من همسر ودخترم از روز شنبه ۱۹ اردیبهشت تا شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در این هتل ۴ستاره واقع در شیشلی اقامت داشتیم. اتاق ما برخلاف سایر هتلها اتاقی جادار و۳ تخت جدا داشت ودر طبقه دوم هتل واقع شده بود.
هتل محیط تمیز همراه باسکوت وآرامش دلنشینی داشت. اتاق ویوی خاصی نداشت وپنجره آن به پاسیو هتل باز میشد. هیچ صدای مزاحمی از بیرون به اتاق وارد نمیشد. کف اتاق پارکت وتمیز بود.کمدوسایل ولباس به اندازه کافی بود. تهویه وگرمایش اتوماتیک وعالی ولی نور اتاق نسبتاکم بود. حمام وتوالت از هم جدا بودند ولی تمیز وجادار، آب داغ وپر فشار دوش گرفتن پس از خستگی روزانه را لذت بخش میکرد.
همه کارکنان خوش برخورد ومسئولیت پذیر بودند. ودر شیفت شب عبدالله ودوستش کاملن به زبان فارسی تسلط داشتند.
مسئول بخش صبحانه خانم آیدا ایرانی بود وخوش برخورد. تنوع صبحانه خوب بود وکمبودی حس نمیشد.
موقعیت هتل بسیار عالی وفقط چند قدم در شیب نسبتا تند به خیابان روملی میرسید و۲ دقیقه تا متروی عثمان بی فاصله داشت.
هتل داری ۲ آسانسور بزرگ بود وهیچ مشکلی از نظر تردد وجود نداشت.
غذاخوری ها وسوپر مارکتهای در اطراف هتل به وفور یافت میشدند.
چند صرافی در اطراف هتل بود که نسبت به خیابان تکسیم ارز را با نرخ بالاتری چنج میکردند، نزدیکترین صرافی در کوچه روبرویی به نام والنتینو بود که ما اونجا ارزمان را چنج میکردیم وساعت کارش از ۹ صبح تا ۵ بعداز ظهر بود.