برای وعده ناهار به همراه پسرم به این رستوران در سعادت آباد تهران رفتیم فضای دنج و کوچک رستوران چیزی از ارزش های آن کم نمی کند با توجه به حجم غذا یک پرس چلوکباب ساطوری که درواقع کوبیده ای خاص بود سفارش دادیم
یکی از نقاط مثبت رستوران سرو نان داغ بود برخورد پرسنل خوب و مودبانه بود کیفیت کباب و برنج مورد پسند ما بود و وعده ای لذت بخش در این رستوران تجربه کردیم
آشپز یا شاید صاحب رستوران آتیش به نام آقای فرزین به خاطر استایل ها و سبک پخت کباب در اینستاگرام طرفداران خاص خود را دارد
من و همسرم برای یه شب دلنشین به صورت اتفاقی سر از رستوران اتیش درآوردیم. غذای لذیذ و کنفی و مگر های آبدار و لذیذی داره. کارکنان با ادب و پر انرژی جوری که عکس من و همسرم رو براشون دایرکت کردم و آنها بلافاصله در پیج اینستاگرامشون به صورت استوری گذاشتن. ممنونم ازشون
سلام? من به همراه همسر جان و پسرم چند ماه پیش برای ناهار رفتیم به جگرسرای آتیش واقع در بلوار سرو سعادت آباد.یه رستوران نسبتا کوچیک با کیفیت عالی و پخت گوشت بی نظیر.میتونم بگم یکی از بهترین شیشلیک ها و چنجه هایی که ما خوردیم بود.دوغ هم خیلی خوش طعم بود و باید بگم قیمت ها هم عالی بود نسبت بهدحجم و کیفیت.نون تازه و سبزی خوردن هم جزو سرویس رایگانشون بود.خلاصه که پسر ما اولین کبابشو توی این رستوران خورد.حتمن امتحان کنید.البته پنیر کبابی که گرفته بودیم خوب نبود ولی باقی چیزا عالی❤???