مدتی بود از دوستانم تعریف یک رستوران سنتی خارج از شهر آمل رو شنیده بودیم. تصمیم گرفتیم در اولین فرصت بهش سر بزنیم. برای رفتن به خردادماه، تا پلیس راه (جدید) آمل رفتیم و حدود 100 متر به سمت آمل برگشتیم. وارد محوطه زیبا و سنتی خردادماه شدیم. در دو ردیف چپ و راست اتاق هایی بود که روی هر کدوم نام یکی از ماههای سال نوشته شده بود. در ردیف وسط هم یک حوض نسبتا بزرگ قرار داشت. با هماهنگی پرسنل خردادماه، یکی از اتاق ها در اختیار ما قرار گرفت. دیوار ها کاملا به شکل سنتی و با کاهگل پوشانده شده بودند و درب و پنجره اتاق با شیشه های رنگی اون، حس و حال خوبی به ما منتقل می کرد. بعد از استقرار در اتاق، سفارش غذای ما توسط پرسنل گرفته شد. سفارش ما چلوکباب بناب ، چلو جوجه بی استخوان و چلوکباب بختیاری بود. حدود 20 دقیقه بعد از ثبت سفارش، غذامون آماده شد. از طریق زنگوله ای که کنار درب نصب شده بود میتونستیم پرسنل خردادماه رو صدا برنیم تا اگه به چیزی نیاز داشتیم، بهشون بگیم. حجم و اندازه غذا با توجه به قیمت اونها مناسب به نظر می رسید. از نظر طعم و مزه هم میشه گفت، همه چی در حد معمول و خوب بود. البته جا داشت که جوجه کباب کمی ترد و نرم تر باشه.