یکی از شعبات پیتزا سیب در خیابان ستارخان قرار داره که برای اولین بار بود که امتحان میکردم. رستوران بزرگ هست با میزهای زیاد، در دو طبقه، که ظرفیت حدود ۴۰ نفر رو داره، که یک میز هم به صورت وی آی پی در طبقه بالا قرار دادن که با رزرو قبلی میشد اونجا نشست که زیاد معمول نبود. منوی متنوعی از پیتزاها که به دو شکل آمریکایی که حجم نون بیشتر و ایتالیایی با نون نازکتر سرو میشه. منوی مثل باقی شعبات بود. دکور هم به همان شکل شعبات سیب دکوراسیون مدرنی داره. من پیتزای کالزون آمریکایی رو سفارش دادم که میکس مرغ گریل و گوشت چرخ کرده به اضافه فلفل دلمه و قارچ بود. مرغ مزه خاصی نداشت و گوشت یه خرده بو میداد، و در کل بیشتر مزه نون تنوری شده بود تا یه پیتزای خوب. از لحاظ کیفی و حجمی خیلی چنگی به دل نمیزد و اگر بخوام برای دفعات آینده پیتزا رو برای ناهار صرف کنم، قطعن انتخابم سیب نخواهد بود. برخورد پرسنل خوب و مودبانه بود و سفارش هم ۱۵ دقیقه ای آماده شد.
سفارشات : پیتزا توکیو و سیب زمینی پنیری
کیفیت : برای حفظ شان رستوران اجازه بدین هیچی نگم
روز عید قربان بعد از جشنواره نمایش های عروسکی رفتیم رستوران سیب۳۶۰ که یه شعبه ش توی ستارخانه و خیلی وقت بود دوست داشتم به خاطر ادعایی که روی تابلوش کرده بود برم ببینم چیه
اول اجازه بدین بگم پنیر روی سیب زمینیش که به برگ پنیر گودا بیشتر نبود تلخ بود و نمیشد خوردش در ادامه باید خدمتتون عرض کنم که تنها نکته ی مثبت پیتزاش فقط خمیر سبک و خوبش بود چون در واقع چیز دیگه ای نداشت جز همون کوکتل های ژاپنیی که روش میبینید
.
نمیدونم چرا بعضی رستوران ها آدم ها رو فقط پول نقد میبینن؟ واقعن احساس میکنن مشتری نمیفهمه؟
توی این اوضاع اقتصادی افتضاح دوست ندارم کسب و کاری رو خراب کنم ولی حتی اگه بلیط مجانی براش داشته باشم دوباره بهش مراجعه نمیکنم قطعن