من اسم پیتزا سه فر رو خیلی شنیده بودم چون خونمون بلوار فردوسه شعبه ی آیت الله کاشانی بلوار اباذرش رو انتخاب کردم برای تست. محیطش کوچیکه که به نظر با این تبلیغاتی که کرده بهتره جاش رو بزرگتر کنه. روزهای تعطیل قطعا باید توی صف وایسید برای سفارش و بعد از اینکه سفارش دادید چهل دیقه تا یک ساعت هم وایسید تا آماده شه یکبار سر این قضیه ما کلا بیخیال شدیم و رفتیم جای دیگه مخصوصا که برای انتظار جایی برای نشستن نداره. اما خوب باید بگم که پیتزا هاش واقعا خاصه و طعم متفاوت و ترکیبات خاصی داره و بهتون پیشنهاد میکنم پیتزاهاش رو امتحان کنید. اگر دیر وقت برید خیلی از غذاهای توی منوش تموم میشه پیتزاهاش هم خیلی حجیمه و به نظرم یکی دو تیکه اش کامل سیر میکنه. پرسنل هم همیشه سرشون شلوغه و برای همین برخوردشون معمولیه. به نظرم به یکبار امتحان می ارزه.
سفارشات : نون سیر و پیتزا هالومی
کیفیت : کم نظیر
اگه میخواین یه پیتزا آمریکایی کم نظیر بخورین پیشنهاد میکنم سه فر رو از دست ندین
پیتزا هالومی یه پیتزای ضخیم با بیکن باکیفیت و ترکیب پنیرهای مختلف بود که روش با قطعاتی از پنیر کبابی تزئین شده بود و واقعن یکی از بهترین پیتزاهاییه که تا حالا خوردم
نون سیر پر از پنیر بود و کاملن طعم سیرش دهن آدم رو پر میکنه البته میتونه یه نفر رو سیر کنه و از ادامه ی خوردن غذا منصرف کنه
یه ترشی فلفل رایگان هم داشتن که خیلی خوشمزه بود
دکوراسیون داخلیش زیاد جالب نبود ولی کیفیت غذا آدم رو متقاعد میکنه که بارها و بارها بره و از این رستوران لذت ببره
با یکی از دوستانم هوس کردیم برویم پیتزا بخوریم. ترجیحمان این بود که اول جای جدید برویم. دوم پیتزای آمریکایی بخوریم و سوم این بار برخلاف گذشته سوسیس کالباسی باشد. در مضرات سوسیس و کالباس زیاد گفته اند ولی در نهایت سالی یکی دوبار شاید مهم نباشد و حداقل هوسمان میخوابد.
از خواهرم شنیده بودم که شعبه پیتزا سه فر در خیابان اباذر راه اندازی شده است و عکس پیتزاهای ضخیم آن ما را وسوسه کرد که به این رستوران برویم. حوالی این فست فودی چندین رستوران وجود دارد که احتمالا جای پارک جلوی مغازه به سختی پیدا خواهید کرد و بهتر است نرسیده به رستوران در جای مناسبی پارک کنید.
ما پنج شنبه به این رستوران رفتیم که چند نفری خارج رستوران ایستاده بودند و منتظر خالی شدن میز بودند. خوبیش آن بود که سفارشمان را دادیم و منتظر ماندیم تا میز خالی شود و بدین گونه در وقت هم صرفه جویی میشد. فضای رستوران با دکوراسیونی فانتزی تزیین شده بود و میزهای کوچک چهار نفره با صندلی های فلزی داشت. در کمتر از ده دقیقه یک میز خالی شد و نشستیم. روی میز چند نوع سس سفید و قرمز و سس تند قرار داشت. بر روی یک میز چند طبقه هم ظرف یکبار مصرف و چاقو و چنگال و آویشن و نمک و فلفل گذاشته بودند.
ده دقیقه بعد هم پیتزایمان آمد. انتخابمان پیتزا گودا بود. ضخامت پیتزا که بسیار هوس برانگیز بود. نان نازک و تردی داشت ولی در کل پیتزا مزه خاصی نداشت. كاملا بينمك بود و با كلي سس و آويشن كمي مزه دارش كرديم. حتی میتوانم بگویم از ژامبون خوشمزه ای هم در پیتزا استفاده نشده بود و كيفيت معمولي داشت. در کل به نظرمان بسیار معمولی آمد. پیتزا به راحتی دو نفر را سیر میکند و حتی برای ما یک تکه هم اضافی آمد. در هرصورت شاید این پیتزا انتخاب آینده ما نباشد. باید سایر پیتزاها و غذاهای آنها را تست کرد تا نتیجه بهتری از این رستوران گرفت.