رستوران کنزو یکی از بهترین جاها در تهران برای امتحان کردن سوشی و انواع غذا های ژاپنی ست.اگر طرفدار امتحان کردن غذا های جدید هستید،اینجا رو بهتون خیلی پیشنهاد میکنم. همه مواد غذای بسیار تازه و سالم هستند و سراشپز های ژاپنی توی همه شعبه ها حضور دارند.این نقد مربوط به شعبه هتل پارسیان ازادی هستش.ما از پیش غذا شروع کردیم،واسابی شریمپ پیش غذایی هست که از سفارشش پشیمون نمیشید.و بعد برای غذا کنزو تمپل و گرین دراگون رول رو سفارش دادیم.باید در نظر داشته باشید که سالمون تقریبا نپخته توی سوشی ها وجود داره و هرکسی ممکنه از خوردنش لذت نمیبره،ولی اگر مشکلی با ماهی ها نداشته باشید، حتما خیلی خوشتون میاد از همه سوشی ها.این حجم غذا برای دو الی سه نفر کاملا کافیه.رفتار پرسنل بسیار حرفه ای و محترمانه هست و به زبان انگلیسی هم صحبت میکنند.قیمت غذا نسبت به بقیه سوشی پلیس های تهران یه مقدار بیشتره ولی قیمت بیشترشون بی دلیل نیست و کیفیت سوشی ها خیلی بالاتر از بقیه هستش.امیدوارم مفید بوده باشه.
#مسترهانتر #mrhunter
همیشه شکل و شمایل غذاهای آسیایی وسوسه کننده و رنگارنگ و زیبا هستند. از رنگارنگ ترین و جذاب ترین و البته مشهور ترین ها، سوشی است. غذایی که همیشه میخواستیم تست کنیم که اینبار این اتفاق در رستوران اسیایی کنزو واقع در میدان ونک افتاد.
رستوران قرار گرفته در زیر زمین، اما با مساحتی نسبتا مناسب بود. در بدو ورود تعدد پله ها حس خوبی ندارد، مخصوصا وقتی با در و دیوار مشکی رنگ و نور بسیار کم و ضعیف رستوران ترکیب شود.
پس از چند دقیقه نشستن منو که به صورت تب لت و نرم افزار خوبی بود در اختیار ما قرار گرفت. بسیار جذاب و رنگارنگ و متنوع. قیمت ها به نسبت بالا بود. سفارش ما سوپی ژاپنی به نام میسو و بشقابی ترکیبی از انواع سوشی بود.
تا آماده شدن غذا مدتی زمان برد. 2 تا سوپ سفارش دادیم که با اختلاف زمانی زیاد آماده شدند و تقزیبا پس از تمام شدن یکی، دیگری آماده شد.
محیط رستوران اصلا راحت نیست، حس سنگین و بدی حاکم است. بالاخره بشقاب سوشی ما هم آماده شد. همیشه فکر می کردم سوشی ممکنه طعم و بوی ماهی خام و یکسری گیاهان عجیب داشته باشه، که دقیقا هم همینشور بود. اگر دریایی خور باشید میتوانید سیر از ش بخورید. اما در غیر این صورت اصلا امتحانش هم نکنید. به نظر من نه خوشمزه است و نه بد مزه اما احساس می کنید که غذای خوب و سالمی دارید میخورید. همین تست کردن کافی بود و دیگر بعید است برای خردن سوشی وسوسه شوم.
غذاهای گریل شده و ماهی هم در منو فراوان بود و سوشی فقط یکی از غذاهای رستوران است.
قیمت بشقاب سوشی 295 تومن بود و سوپ ها هر کاسه 85 تومن.
بعد از تحقیق در اینترنت درباره بهترین سوشی تهران به رستوران کنزو در میدان ونک رفتیم. راستش من اصلا غذاهای آسیایی دوس ندارم و از سوشی کنزو هم خوشم نیومد چند تکه فقط تونستم بخورم. سفارش مون سینی پرمیوم شامل 18 تکه سوشی بود به قیمت 235 تمن که همراه با دوتا سوپ میسو مبلغ فاکتورمون 390 تمن شد و به نظرم خیلی گرون بود. محیط رستوران قشنگه و دکوراسیون متناسب با سبک رستوران هست. پرسنل خیلی خوش برخورد و مودب بودن.
تقریبا میشه گفت بهترین سوشی در تهران اینجا یافت میشه. اما باید قیمت رو در نظر داشته باشید. قیمت ها بسیار بالاست. کاملا با سرویس و غذایی که داده میشه همخوانی داره. فقط گفتم جا نخورید
بشقاب ٣٥ تيكه گرفتيم؛ ب نظرم سوشي كاليفرنيا از همه بهتر بود???????????????????????? كلا كيفيت عالي و سرويس دهي سريع