من یه تور مارماریس رو در تیرماه 1401 از این آژانس خریدم. اسم آژانس رو از سایت مسافران و لست سکند پیدا کردم و با توجه به قیمت مناسبتری که ارائه داده بود، پس از یک تماس و کمی مشورت با کارشناس این شرکت، تصمیم به خرید تور کردم. با کمی چونه، تور رو با تخفیف به من فروختن و کارشناس شرکت اطلاعات خوبی رو در مورد سفر به من ارائه داد. البته من با توجه به تجربه ای که در اینجور سفرها داشتم ، استفاده زیادی ازین اطلاعات نکردم ولی این اطلاعات می تونه به افرادی که تجربه سفر کمتری دارند، کمک شایان توجهی بکنه. مدارک رو به موقع تحویل دادن. و در کل مشکلی پیش نیومد که نیاز به پیگیری باشه و در زمینه پشتیبانی حین سفر نمی تونم اظهار نظر بکنم.
با سلام
بنده امروز تور مارماریس (بلیط هتل ترانسفر) از آژانس مهرآباد گشت کوپال خریداری کردم قسمت اول نقد و بررسی خودم امروز ثبت میکنم و قسمت دومش در پایان سفر و با توجه به کیفیت خدمات این آژانس محترم.
اول تشکر کنم از سایت لست سکند بابت معرفی و تایید این آژانس خوب
دوم: تشکر میکنم از نحوه برخورد عالی و شخصیت خوب و پاسخ دهی بسیار سریع کانتر محترم سرکار خانم ویدا چهره. ایشون با ادب ومتانت بالا همیشه تا الان که بلیط هارو برامون فرستادن پاسخ گو بودن. همچنین ارائه قیمت بسیار مناسب نسبت ب بقیه.
انشالا سفر و تور خوبی داشته باشیم و در پایان سفر هم قسمت دوم نقد بررسی سفر و آژانس و هتلو خواهم نوشت با توجه به شرح وقایع.
امتیازات من ب این آژانس از دیدگاه من:
ادب وبرخورد مناسب کانتر: 5از 5
پاسخ دهی سریع کانتر: 5
قیمت نسبت ب مابقی آژانس ها: 5
ارسال سریع مدارک و همکاری جهت ارز مسافرتی بیمه و تست پی سی آر :5
با تشکر فراوان از سایت بی نظیر لست سکند و کانتر محترم مهرآباد گشت خانم ویدا چهره
31/01/1401