با پرواز آتا به دالامان رفتیم که پرواز سروقت وساعت ۲۲:۵۰ انجام شد،فاصله فرودگاه دالامان تا هتل حدود۲۷ کیلومتر بود که حدود ۴۵ دقیقه طول کشید که ازین نظر بسیار عالی بود.لابی هتل در دو طبقه بود که در بدو ورود با شکلات مغز دار و لیموناد از شما پذیرایی میشد،البته ما چون نصف شب رسبدیم فقط یک نفر در ریسیپشن بود و لابی هم سرد و تاریک بود ولی با روشن شدن هوا تازه چشممان به جذابیتهای هتل روشن شد،اگر پروازهای ایرانی هم ساعت خود را طوری تنظیم کنند که مسافر به جای نیمه شب در ساعات معقول به هتل برسد خیلی بهتر هست.
ما یک اتاق استاندار سه تخته رزرو کرده بودیم ولی به ما اناق خانوادگی چهار تخته کانکت دادن که خیلی بزرگ و عالی بود و در واقع پسرم هم یک اناق مستقل برای خودش داشت،به جای ساعت دو ظهر هم ساعت نه صبح اتاق را تحویل دادند که خیلی خوب بود ،چون پروازهای نیمه شب واقعا خسته کننده هستند.
هتل یک رستوران اصلی و سه رستوران آلاکارته و چندین بار و اسنک بار داشت که همگی فعال بودند و ما یک شب رستوران ایتالیایی رزرو کردیم.
تنوع غذایی صبحانه ،ناهار.شام واقعا عاااالی بود .بخصوص شام از ناهار مفصل تر بود.
یک کافه بیکری ۲۴ ساعته هم در هتل بود که درهر ساعتی مراجعه میکردید انواع نوشیدنی و شیرینی و چند مدل سوپ و ساندویچ آماده جهت استفاده وجود داشت.
استخر روباز آب گرم هم فعال بود،ولی آب استخرهای دیگر هم دمای محیط بود که البته قابل شنا کردن بود.هتل ساحلی بود و در مجاورت ساحل چالیش که از ساحل های معروف فتحیه است قرار داشت،تا مرکز شهر هم یک پیاده روی ساحلی بود که حدود ۳ کیلومتر بود وپر از کافه و مغازه بود.البنه با دولموش هم که در بیست متری هتل بود با نفری ۳۰ لیر تا مرکز شهر میبردن.در کل هتل بسیار خوبی بود هم از نظر جغرافیایی و هم غذا و امکانات و پرسنل بسیار مهربان که کاملا همکاری میکردند