هتل لجند بسیار تمیز دارای راهروهای همیشه خنک و دارای بوی مطبوع، اتاق تمیز هست.
بخاطراینکه با کارگزار ایرانی قرارداد دارند مملو از مسافرهای ایرانی است و ایرانی ها رو خیلی تحویل نمی گیرند. اتاق های طبقات پایین و ویوی شهر رو میدهند. اگر اعتراض کنید به سختی اتاق رو تعویض می کنند. مسواک و برخی لوازم اتاق رو قرار نمی دهند تا زمانی که ازشون درخواست کنید. برای شارژ آب و چای و شامپو و ...یکروز به تعداد مسافران در اتاق وجود دارد و یکروز کمتر میذارن.
صبحانه و شام رضایت بخش و متنوع در سالنی با ویوی دریا. در کل نسبت به شهر باتومی و با مبلغی که پرداخت کردیم از هتل راضی بودیم. بهتره دلارتون رو توی فرودگاه چنج نکنید و از صرافی های داخل شهر که نرخ بهتری دارند استفاده کنید.در این تاریخ هر لاری حدود20 هزار تومنه.
اصلی ترین مشکل در باتومی این است که زبان انگلیسی بلد نیستند حتی ساده ترین کلمات. همه چی رو با ایما و اشاره می پرسید و جواب می گیرید. از برخی اپلیکیشن های ترنسلیت می توانید استفاده کنید.برخی از آنها زبانهای ترکی و روسی را متوجه می شوند.
ما از 12 تا 16 تیر 1402 در هتل لجند اقامت داشتیم. به دلیل پر شدن ایفوریااین هتل رو انتخاب کردیم. هتل زیر مجموعه ایفوریاست (یا لااقل صاحبشون یکیه که اتومبیل های زیباش رو جلوی هتل شما پارک می کنه رولز رویس، بنتلی؛ انواع بنز...)
هتل بسیار نو ساز و قابل قبولی هست،و تقریبا چسبیده به هتل ایفوریاست (یعنی یک رودخونه کوچک فاصله انداخته بین شون البته سر و صدا و شلوغی دوروبر ایفوریا رو نداره
- صبحانه قابل قبول و شام معمولی و با تنوع بسیار کم ولی خوشمزه (نزدیک به ذائقه ایرانی) بهتره زود تشریف ببرین برای غذا اگه دیر برسین دیگه چیزهایی که تموم میشه شارژ نمیشه
- معمولا اتاقهای پشت به دریا رو میدن بهتون ولی اگه خیلی اصرار کنید احتمال داره براتون تعویض کنن. البته تا جاییکه بشه مقاومت می کنن، ما طبقه 19 اتاق رو به دریا گرفتیم که چشم انداز فوقالعاده ای داشت . البته رسپشن روز اول بهیچ وجه اتاق رو عوض نکرد روز دوم که شیفت عوض شد ما هم اتاق عوض کردیم
3- آب اشامیدنی رو از خانمی که برای نظافت میاد میتونید بگیرید، (با یکبار انعام دادن) اگه از رسپشن درخواست کنید خیلی براتون گرون در میاد. یک فروشگاه کارفور هم توی پاساژ مترو سیتی (که چسبیده به هتل ایفوریاست) هست که ازونجا هم باقیمت مناسب آب و آبمیوه و میوه و هرچیز دیگه ای رو می تونید تهیه کنید
- مثل هر هتل دیگری اگر برای پرسنل انعام بذارید حتما سرویس خوبی میگیرید.
- استخر خوبی داره که طبقه ۶ هست با ویوی فوقالعاده رو به دریا. وضمنا یک استخر سرپوشیده داره که داشتن کلاه شنا الزامی هست برای استفاده از اون.
