این رستوران روبه روی مجموعه میلاد نور در شهرک غرب واقع است. رستوران دارای دو بخش بسته و نیمه باز است. که ما به دلیل سرد بودن هوا داخل نشیتیم. فضای داخل رستوران حدودا سی نفر ظرفیت و فضای بیرون هم حدودا بیست نفر ظرفیت داشت. برگر ها در سه سایز کوچک متوسط و بزرگ بودند. که ما برگر گوشت کوچک سیبزمینی سرخ کرده و دیپ چیز (بشقاب سس پنیر) سفارش دادیم که بسیار لذید بود الخصوص سس پنیر و نان همبرگر بسار تازه و خوشمزه بود. با اینکه نحوه ی سفارش گیری به صورت نوبت دهی بود اما سفارش ما رو برامون آوردن سر میزمون. برخودد پرسنل بسیار عالی بود. به طور کلی این فست بود به همه ی برگر دوست ها پیشنهاد میشه.
اینجا بیشتر به خاطر اون ظرف سس پنیر یا همون دیپ چیز شناخته میشه. اما بنظر ما باید بهش بگن سس قارچ حالا تا سس پنیر. این به این معنی نیست که خوشمزه نبود. فقط اینکه نمیشه بهش سس پنیر گفت چون زیاد پنیری نبود. یکم هم سرد بود و پیشنها میکنیم همبرگتون رو فرو نکنید تو ظرف چون در خوردنش به خفت میوفتید? مثل بچه ی ادم با قاشق سس رو بریزید?
طعم گوشت برگر ها خوب بود و حجمش هم مناسب بود.
مورد بعدی که میخوام اشاره کنم در مورد ظرف سیب زمینی هست که یکبار مصرف بود و اینکار رستوران رو در سطح یه فست فود معمولی در چشم مشتری پایین میاره
آدرس: شهرک غرب. میدان صنعت. روبروی میلاد نور