رستوران مکزیکی آنکل جولیو، حدود سی سال قبل در دالاس افتتاح شد و تا امروز تعدادش به 21 رستوران در ایالتهای مختلف آمریکا رسیده.
ما به شعبه اکلاهمای این رستوران دعوت شدیم. با وجود رزرو، نزدیک به پنج دقیقه منتظر ماندیم تا میزی برای ما خالی شود.
سالن شامل دوبخش سرپوشیده و بخشی سرباز در کنار استخر بود که به دلیل سردی هوا، کلا قسمت سرباز تعطیل بود.
یک گارسون مسئول این میز از ابتدا تا انتها بود. بعد از ثبت سفارش، کاسهای بزرگ از نوعی چیپس مکزیکی (ترتیلا) همراه با سس قرمز معمولی و تند میآورند که تا زمان رسیدن سفارشتان هرچقدر بخواهید به رایگان برایتان پر میشود.
برای گیاهخواران و وجترینها هم انتخابهای خوبی وجود دارد. ما از ترس تند بودن غذاهای مکزیکی، ریسک نکرده و استیک مرغ و گوشت سفارش میدهیم و بقیه دوستان هم فاهیتا و ساندویچ گیاهی. کیفیت غذا بسیار عالی، برخورد کارکنان مناسب ولی فضای سالن به دلیل استقبال زیاد مشتریان و نبودن جایی برای سوزنانداختن، آرامشی که مدنظر من هست ندارد.
میشد گفت اینجا برای قرارهایی که نیاز به تمرکز، آرامش و کمی خلوت کردن دارند، اصلا مناسب نیست! ولی برای دورهمیهای دوستانه و خانوادگی جایی است که مطمئن هستید غذای خوبی در انتظارتان هست.
دکوراسیون رستوران جذاب است مخصوصا اینکه قسمتی از فعالیت آشپزخانه را به داخل سالن کشیدهاند و برای مشتری جذابیت خاصی به وجود آوردهاند.
اگر از قیمتها بپرسید، باید بگویم غذای ما پنج نفر نزدیک به صد و پنجاه دلار شد و انتخابهای ارزانتر و گرانتر زیادی با توجه به قطور بودن منوی رستوران وجود داشت...