کیفیت غذا خوب بود خدایی مخصوصا کوبیده مخصوص ،حجم غذاشم خوبه و تو کمیت کن نذاشته و رفتار پرسنل بسیار محترمانه بود بازم سرعین بیایم میریم اینجا حتما، در کل بنظرم میتونید اعتماد کنید و امتحانش کنید ??????
یک رستوران دو طبقه جمع وجور در خیابان ولیعصر سرعین ،که در این شهر کوچک میتوان گفت کیفیت غذاهاش به نسبت خوب بود ما برای شام به این رستوران رفتیم چهارسیخ کوبیده دو پرس آش دوغ و یک پارچ دوغ سفارش دادیم غذا با این شلوغ بود سریعا آماده شد کیفیت غذا در حد متوسط بود قیمت هرسیخ کوبیده ۴۰ هزار و هر پرس آش دوغ ۲۰ هزار و یک پارچ دوغ محلی ۲۵ هزار شد
با کلی پرس و جو بلاخره تونستیم رستوران و پیدا کنیم، چون یکی از دوستان تاکید ویژه داشت که حتما این رستوران و برید ،مام وقتی یه تایم خالی پیدا کردیم گفتیم بریم اونجا، زدیم تو اینترنت دیدیم چندتا رستوران مینایی و عدل مینایی هست که خلاصه با تماس و پیگیری اون اصلیه رو پیدا کردیم، حدود ساعت ۳/۵-۴ رفتیم ،تقریبا خلوت بود و فقط ۱-۲ تا میز پر بود.ما خواستیم بریم طبقه بالا که اول مخالفت کردند چون میزا تمیز شده بود ولی بعد چون دیدن دوتا خانوم هستیم و اونجا راحت تریم موافقت کردن ،منو رو آوردن و سفارشمونو دادیم ، یه پرس پلو ماهیچه با ماست و دلستر. که نوشیدنی و ماست و آورد برامون ،ماست محلی بود که ماستش واقعا خوشمزه بود ،غذارو که آوردن با اشتها شروع به خوردن کردیم ولی ماهیچه به شدت ترش درست شده بود و بیشتر شبیه قیمه بود انقدر که رب داشت،خلاصه به خاطر گرسنگی و اینکه ماهیچه دوس داریم یکم خوردیم ولی درکل غذای دلچسبی نبود ،درضمن چندتا موهم داخل غذا پیدا کردیم که گفتن موی گوسفنده و طبیعیه ،اگرچه ماستشو خیلی دوست داشتم و دوتا خوردم ولی غذاشو دوس نداشتم ،ولی از اینکه امتحانش کردم پشیمون نیستم که فکر نکنم چه رستورانی و از دست دادم.البته طعم غذاها سلیقه ایه و ممکنه دیگران این طبخ غذارو دوس داشته باشن. رستوران تقریبا توی خیابون اصلی بود و دسترسی خوبی داشت و پرسنل مودب و خوش برخوردی هم داشت و سه طبقه بزرگ و تعداد زیادی میز بود که نشون میداد مشتریهای زیادی داره، و در انتها خود حاج آقا مینایی رو هم دیدیم و با اجازش یه عکس گرفتیم ازشون.گفتن که حدود ۷۰ ساله تاسیس شده و ایشون ۵۰ ساله که پشت اون میز نشستند.#مسترهانترmrhunter
امسال برای سومین سال متوالی در تابستان در بازدیدی که از سرعین داشتیم برای نهار رفتیم رستوران عدل مینایی. اینبار هم مثل دفعه های قبل رستوران به شدت شلوغ بود ولی کیفیت غذاشون ما رو مجاب کرد که منتظر بمونیم. سفارش ما چلو کباب برگ بود، برنج ایرانی بود و حجمشم زیاد بود طوری که در اکثر بشقاب ها بجز مال من، از برنج باقیمانده بود، همراه برنج کره محلی هم میارن که با برنج عالی میشه در کل پلو و کره اشون طی ۳ سال کیفیت خودشو حفظ کرده بود، کباب برگشم کیفیتش خیلی خوب بود هرچند که به نظرم نسبت به دو سال قبل یکم افت کیفیت داشت، ولی در کل خیلی خوب بود، قیمت ها که با توجه به تورم موجود در طی این ۳ ساله افزایشی بوده و یکم گرون ولی در کل با توجه به کیفیت به نظرم خوب بود. رستوران دارای سه طبقه اس و در تابستون تقریبا همیشه میزاش پره و یه وقت هایی هم باید بری صف، ولی نقطه ضعف رستوران سرویس دهیشه، غذاها رو با هم نمیارن از سفارشها جا میمونه و ... البته دلیل اصلیش به نظر شلوغی رستورانه.
