این هتل که در قسمت قدیمی شهر پراگ ( پراگ 1 ) واقع شده است ، دسترسی خوبی به اکثر نقاط دیدنی شهر دارد .
در لابی کوچک و جمع و جور هتل ، علاوه بر گرفتن راهنمایی های لازم برای پیداکردن نقاط دیدنی شهر و یا درخواست تورهای گردشگری میتوان یورو و دلار خود را با نرخی مناسب و قابل قبول به کرون تبدیل کرد .
در گوشه ای از لابی ، انبار کوچکی برای به امانت گذاشتن چمدان و بار مسافران قرار دارد .
برای رفتن به اتاقهای طبقات ، باید از راهروی تنگ و تاریک هتل که روی دیوار آن تعداد زیادی قمه و شمشیر و ... نصب شده است عبور کرد تا به آسانسور شیشه ای رسید . البته از پله های کنار لابی هم میتوان به طبقات دسترسی پیدا کرد .
آسانسور شیشه ای هتل ، ظرفیت حداکثر 3 نفر را دارد .
نور راهروی طبقات هم بسیار کمتر از لابی هتل است . بخاطر سقف نسبتا کوتاه راهروی طبقه سوم و عبور ستون های چوبی از بخش هایی از سقف و دیوار مجبور بودیم با سر خم شده از بخش هایی از راهرو عبور کنیم تا به اتاقمان برویم .
قفل و کلید اتاق ، از نوع قفل و کلید قدیمی بود . از آن مدلهایی که در فیلمها با سنجاق قفلی آن را باز می کردند .
اتاق ما ، اتاق زیر شیروانی بود ، که برای رفتن به کنار پنجره باید خم می شدیم تا سر ما به سقف برخورد نکند .
نور اتاق هم با آنکه همه لامپ ها را روشن کرده بودیم ، باز کم و تاریک بود .
امکانات اتاق ما ، مشابه اکثر هتل ها ، کامل بود .
اتاق دارای وای فای رایگان و شامل: یخچال کوچک ، حوله ، صابون ، شامپو ، سشوار ، وان و سرویس بهداشتی و روشویی ، میز و صندلی ، چراغ مطالعه ،کولر ،فن کویل ، تلویزیون ، کتری برقی ، نسکافه و چای ، تختخواب با بالشت های راحت ، کمد لباس و سیف باکس ( گاوصندوق) بود که البته سیف باکس اتاق ما کمی مشکل داشت که موضوع را به پذیرش اطلاع دادیم تا مشکل آن را رفع کند .
از پنجره اتاق میتوانستیم کنیسه یهودیان را مشاهده کنیم . صدای ناقوس کنیسه ، هر از چندگاهی به گوش می رسید .
رستوران هتل ، درست در پایین پله های روبروی آسانسور در طبقه همکف قرار دارد .
فضای داخلی رستوران هم جالب بود . دیوارها به شکل جالبی سنگ چین شده بودند . رستوران از دو بخش تشکیل شده بود . یک بخش مربوط به سلف سرویس بود و بخش دیگر هم به سالن غذاخوری اختصاص داده شده بود .
صبحانه هتل شامل چندین نوع دمنوش ، چای ، قهوه ، شیر ، نان تست ، چند نوع میوه و شیرینی ، پنیر ، تخم مرغ ، سوسیس و کالباس بود که دوست داشتیم بدانیم سوسیس و کالباسها از چه گوشتی تهیه شده اند که متاسفانه مسئول رستوران نتوانست در این زمینه به کمکی کند .
هنگام خروج از هتل بایستی کلید را تحویل پذیرش داد . معمولا زمان خاصی برای ورود و خروج در نظر نمی گیرند .
در صورت درخواست تاکسی ، هتل میتواند در این مورد کمک کند .
این هتل علاوه بر موقعیت مکانی مناسبی که داشت ، امکانات و قیمت قابل قبولی هم داشت.
در مجموع با اینکه طراحی فضای داخلی هتل به نحوی بود که کمی مخوف به نظر برسد ، ولی استفاده از این هتل را به بقیه توصیه می کنم .
قیمت یک شب اقامت در این هتل همراه با صبحانه برای دونفر حدود 65 یورو می باشد.( البته در فصول مختلف قیمت متفاوت است.)
فاصله تا پل چارلز 500 متر
فاصله تا اولد تاون 500 متر
فاصله تا میدان ونسسلاس 800 متر
فاصله تا راه آهن 1.3 کیلومتر
فاصله تا فرودگاه 11 کیلومتر