub در طبقه زيرهمكف مجموعه را پيدا كرده و بدنبال كيوسك فروش بليط اتوبوس مجموعه گنتينگ گشتيم و با كمال تعجب ، دريافتيم كه اينجا ، دقيقا همانجايي است كه در بدو ورود از فرودگاه از اتوبوس فرودگاه پياده شديم . پس از يافتن كيوسك فروش بليط Go Genting ، با تعداد زيادي از مسافرين مواجه شديم كه قصد عزيمت به اين تفرجگاه زيبا را داشتند ، ولي با كمي كندوكاو متوجه شديم كه كليه بليطها تا ساعت 11 فروخته شده است و تنها راه رفتن به اين مجموعه استفاده از تاكسيهاي تجمع كرده در ترمينال (ون 8 نفره 280 رينگيت) و يا اجاره تاكسي در خروجي طبقه همكف مجموعه KL Sentral (تاكسي بمبلغ 140 رينگيت) است ، حال آنكه قيمت بليط دومنظوره و تركيبي اتوبوس به مقصد گنتينگ و بليط رفت تله كابين (Express bus & Skyway) فقط هر نفر 13 رينگيت بود ، لذا تصميم گرفتيم تا بليط Comboاتوبوس را براي ساعت 11 صبح خريداري نموده و تا زمان حركت اتوبوس ، گشتي در محوطه KL Sentral  بزنيم .

تصوير91 : كيوسك فروش بليط Go Genting در Terminal Hub طبقه زيرهمكف ايستگاهKL Sentral91.jpg 

 حدود 10 دقيقه پيش از زمان حركت اتوبوس ، در محل ترمينال حاضر شده و با اتوبوس به مجموعه تفريحي گنتينگ عزيمت كرده و پس از حدود 1:10 ساعت ، به Awana transportation hub رسيديم . با توجه به تحقيقات قبلي ، اولين قدم پس از رسيدن به ترمينال نهايي ، خريد بليط برگشت به مقصد KL Sentral بود ، پس با پرس و جو كانتر فروش بليط اتوبوس را در طبقه همكف مجموعه  Awana transportation hub پيدا كرده و پس از پيوست به صف خريد ، در كمال تعجب مشاهده كرديم كه تنها گزينه قابل انتخاب براي ما ، برگشت با سرويس ساعت 6 عصر است و كليه سرويسهاي ديگر ، پر شده اند .

تصوير 92 : بليط برگشت از Awana transportation hub به KL Sentral92.JPG 

 پس از خريد بليط برگشت (به قيمت هر نفر 12 رينگيت)، با پله برقي به طبقه چهارم رفته و پس از نشان دادن Skyway ticket كه در بليط كمبوي رفت خريداري كرده بوديم ، به صف طويل و سريع تله كابين مجتمع گنتينگ پيوستيم .پس از حدود 20 دقيقه معطلي در صف ، نوبت به ما رسيد تا با سوار شدن بر تله كابين ، زيباييهاي طبيعت مسحوركننده استوايي مالزي را نظاره گر باشيم . در ميانه راه ، كابين براي چند لحظه در سكوي يك ايستگاه متوقف شد كه بعدا متوجه شديم كه اين ايستگاه مربوط به معبد chin swee caves (و يا معبد بهشت و جهنم بقول ما ايرانيهاي عزيز) مي باشد و بر آن شديم تا در مسير برگشت حتما از آن ديدن كنيم .

يكي از موضوعات جالب توجه در اين مسير ، اجراي عمليات عمراني جهت ساخت يك مجموعه تفريحي شهربازي در نقاط مرتفع اين مجموعه بود كه تفكر در نحوه انتقال مصالح ساختماني و تجهيزات حجيم شهربازي به اين مكان ، ما را بسيار متحير ساخت .

تصوير 93 : عمليات عمراني ساخت مجموعه تفريحي شهربازي در نقاط مرتفع مجموعه Genting Highland93.JPG

پس از گذشت حدود 25 دقيقه از زمان سوار شدن ما به تله كابين ، بالاخره به مجموعه تفريحيGenting Highland رسيديم ، مجموعه اي عظيم مشتمل بر 7 طبقه با ارتفاع سقفي بالغ بر 70 متر از كف مجموعه كه هر بيننده اي را متحير مي ساخت .