- دمپایی و مسواک همراه داشته باشین
- پارک زیبایی روبروی هتل هست با یه مسیر پیاده روی عالی در امتداد دریا (اسکوتر، دوچرخه و موتور هم برای کرایه هست)
- ساحل به هتل بسیار نزدیکه اما سنگی هست (پوشیده از قلوه سنگ) انتظار ساحل شنی نداشته باشین البته توریستها روی همون سنگها هم افتاب می گیرن و شنا می کنن
- کلا باتومی جای مناسبی برای خرید نیست اما بهترین مرکز خرید همون مترو سیتی هست که چسبیده به هتل ایفوریا و شما از لابی هتل لجند 5 دقیقه پیاده روی ازش فاصله دارین جاهای دیگه دنبال خرید نرید که پشیمون می شید
-صرافی توی شهر و همینطور توی مرکز خرید نزدیک هتل هست(متروسیتی)
نکته منفی 1- دور بودن هتل از شهر هست، البته شهر زیاد بزرگ نیست با اتوبوس خط 10 که جلوی هتل ایستگاه داره تا انتهای شهر (مجسمه علی ونینو و تله کابین) رو نهایتا 20 دقیقه ای میرین.برگشتن هم با همون خط برگردین (لذا پول تور 15 دلاری که لیدر ازتون برای گشت شهر درخواست می کنه رو ندین) نهایتش با تاکسی های فراوانی که شبانه روز جلوی در هتل هست میتونید همه جا برید برای تاکسی هم چونه بزنید حتما
2- آسانسورها کم و دیر به دیر میان
3-این نکته ربطی به هتل نداره مربوط به تور طرف قرارداد توی گرجستانه :
الف-لیدرهای جرجیا هالیدی (که اکثرا خانم هستن) بسیار ...هستند هیچ حسابی روشون نکنین حتی توی اعلام ساعت ترانسفر ازهتل به فرودگاه روز اخر هم همکاری نمی کنن اول میگن حالا کو تاروز اخر.روز اخر میگن 6 بعد میگن 8 بعد 7 میان دنبال تون هرکس هم که نباشه که باید باتاکسی بره یعنی اصلا رو حرفشون ریسک نکنید که دور شین از هتل. همون دور و بر بمونید.
ب- اینکه شماها رو قاطی دعواها شون با آژانس های طرف قراردادشون تو ایران می کنن و مثلا لیدرما خانم مارال (از جورجیاهالیدی)زنگ زد که آژانس تون پول هتل رو نداده باید تخلیه کنید که شما تحریک شین به اژانس زنگ بزنین و اونا رو مجبور کنین باهاشون تسویه حساب کنن. این یک کار غیر اخلاقی بود و به مسافر استرس وارد میکنه و دعواهای مالی اونا به مسافر که اومده 3 روز استراحت کنه ربطی نداره و من از سایت وزین لست سکند می خوام که به این موضوع رسیدگی کنه
امیدوارم سفر خوبی رو تجربه کنید.
ما از ۱۴۰۱.۵.۲۷ تا ۱۴۰۱.۶.۳در هتل لجند اقامت داشتیم. به دلیل پر شدن ایفوریا مجبور به انتخاب این هتل شدیم هتلی که زیر مجموعه ایفوریاست و قطعا استانداردهای هتل ۵ ستاره رو نداره،اما به نسبت مبلغی که میپردازید قابل قبول هست،و مطمئنا خیلی بهتر از هتل ایفوریاست،حداقل رستورانش مثل ایفوریا بوی بد نمیده ،صبحانه معمولی و شام نه چندان خوب،بهتره وقتتون رو در هتل برای شام از دست ندید.
نانا و آنیتا بسیار مهربان هستند و با خوشروئی پاسخگو هستند.
طی صحبت همسرم با نانا، طبقه ۲۶ اتاق رو به دریا بهمون داد که چشم انداز فوقالعاده ای داشت .
مثل هر هتل دیگری اگر برای پرسنل انعام بذارید حتما سرویس خوبی میگیرید.پس توصیه میکنم انعام فراموش نشه،حداقل ۵ لاری روی تخت یا میز به عنوان انعام بذارید.) روز اول نه خبری از حوله لباسی بود و نه شامپو و و صابون و مسواک ولی ۵ لاری انعام کار خودش رو کرد.
از شهر دور هست، و بعضی ساعات ترافیک سنگین، برای تردد بهتر هست اپلیکیشن Bolt که مثل اسنپ هست رو روی گوشی نصب کنید که در هزینه تاکسی خیلی به نفعتون میشه .
از آسانسورهای پشت بار که خلوت تر هست استفاده کنید.
استخر خوبی داره که طبقه ۶ هست با ویوی فوقالعاده رو به دریا.
اسلیپر (صندل/روفرشی) بسیار نازک و بی کیفیت داره که همون لحظه اول پاره میشه ،پس بهتره به روفرشی یا دمپایی سبک همراه داشته باشید یا اونجا از متروسیتی تهیه کنید.
امیدوارم مثل ما سفر خوبی رو تجربه کنید.