سال هاست در محله باغ صبا ساکنیم و از آن زمان که هنوز روند انفجاری بازگشایی رستوران ها و فست فودها شکل نگرفته بود، مشتری فست فود یا بهتر بگویم «سوخاری دی» بوده ایم. دی البته چند سالی است از لاک انزوا خارج شده و شعبه های دیگری نیز افتتاح کرده که شعب پالادیوم و پاسداران از آن جمله است.
دی با پدیده ای عجیب در ذهنم حک شده: در ظروف چینی همراه با چنگال های فلزی، سیب زمینی سرخ کرده سرو می شود. این ویژگی به واقع در فست فودها که دقت چندانی در زیبایی، کیفیت و سلامت بسته بندی های خود ندارند، منحصر به فرد است. این که نگران شکستن ظرف ها نباشی و به جای ساخت انبوه زباله مقوایی و پلاستیکی، غذا را در ظروف قابل شستشو به مشتری بدهی، واقعا جای تقدیر دارد.
مرغ سوخاری این فست فود همیشه از پیتزا و ساندویچ هایش معروف تر بوده است. به قدری مشتریان شعبه مطهری اش زیاد است که روزهای تعطیل و شب ها به زحمت جا برای نشستن پیدا می شود. شاید به همین دلیل بود که سال ها در برابر حضور در اسنپ فود مقاومت می کرد و به تازگی به این اپلیکیشن پیوسته است.
در بیست سال اخیر بارها دکور رستوران تغییر کرده و چند سالی است مغازه های مجاور نیز برای توسعه خریداری شده و شعبه دلیوری به مجموعه اضافه شده است. بی شک دی یکی از بهترین فست فودهای تهران و یکی از سه مرغ سوخاری برتر تهران است.
تعريف مرغ سوخاري دي رو زياد شنيده بودم ولي خودم نرفته بودم
قسمت شد رفتيم ولي براي نشستن تو رستوران صف طولاني منتظر بودن و با وجود سالن نسبتا بزرگي كه رستوران داشت گفتن احتمالا يه ساعت طول مي كشه كه البته نيم ساعت هم نشد ولي ما ريسك نكرديم و بيرون بر سفارش داديم
البته جلوي قسمت بيرون بر رستوران جا براي نشستن بود و خيلي ها همونجا نشستن و در حين انتظار هم با تيكه هاي پيتزا پذيرايي مي كردن.
مرغ سوخاري دو تيكه ران كه خوب خوشمزه بود و با كيفيت ولي من مرغ رو دوست دارم پخته تر باشه و يكم به نظرم داخلش و نزديك هاي استخوان نپخته بود
اما فيله استريپس خيلي خوب بود، تو ادويه اش پودر سير استفاده مي كنن كه كاملا طعمش مشخص بود.