تصوير 94 : مجموعه Genting Highland94.JPG

تصوير 95 : مجموعه Genting Highland95.JPG

 

در اين مجتمع انواع فودكورت و رستوران ، سالنهاي متعدد سينمايي، شهربازي و انواع فروشگاههاي مواد غذايي و پوشاك وجود داشت و به واقع ، در قامت يك مجموعه تفريحي و خريد كامل ، خوش درخشيده بود .

با توجه به تجربه قبلي و براي بر حذر بودن از صف طولاني خريد بليط برگشت تله كابين ، بلافاصله پس از رسيدن به مجموعه به كانتر فروش بليط مراجعه كرده و بليط برگشت تله كابين را به قيمت 8 رينگيت براي هر نفر ، خريداري نموديم .

با توجه به خستگي و گرسنگي ، راه را بسمت فودكورتهاي طبقه فوقاني ادامه داده و پس از صرف نهار (بمبلغ 60 رينگيت براي 2 نفر) از تفريحات موجود در شهربازي سرپوشيده همان طبقه ديدن كرده و پس از آن به طبقات پايينتر مراجعه نموديم . در طبقات پايينتر ، يك راهروي عريض وجود داشت كه در اطراف آن انواع فروشگاههاي البسه و لوازم آرايشي ، پخش شده بودند . پس از مقداري خريد ،  ضمن ادامه مسير راهرو ، در كمال تعجب با يك مركز سرپوشيده اسكي مصنوعي و ورودي هتل 5 ستاره first world hotel مواجه شديم و اين موضوع ، ما را به تحسين سياستهاي سردمداران اين مرز و بوم وا داشت .

پس از آن ، و در مسير برگشت ، با خوشوقتي تمام به محل شروع شوي زيبا و سه بعدي" نور ، لامپ و موزيك" در محل تالار اصلي مجتمع رسيديم و از ديدن زيباييهاي آن ، بسيار لذت برديم . با توجه به پيش بيني ما از ازدحام شديد جمعيت ، تصميم گرفتيم تا هرچه سريعتر با تله كابين برگشت ، بازگرديم تا ضمن امكان مشاهده زيباييهاي معبد ، اتوبوس برگشت را نيز از دست ندهيم .

القصه ، با ديدن صف طولاني و پرحجم مسير بازگشت ، شگفت زده شديم ، لكن با مديريت صحيح مسئولين مربوطه ، اين حجم از توريستها ، در زماني كمتر از 20 دقيقه و بشكل غيرقابل باوري ، به ترمينال آوانا اعزام گرديدند . پس از سوار شدن بر تله كابين مسير برگشت ، در ايستگاه معبد chin swee caves پياده شده و ضمن بازديد از ديدنيهاي آن ، چند عكس يادگاري گرفتيم .

تصوير 97 : معبد Cheen swee caves97.JPG

تصوير 98 : The Journey Of Enlightement  (مسير معبد بهشت و جهنم)98.JPG

سپس مجددا به ايستگاه تله كابين مراجعه كرده و پس از كمي انتظار ، بسمت ايستگاه Awana رهسپار شديم . زمان رسيدن به ترمينال Awana ، فقط 5 دقيقه مهلت تا حركت اتوبوس بسمت KL Sentral باقيمانده بود كه خوشبختانه به اتوبوس رسيده و پس از 1:15 ساعت ، به ايستگاه KL Sentral رسيديم . پس از آن با استفاده از مترو ، به ايستگاه KLCC رفته و به ادامه بازديد خود از مجتمعهاي تجاري Syria و Pavilion پرداختيم . در خلال بازديد از مجتمع Pavilion ، تبليغات فيلم A Quite place توجه ما را به خود جلب كرد و تصميم گرفتيم تا اين فيلم را در سينماي بروز و باتكنولوژي واقع در طبقه ششم مجتمع Pavilion به قيمت 12 رينگيت براي هرنفر ، تجربه كنيم .

پس از تماشاي فيلم ، و سرخوش از توفيق در ديدن يكي از فيلمهاي Top10 در ماه مارچ در يك سينماي استاندارد ، به ادامه گشت و گذار و خريد در مجتمع Syria پرداخته و پس از آن به خيابان بوتينگ رفتيم . سپس به رستوران ايراني Naab (ناب) رفته و شام را بمبلغ هر نفر 60 رينگيت در آنجا صرف كرده و پس از آن به هتل بازگشتيم .

