این رستوران در آگرا قرار داره و باب طبع ایرانیهاست و قیمت اون هم نفری ۱۰۰۰ روپیه. وقتی وارد آگرا شدیم به این رستوران رفتیم. منقلهایی روی میز شما قرار میدن که مرغ کبابی, ماهی, قارچ کبابی رو بر روی اون میگذارند. بعد غذاها و سالادهای مختلف رو براتون میارن تا تست کنید. سپس خودتون می تونید برید انواع برنج,خورش, کیک, بستنی, دسر بخورید. با اینکه قیمت بالا بود ولی شما حق انتخاب زیادی داشتید و یک ناهار کامل میخوردید. محیط تمیز و پرسنل هم تمیز و مودب بودند.
این رستوران با دکور سنتی، و میزی از انواع غذاهای هندی، مهمانان را جذب خودش میکند. روش کار رستوران به این صورت هست که ابتدا پشت میز خود مینشینید و گارسون های رستوران برای شما سیخ کباب های مختلف میارن جلوتون. کبابها شامل کباب مرغ ، میگو، گوشت گوسفند، ماهی و آناناس هست.
یک جور سیب زمینی سرخ کرده هم میارن که کاراملی شده و کنجدی هست. خیلی متفاوت و جدید بود برام. داخل هر سیخ کباب فقط دو سه قطعه از گوشت قرار دارد و حجمشون زیاد نیست اما بسیار خوشمزه و نرم هست و در ضمن کباب ها تند و فلفلی نیستند. بعد از اون میتونید سر میز سلف سرویس بروید و از همه غذاها بدون محدودیت بردارید و میل کنید.
انواع غذاهای هندی با تندی کمتر، سرو میشود. از جمله گوشت گوسفند، مرغ کره ای که معروفترین غذای هندی و بسیار لذیذ هست، دال عدس، و غذاهای گوشتی و گیاهی دیگر. همچنین یک نوع برنج مخلوط هم وجود دارد به علاوه یکی دو نوع نان. یک یخچال ویترینی هم وجود دارد که چند مدل دسر از جمله چیز کیک ، شیرینی خامه ای و هندوانه و خربزه درون آن چیده شده و میتونید استفاده کنید.
یک نفر هم مسئول دسر هست که به شما دسر و بستنی میده. شما میتوتید چند بار بستنی میل کنید ولی خود مسئولش براتون میریزه. غذاها خیلی خوب و خوشمزه بودن، من فقط یک اسکوپ بستنی نسکافه ای خوردم که اون هم خوشمزه بود. و بین غذاها مرغ کره ای، عالی بود. هزینه رستوران، در زمان سفر من یعنی تابستان 97, مبلغ 800 روپیه بود که اون موقع تقریبا معادل 80هزار تومان میشد. به علاوه چند درصد مالیات که حدود 7 هزارتومان شد.