برای صرف شام به این رستوران رفتیم
محیط خوب ، همراه با پرسنل خوش برخوردی داشت
سفادش ما
کباب ازون برون و بشقاب سوخاری میکس (شامل ماهی های کیلکا؛شیرماهی؛تیلاپیا) و سوپ ماهی بود.
موسیقی زنده هم که به راه بود و خواننده خوش صدایی همداشت.
و اما در مورد غذا به هر حال هر ماهی ، کیفیت و طعم خاص خودش رو داره که ممکنه یکی از طعم خود ماهی خوشش نیاد ولی ،من فکر میکنم بهتر بود ماهی ها یه کم طعم دار تر و مزه دار تر می شدند یه مقدار ماهی ها کم نمک و کم ترشی بودند شاید چون ما شمالی ها عادت داریم به ماهی ، آب نارنج هم بزنیم تا خوشمزه تر بشه ، این تفاوت رو حس کردم ، فکر میکنم اگه به ازون برون یه کم نمک و ترشی اضافه می شد ، خیلی بهتر می شد . البته همراه با غذا به ما لیمو ترش هم دادند که خب قطعا بهتر اینه که این ترشی ، هنگام طبخ (آخراش) ، به خورد ماهی بره همراه بشقاب سوخاری میکس ، یه ظرف سس مخصوص خودشون رو دادند که از مزه ش خوشمون اومد و سوخاری ها رو همراه با این سس میخوردیم که خوب بود ،سوپ ماهی هم که توش تیکه های ماهی بود ، طعم و قیافه خوبی داشت ، از مزه ش خوشم اومد.
پیشنهاد من برای این رستوران بالا بردن کیفیت پخت ماهی و خاص تر شدن پخت و طعم ماهی نسبت به قیمت بالای غذاهاست.