این رستوران در مرکز شهر تفلیس و در میدان ابتدای مسیر حمامهای تاریخی قرار دارد . در جلوی رستوران نماد شهر تفلیس وجود دارد و تراس طبقه دوم چشم اندازی زیبا به شهر دارد. رستوران در دوطبقه و شامل سالن و تراس است. ما به تراس طبقه دوم رفتیم و خوشبختانه یک میز خالی بود و موفق شدیم در تراس بنشینیم. این رستوران معروف است و امتیاز بالایی دارد اما به نظر من به از نظر کیفیت خیلی خاص نبود. رستوران شلوغ بود و سرویس دهی خیلی خیلی کند بود و مدت زیادی طول کشید تا از ما سفارش بگیرند و چندین بار پیگیری کردیم اما بعد از سفارش، غذا در زمان مناسبی اورده شد. اما در کل پرسنل اصلا در دسترس نیستند و خیلی هم بداخلاق هستند. برخی از محلیها خودشان میز را تمیز و منو را برای خودشان میاوردند که اینکار اصلا حرفه ای نیست. در هنگام پرداخت فاکتور نیز برای دریافت مانده پول زمان زیادی معطل شدیم. تنوع و قیمت منو خوب است. سفارش ما شکمرولی و سالاد بادمجان بود. تعریف سالاد بادمجان را زیاد شنیده بودم اما چیزی که برای ما سرو شد خیلی جذاب نبود. از انار در سالاد خبری نبود. بادمجان با پوست بود و طعم سس و ادویه ها طوری نبود که تلخی پوست بادمجان را پنهان کند. شکمرولی مرغ سرخ شده در سس خامه و سیر است که غذای بسیار خوشمزه ایست. شکمرولی این رستوران خوب بود اما سس کاملا رقیق و ابکی بود و به خورد مرغ نرفته بود و در کل میتوانست بسیار بهتر باشد. البته قیمتها در این رستوران نسبتا پایین میباشد.
در مجموع علیرغم امتیاز بالای این رستوران انرا توصیه نمیکنم و با توجه به کیفیت بالای رستورانها در تفلیس گزینه های بسیار بهتری وجود دارد. مجموع سفارش ما 33 لاری شد.
این رستوران ماچاخلا با اون رستوران ماچاخلا که علامت آی لاو تفلیس داره جلوش و نزدیک به حمام های سنتی ه فرق میکنه. این رستوران توی خیابون کوته آبخازی کمی جلوتر از رستوران ایرانی هزار و یک شب هست و بیشتر شبیه یک فست فود ه که غذاهای معمولی گرجی مثل چند مدل خاچاپوری و لوبیانی داره و قیمتهاش خیلی مناسب تره، حجم غذاهاش هم زیاده، مثلا این خاچاپوری های توی عکس سایز کوچیکش هستند که کاملا برای یک نفر کافی اند. اگه دنبال یک جای معمولی و اقتصادی برای غذا خوردن بگردید این رستوران گزینه ی خوبی هست.
رستوران ماچاخلا شهر تفلیس در ابتدای خیابان کوته آفخازی،یک رستوران دوطبقه با نما و دکوراسیون چوبی که فضای طبقه اول کاملا بسته، و طبقه دوم علاوه بر فضای بسته تراس هم دارد که دید خوبی به میدان اروپا و بافت قدیم و کلیسای ارامنه دارد، در ورودی رستوران نماد "من تفلیس را دوست دارم" نصب شده که در پیدا کردن رستوران کمک میکند، بیشتر غذاها و نوشیدنیهای رستوران محلی است، سفارش ما پای گوشت و کتلت گوشت همراه نوشیدنی بود که کیفیت خوبی داشت، یکی از نکات مثبت رستوران منوی تصویری آن بود که به سه زبان گرجی، روسی و انگلیسی نام غذا و محتویات آن درج شده بود و به انتخاب غذا کمک میکرد و همینطور بعضی غذاها در دوسایز ارائه میشد، در کنار غذاهای محلی، غذاهای رایج مثل پیتزا هم سرو میشد، ما میزی که در تراس بود را انتخاب کردیم که دید خوبی به اطراف داشت، در مجموع از تجربه فضا و غذای رستوران کاملا راضی بودم،نصف عکسها به منوی رستوران تعلق گرفته تا دوستان دیدی به قیمتها و نوع غذاها داشته باشند، غذاهای سرو شده کاملا مطابق با عکسها بودند.
ما اونجا سعی کردیم غذاهای محلی رو امتحان کنیم برای همین خاچاپوری (یه نونه که وسطش پنیره و انواع مختلف داره) که معروفترین غذای گرجیه ، خینکالی (یه بخچه نون پر شده باگوشت و سبزیجات که آب پز میکنن) چاناخی، و لوبیو سفارش دادیم، همشون خوشمزه بودن من خاچاپوری و چاناخی رو بیشتر دوست داشتم.البته ما چند جای دیگه هم خینخالی و خاچاپوری رو امتحان کردیم و خینکالی این رستوران طعم بهتری داشت.
غذاهای بی نظر گرجی مخصوصا رول بادمجان با گردو که آن را بادمجانی میخوانند و این غذای بسیار خوش طعم از ادویه جات فروان گرجی و گردو و بادمجان فراهم میشود
که به دلیل ادویه زیاد و مخلفات به کار رفته آن حساسیت زا بودن بادمجان را نیز کم کرده است. همچنین غذای بسیار مقوی و فوق العاده ای به نام پخالی که از اسفناج و پودر مغزهایی نظیر گردو و پسته.
فراهم شده و مزه. بسیار نابی رقم زده که به همه عزیزان میل این غذاهای بی نظیر خوشمزه را پشنهاد میکنم #خوشمزه