موقعیت خوب در محلهٔ سابورتالو و خیابان پکینی، نزدیک متروی Medical University؛ دسترسی راحت به اسپرتس پالِس، هیروز اسکوئر و مرکز خرید ستی مال.
اتاقهای مدرن و نسبتاً جادار با برخی واحدها دارای تراس/بالکن؛ مناسب سفر کاری و خانوادگی. و طراحی هتل با سلیقه ایرانیان
اینترنت وایفای رایگان و پذیرش ۲۴ساعته؛ گزینهٔ معقول برای ورود/خروج دیرهنگام.
امکانات داخل هتل مانند رستوران و بار و (طبق فهرست بعضی پلتفرمها) کازینو که برای برخی مسافران مزیت محسوب میشود.
من هفته اخر شهریور ۱۴۰۳ به همراه همسرم و پسر ۱۲ سالمون توی این هتل اقامت داشتیم. هتل خوبی بود و راضی بودیم. نکته ای که میخوام بگم اینه که خواااهشا از تورلیدر های جورجیا هالیدی توری نخرید. خیلی خیلی گرون براتون تموم میشه. از ۲۵۰ مسافری که باهم به گرجستان رفتیم حتی یک نفر هم راضی نبود. به محض اینکه از هواپیما پیاده میشین و میرین داخل اتوبوس شروع میکنن به تبلیغ برای تورهاشون و با رندی و چرب زبونی همه رو مجبور به خرید میکنن.در حدی که اتاق تحویل نمیدن تا تور نخرین. سر همه ما به شدت کلاه رفت. شام ایرانی که بابتش نفری ۶۰ دلاررمیگیرن خودمون توی یه رستوران بهت با کیفیت و کمیت بهتر خوردیم و برای هر سه نفر کلا ۱۰۰ لاری شد. از نمنه های بارز بدجنسیشون این بود که میدونستن پارک ابی باتومی بسته شده و کلا به درد بخور هم نیست ولی به ما گفتن تفلیس نرین و وقت برای پارک ابی نذارین که از خودشون تور بخریم. همینطور شهربازی رو گفتن اصلا به درد نمیخوره و نرین. در صورتیکه من بعدا از همسفرها شنیدم که خیلی جذاب و مهیج بوده.
در مورد تورها به شما اطلاعات درست نمیدن. فاصله تفلیس تا سیغناغی ۴ ساعت هست و به نظرم به رفتنش با قیمت ۵۵ دلاری که میگیرن نمی ارزه. از باتومی تا دره مارتویلی ۵-۶ ساعت زمان میبره و ۸۵ دلار ازتون میگیرن و بعد از برگزاری همه ناراضی بودن. این تور یک روز کامل شمارو از بین میبره. ۸ صبح تا ۹ شب طول میکشه.
خلاصه که گول چرب زبونی های لیدر های جورجیا هالیدی نخورین. خودتون برین و بگردین. با هزینه یک سوم.
با سلام خدمت دوستان لست سکندی عزیز
منسال ۱۴۰۳ تو این هتل اقامت داشتم لازم دیدم یه توضیحاتی در مورد این هتل بدم تا شما عزیزان هم بتونید تصمیم گیری درستی برای انتخاب هتل داشته باشید اول اینکه اتاق مارو بسیار دیر تحویل دادن یعنی ساعت ۴ که خودش باعث نارضایتی میشه اکثر مسافرهای هتل ایرانی هستن لوکیشن این هتل جای نسبتا خوبی قرار گرفته و با تاکسی حدود ۱۰دقیقه تا میدان اصلی شهر فاصله داره صرافی و رستوران های زنجیره ای مثل مک دونالد کی اف سی و...نزدیک این هتل هستن گویا مدیریت این هتل ایرانی هستن صبحانه هتل بسیار ضعیف بود و تکراری و برخی اقلام صبحانه بعد از تمام شدن شارژ نمیشد نظافت اتاق ها خوب بود ولی پرسنل هتل بسیار سرد و بدرفتار بودنو غیر حرفه ای بودن و کلا حال حوصله خودشونم نداشتن چه برسه مسافرا این هتل نهایت باید۳ستاره باشه نه ۴ستاره به نسبت قیمتش هم قطعا نمیصرفه و میشه با این پول هتل های بهتری رفت.واما در مورد شرکت جرجیا هالیدی این شرکت چنتا تور برای مسافرهای تفلیس ارائه میده و به نسبت قیمت های بالایی داره ولی نکته ای که برای من قابل قبول نبود گرون شدن قیمت تورها بصورت دلاری بود یعنی توری که دو سال پیش میبردن ۳۵دلار الان شده ۶۰دلار که حداقل دو الی سه برابر قیمت شرکت های گرجی درمیاد.ر ورود به تفلیس هم لیدر میاد دنبالتون و سعی میکنه داخل اتوبوس و در مسیر هتل بهتون تور بفروشه و فشار میاره که اگه الان بهم نگین و زمان بگذره دیگه نمیتونه براتون تور رزرو کنه تو انتخاب عجله نکنین و تحت تاثیرشون قرار نگیرین.