در محله امینونو و کنار پل گالاتا چندین قایق هستند که ساندویچ ماهی میفروشن، هر ساندویچ از یه ماهی کوچیک مقداری پیاز و کاهو تشکیل شده، من طعم ماهی رو دوست داشتم و تجربه متفاوتی بود اما پیشنهاد میکنم به ماهی دست نزنید که بوی ماهی از دستتون به این راحتی ها پاک نمیشه، کسانی هم که از بوی ماهی بدشون میاد اصلا سراغ اینجا نرن. قیمت هر ساندویچ در دی ۹۸ مبلغ ۱۵ لیر بود و با یه ساندویچ هم سیر میشین. هر کدوم از این رستوران ها رو انتخاب کنین هیچ فرقی بینشون نیست، ماهی ها رو تو قایق سرخ میکنن و جلوی هر قایق محلی برای نشستن درست کردن و یه میزهای کوچیکی گذاشتن، البته میز و صندلی خیلی راحت نیستن، برای سفارش هم باید خودتون برین سفارش و تحویل بگیرید و خبری از پیشخدمت و این چیزا نیست. در کل یه بار رفتن به این رستوران ها رو برای کسائی که با بوی ماهی مشکلی ندارن رو پیشنهاد میکنم.
دقیقا مجاور پل گالاتا ، در محله امین اونو استانبول و تقریبا روبروی مسجد امین اونو ، قایق ها ، دکه ها و چرخ دستی هایی رو می بینید که مشغول طبخ و فروش ماهی هستند. اغلب بصورت ساندویچ . اینجا بهشت کسانیست که به غذای دریایی علاقه دارند و البته جهنم کسانی مثل من که از بوی آبزی جماعت متنفرند . اینجا و زیر پل گالاتا شما می تونید با 10-15 لیر خودتون رو به یک ساندویچ ماهی و مخلفات کنارش از جمله ترشی و آبلیمو و ... مهمان کنید . باید هشدار بدم که بعد از نوش جان کردن ساندویچ دقیقا 3 روز کاری بوی آکواریوم خواهید داد. اصلا نمی دونم چرا اینجا رو بهتون معرفی کردم . یادش افتادم اعصابم خرد شد .
#تایسیز