کافه هه بابلسر اتمسفر خوبی داره. سالاد و سس مخصوصی داره که واقعا عاشقش میشی. ظرف و ظروفاشون خیلی بانمکه. یه قسمت وی آی پی داره ک خیلی خوب و راحت و خصوصیه. کیفیت غذاهاشون متوسطه ولی قیمتا بالاتر از کیفیته. یه نکته منفی دیگ هم این که اسم همه ی غذاها عجیب غریبه و با خوندن منو و اجزای غذا لزوما متوجه نمیشی غذاش چیه!!! و اینجوری میشه ک چیزی ک میارن و چیزی ک فکرشو میکردی کلی فرق ممکنه بکنه باهم!!!
محیط کافه جالب و خوب بود که شامل فضای داخلی و بیرونی بود.
سفارش ما استافز برگر معروفشون بود که تعریفشو شنیده بودیم و سیب زمینی با دیپ پنیر بود.
سیب زمینی با دیپ پنیر به عنوان پیش غذا زودتر آماده شد.
راستش اون چیزی نبود که فکرشو میکردم! ظاهرا سیب زمینی ها اول اب پز شدند و بعد کمی سرخ شدند، طعم سیب زمینی جالب نبود برام و فقط مقداری از اون رو خوردیم و بقیه موند اما سس پنیر اون واقعا خوشمزه و لذیذ بود.
استافز برگر همراه با سالاد و سس پنیر بود.
سالاد شامل خیار، گوجه، کاهو و سس بود،
در واقع استافز برگر ، برگر خوشمزه ای بود که داخل اون گوشت همبرگر ، ژامبون ، پنیر ، گوجه و خیارشور و کلم و سس بود و روی نون برگر هم پنیر خوشمزه ای ریخته شده بود، سس پنیر جداگانه کنار برگر هم زیاد بود.
طعم استافز برگر خیلی خوب و خوشمزه بود و تنها مشکل اون طریقه خوردنشه که سخته و باید با احتیاط و دقت خورد!
پیشنهاد ما برای این کافه تغییر مدل سیب زمینیه، که بدون پوست باشه و بهتر سرخ بشه.
#تایسیز