رستوران دریایی سگارا اند اندونزیایی تمام غذاهای سنتی اندونزی را یک جا روی میز شما می آورد.
در کافه ها و رستورانهای بالی انواع غذاهای اندونزیایی و بین المللی پیدا می شود که تا حدودی منوهایشان با ذائقه محلی تطبیق داده شده و با شعبه های اصلی کمی تفاوت دارد اما یه نکته ایی که وجود داره اینه که در غذاهای اندونزیایی بیشتر از ادویه های تند استفاده میشود و باید حواستون باشه اگر با این نوع غذاها مشکل دارید حتما درخواست کنید که با سلیقه خودتون طبخ بشه اما بعضی از غذاهای بالی هستند که اگر بدون امتحان کردنشان بالی رو ترک کنید انگار سفرتون کامل نبوده.
#رستوران_سگارا یک رستوران ساحلی با انواع غذاهای دریایی و اندونزیایی واقع در #ساحل_زیبای_کوتا در مجاورت مرکز خرید #دیسکاوری می باشد که حین صرف غذا میتوان از ساحل زیبای کوتا علی الخصوص غروبهای معروف آن لذت برد.
انواع غذاهای دریایی که شامل میگو صدف کالاماری و خرچنگ و انواع ماهی های تازه صید شده میباشد که آنها رو با سس تند و باربیکیو و چاشنی های مخصوص محلی که شامل ترکیبات ترش و شیرین یا تند, مزه دار شده و به صورت گریل و کباب شده سرو میشوند.
ساتای یا ساته (Sate-Satay): گوشت های هیجان انگیز به سیخ کشیده می باشد که شامل گوشت مرغ و گاو و خوک می باشد که قبل از کباب یا گریل شدن در ادویه جات و ترشی جات مخصوص خوابونده میشوند که معمولا سیخ کباب آنها از بامبو یا قسمتی از چوب درخت نارگیل می باشد که همراه انواع سس های تند و شیرین و سس بادام که بهش Sambal میگویند سرو می شود.
باکمی گورنگ (Bakmi Goreng): این غذا برنج مخلوط شده با نودل و انواع چاشنی های ترش و شیرین می باشد که همراه با تخم مرغ و انواع گوشت و سبزیجات هم سرو میشود همراه با سس چیلی و سس سویا
نانسی گورنگ (Nasi Goreng): این غذا از برنج سرخ شده تهیه شده که میتوان آن را با انواع گوشت و سبزیجات و تخم مرغ و پیاز و سیر و سس سویا چیلی ترکیب کرد که به ذائقه ما ایرانیها کاملا مطابقت داره.
حتما حتما از نوشیدنیهای طبیعی بالی که به قول یکی از دوستان مزه ص د ف. طا میدهد امتحان کنید.
#تایسیز
#ساحل_کوتا
#بالی
#خوشمزه