جزیره پاناک یا «جزیره گاو نر» در خلیج فانگ نگا، نزدیکی جزیره پوکت در تایلند، یک جزیره معروفه که به دلیل غارهای شگفتانگیز و طبیعت زیبا شناخته میشه. این جزیره یکی از مقاصد گردشگری تور جزیره جیمزباند که شما رو میبرن، و با کایاک اینجا رو میگردین که تجربه لذت بخشی، از داخل غار رد میشین که سقف غار یه قسمت هایی اینقدر پایین مجبورین کف کایاک دراز بکشین. زیبایی هایی که اینجا میبینین عین خود بهشت می مونه.
سلام. در تور جزیره جیمز باند یکی از جاذبه های این تور محسوب میشه که بعد از گشت و گذار در جزیره جیمز باند با کشتی به نزدیک این جزیره می رسید و با قایق بادی پارویی که راننده مخصوص خودش رو داره و هر کدام ظرفیت دو نفر رو داره شما رو به اعماق این جزیره می بره. در وسط این جزیره مجددا آب هستش و شما رو به غارهای بسیار زیبا که گاها وسط آن برش خورده و نور خورشید می تابه، می برند. یکی از بهترین تفریحات و زیباییهای طبیعی تور جیمز باند این جزیره هستش.
قسمتی از آیتم تور جیمز باند ما کایاک سواری در اطراف جزیره پناک که در خلیج فانگ نگا هست، بود.
مکان رویایی و زیبا با صخره های اهکی سبز و آبهای شفاف و سبز رنگ که تورهای تفریحی دقایقی رو اونجا سپری میکنند.
مهم ترین بخش هم کایاک سواری میان غارها و البته بین همین صخره های سبز هست.
جالبه که یک صخره سبز شبیه جیمز باند در همین منطقه وجود داره که بومی ها بهش "جیمزباند۲"میگفتن.
حس خیلی خوبیه که توی یک کایاک دونفره بشینی در حالی که آبهای سبز رنگ پیش روت توسط کایاک شکافته میشن،از زیر غارها رد میشی و صخره های سبز اطرافت هستن و از دیدن مناظر اطراف لذت میبری
پ.ن:مواظب دست و پاهاتون باشید که به صخره ها نخوره، چون به شدت تیز و برنده اند و باعث آسیب دونفر از همسفری ها شدند