هتل باروت همرا در سیده قرار دارد ، این هتل 5 ستاره دارای 6 استخر و اتاق های بالکن دار با نمایی به سوی دریا می باشد. اتاق های هتل باروت همرا دارای کفپوش پارکت می باشند و در رنگهای گرم دکور شده اند. این اتاق ها دارای یک محوطه برای نشستن همراه با مبل و تلویزیون می باشد. تمامی اتاق ها مجهز به تهویه کننده هوا و مینی بار هستند. صبحانه در هتل باروت همرا به صورت بوفه همراه با میوه های تازه سرو می شود. این ریزورت چهار رستوران دارد که غذاهای دریایی ، ایتالیایی و غذاهای سنتی ترکی سرو می کنند. مرکز اسپای هتل انواع درمان ها را ارائه می دهد و جوزی دارد ، همچنین این هتل دارای مرکز بدنسازی مجهز و استخر روباز همراه با سرسره برای کودکان نیز می باشد. باروت همرا 60 کیلومتر از فرودگاه آنتالیا فاصله دارد ، رسپشن هتل به صورت 24 ساعته پاسخگو می باشد ، پارکینگ هتل نیز رایگان است.
من به همراه همسر و دختر ۲ ساله و همینطور دوستانمون جمعا شش نفر برای خرداد ماه ۱۴۰۰ و در دوران پاندمی کرونا هتل باروت همرا رو برای اقامت انتخاب کردیم. دلیل انتخاب این هتل نظرات بسیار خوب مسافران در وبسایت تریپ ادوایز ، امتیاز ۴.۸ از ۵ در گوگل و امتیاز بالای ۹ در بوکینگ و همینطور اهمیت زیاد هتل به رغیت قوانین در دوران پاندمی بود.
هتل باروت همرا از مجموعه هتلهای زنجیره ای باروت هست که همگی به خدمات و سرویس دهی فوق العاده مشهور هستند. این هتل در منطقه سیده در شرق آنتالیا و در فاصله یک ساعته از فرودگاه هست. ما حدود ساعت ۱۲ ظهر به هتل رسیدیم که بلافاصله چک این انجام شد و دو اتاق رو به باغ با یک تخت دابل و یک تخت سینگل که به تازگی بازسازی شده و با بالکن بزرگ بودند تحویل داده شد. شمایل این هتل با هتلهای منطقه لارا و بلک که همگی دارای یک ساختمان مجلل مرکزی و غالبا بلند در ابتدا و در ادامه استخرهای بزرگ و بارها هست تفاوت داره و بیشتر مشابه هتلهای منطقه پوکت هست بطوریکه دارای چندین ساختمان ۴،۵ طبقه در کنار هم و در محوطه باغ های فوق العاده سرسبز و استخرهای نه چندان بزرگ و پراکنده هست و درختان میوه در سرتاسر هتل وجود داره که همه امکانات به راحتی و با فاصله کم در دسترس هست.
بارهای هتل شامل lobby bar، pool bar، beach bar، olive bar، که برای وقت نهار در olive bar منو ایتالیایی، در poolbar برگر هاوس و در beach bar بطور مفصل تر منو نهار و همینطور بوفه وجود داشت که برای این وعده نسبت به هتلهایی که قبلا رفته بودیم غذاها بسیار با کیفیت تر و متنوع تر بود. برای وعده شام هم علاوه بر رستوران اصلی که بصورت بوفه بود ۴ رستوران الاکارته وجود داشت که با رزرو قبلی در guest relation میتونستین بطور رایگان از هر رستوران یک مرتبه استفاده کنین. ما رستوران International و seafood رو رزرو کردیم که هر دو فوق العاده بودند و International فراتر از انتظارمون بود بطوریکه بعد از صرف غذا همگی اتفاق نظر داشتیم که ما اگر این غذا رو که شامل پیش غذا سرد، پیش غذا گرم، غذای اصلی، دسر و آب میوه بود در یک کشور اروپایی سفارش بدیم نفری حداقل ۵۰ یورو باید پرداخت میکردیم. ( هتل رو ما شبی ۱۵۰ یورو برای هر اتاق دو نفره به همراه کودک زیر ۱۲ سال رزرو کرده بودیم)
هتلها در ماه جون خیلی برنامه زیادی نداشتند و صرفا موزیک زنده در طول روز و شب و همینطور ورزشهای داخل استخر، دارت، تفنگ بادی و … برقرار بود. و طبق گفته ی تیم انیمیشن هتل، دولت ترکیه شوهای شبانه و پارتی رو ممنوع اعلام کرده بود که البته بعد از برگشت ما کم کم این ممنوعیت برداشته شد.
سرویس دهی هتل و برخورد کارکنان بسیار عالی بود و حتی بدون تیپ هم کارهاشون رو به نحو خوبی انجام میدادن برخلاف هتل بایا لارا که بدون انعام سرویس خوبی نمیدادن.
از معایب هتل میتونم به سایز کوچک کابین دوش در اتاقهای استاندارد و تنوع کم در بوفه صبحانه و تعداد کمسرسره آبی اشاره کنم. و نقطه قوت این هتل سرویس دهی و برخورد عالی کارکنان بود.
در آخر این هتل رو به کسانی که به دنبال آرامش، کیفیت، حس لوکس بودن در برابر هزینه نه چندان زیاد هستند پیشنهاد میکنم. و به کسانی که قصد سفر در تابستان امسال و در دوران پاندمی به سواحل مدیترانه رو دارند عرض کنم با کمی تحقیق و انتخاب هتل خوب میتونین یک هفته فارغ از کرونا و بدون استرس رو سپری کنین.