این رستوران در محله توبان واقع در کوتا قرار دارد و علیرغم ظاهر ساده اش، غذای خوشمزه و محلی به نام ساته ی را سرو میکند که سس مخصوصی دارد و این نوع سس فقط در این رستوران ارائه می شود. بقیه رستوران ها در بالی سس متفاوتی ارائه می کنند. طبق توصیه افراد محلی، آشپز این رستوران از منطقه خاصی میاید. ساته ی در انواع کباب های چوی مرغ و بره و خوک طبخ می شود و با سیخ های چوبی تهیه می گردد. برنج هم به سبک اندونزیایی پخته می شود. قیمت یک پرس غذا در این رستوران بسیار مناسب و اقتصادی تر از بقیه رستوران ها در منطقه کوتا می باشد. دو پرس غذا (کباب ساته ی بره برای دو نفر همراه با برنج برای یک نفر)در سال 98 مبلغ 75 هزار روپیه که در مقایسه با سایر رستوران ها تقریبا نصف قیمت است. سس غذا ترکیبی از تمبر هندی، سویا سس، فلفل، سیر و... است.