برای شام بدنبال رستوران خوبی در سرعین بودیم که این محل را به ما معرفی کردند. رستوران دارای سه نیم طبقه بوده و فضای بزرگ و مناسب و تقریبا شیکی دارد. سرویس دهی رستوران کمی نامنظم بود و پرسنل هم خیلی خوش اخلاق نبودند. سفارشهای ما نیز همزمان اماده نشد و کمی نامنظم بود. کوبیده مخصوص و دیزی خوب بودند اما شیشلیک که در واقع چنجه بود معمولی بود. در مجموع غذاها خیلی مزه دار نبودند و میتوانستند طعم خیلی بهتری داشته باشند. قیمت نیز به نسبت سایر رستورانهای این منطقه گران بود.
درود و احترام بر همه دوستان ، در پی گشت و گذار و شکم گردی در سرعین و اردبیل به تقریبا معروفترین و بهترین رستوران سرعین به نام عدل مینایی که در خیابان ولیعصر سرعین میباشد میپردازم .منو و قیمت غذا های اصلی رو در تصاویر گذاشتم.در دو مرتبه ای که برای صرف غذا و در دو وعده نهار و شام مراجعه کردیم یک نوبت دیزی سنگی مخصوص به قیمت هر پرس ۲۸ هزار تومان و چلو خورشت پیچاق قیمه به قیمت هر پرس ۳۵ هزار تومانکه بسیار عالی بود و نوبت بعدی طبق توصیه خودشان چلوکباب مخصوص عدل رو که سیخ بلندی از گوشت گوسفندی به شکل برگ و کمی هم شبیه چنجه بود بعلاوه برنج مرغوب ایرانی و کره حیوانی و ماست محلی و دوغ تناول کردیم که کاملا حجم مناسبی برای دو نفر داشت در ضمن حجم برنج کلیه غذا های موجوداز میزان معمول رستوران های خیلی بیشتره که از صاحب رستوران آقای مینایی که سوال کردم گفت از ۶۰ سال پیش که پدر بزرگشان رستوران را افتتاح کرده اند به همین میزان برنج سرو میکنن و از میزان اون کم نکرده اند . در مجموع کیفیت رستوران خیلی عالی و قیمت ها هم خوب بود.یک کیلو از کره حیوانیشون رو هم که از سراب تهیه میکردن با قیمت کیلویی ۴۵ هزار تومان تهیه کردم.
معروفترین رستوران شهر سرعین رستوران عدل مینایی هست در سفر اولمون به سرعین با پرس و جو از مردم رفتیم عدل مینایی و واقعا به همون خوبی بود که گفته بودن و در سفر دوم هم بعد از تحقیقات خودمون بازم به این نتیجه رسیدیم که وقتی عدل مینایی هست نمیتونیم بریم رستوران دیگه ای ! همه چی این رستوران خوبه جز اینکه خیلی شلوغه ! از همون دم در آبگوشتهای سنگی وسوسه کننده شون شما رو ترغیب میکنه که برید داخل ! سالن رستوران بزرگ و دو طبقه ست طبقه اول فقط غذا سرو میکنن دور تادور تخت گذاشتن و وسط میز چیدن طبقه بالا هم که چون قلیان میکشن اکثرا به اجبار برای غذا میرن بالا! سفارش ها آش دوغ چلو کوبیده و چلو پیچاق قیمه که یه خورشت شبیه خورش خلال بود و روش تخم مرغ داشت هر سه عالی بودن و با کیفیت .قیمت ها مناسبن