تصوير99 : رستوران ايراني ناب Naab99.JPG

 

روز پنجم – Mitsuee Outlet park :

اگر اهل خريد اقلام پوشيدني با برندهاي معتبر باشيد ، در سفرهايتان حتما بدنبال اوتلت هاي محل اقامت خودخواهيد گشت . اوتلت ميتسويي يكي از بزرگترين مراكز فروش اقلام اوتلتي در جنوب شرق آسيا (به گفته سايت trip advisor) مي باشد كه در 5 كيلومتري فرودگاه KLIA قرار دارد . با توجه به هزينه بالاي رفت و برگشت به اين اوتلت ، پس از صرف صبحانه در روز پنجم ، بلافاصله عازم ايستگاه KL Sentral شده و ضمن مراجعه به Terminal hub در طبقه زيرين ، براي KLIA2 بليط اتوبوس بمبلغ 10 رينگيت خريداري نموديم . اتوبوس پس از گذشت 1 ساعت به KLIA2 رسيد و با توجه به تحقيقات قبلي ، پس از پياده شدن در ترمينال ، بدنبال ايستگاه carpark bay B9 گشتيم و پس از حدود 15 دقيقه انتظار ، اتوبوس رايگان اوتلت ميتسويي كه از شكل و شمايل آن مي شد كاربري آنرا تشخيص داد ، ما را سوار و بسمت Mitsuee Outlet park منتقل نمود .

تصوير100 : شاتل رايگان اوتلت ميتسويي از KLIA2100.JPG

 پس از ورود و در نگاه اول ، بسيار مشتاق به خريد بوديم ، لكن اشتياق ما هر لحظه كمتر مي شد و دليل آن ، تنها ارزش پايين پول ملي ما نسبت به ارزهاي رايج دنيا بود و بدليل گراني بيش از حد برندها و گاها تك سايز بودن ماركهاي تخفيف دار ، موفق به خريد چنداني نشديم .

پس از انجام يك گشت كامل در اوتلت ، نهار را در يكي از فست فودهاي داخل مجموعه به قيمت 70 رينگيت براي 2 نفر خريداري و صرف نموده و پس از آن بوسيله اتوبوسهاي مسير رفت ، به KLIA2 برگشته و پس از خريد بليط اتوبوس به مقصد KL Sentral بمبلغ هر نفر 12 رينگيت ، با مترو به ايستگاه KLCC و پس از آن به هتل بازگشتيم . البته در مسير برگشت ، بصورت كاملا اتفاقي آقاي won را ديديم و پس از مذاكره قيمتي براي انتقال ما به فرودگاه در روز بعد ، در قيمت 100 رينگيت به توافق رسيديم و مقرر شد تا آقاي won راس ساعات 8:30 روز بعد در لابي Corus Hotel منتظر ما باشد .

با توجه به اينكه شب آخر را در كوالا مي گذرانديم ، ترجيح داديم تا سري به محله چينيها با غذاهاي عجيب و غريب (و گاه حال بهم زننده شان) كه به موازات خيابان بينتانگ بود ، بزنيم و پس از آن به هتل بازگشته و مشغول بستن بار سفر براي عزيمت به قسمت دوم سفرمان شديم .

 

روز ششم – خداحافظي با كوالالامپور

روز آخر بود و با توجه به زمانبر بودن فرايند check out ، ما ساعت 7 صبح بگونه اي در رستوران هتل حاضر شديم كه تمامي چمدانها را بسته و لباس سفر پوشيده بوديم . پس از صرف صبحانه و انتقال چمدانها به لابي هتل ، فرايند check out و دريافت ديپوزيت در سريعترين زمان ممكن انجام شد و ازطرفي آقاي won راس ساعت 8:30 در لابي هتل منتظر ما بود . پس از انتقال چمدانها به تاكسي آقاي won ما در مسير فرودگاه KLIA قرار گرفته و پس از گذشت يكساعت به فرودگاه رسيديم . در فرودگاه بدنبال كانتر هواپيمايي Malindo Air گشتيم و پس از يافتن آن و ارائه بليط و پاسپورت و تحويل چمدانها ، كارت پرواز دريافت كرده و پس از گذر از گيت كنترل پاسپورت ، منتظر باز شدن گيت ورود به هواپيما براي ادامه سفر خود به جزيره بيادماندني پوكت شديم .