رستوران گونچ کونیالی با ماهیچه هاش و سرآشپزش به اسم حسین معروفه. این رستوران معروف در محله فتیح و نزدیک امینو نو قرار داره. رستوران دارای سه طبقه است که در هر طبقه تقریبا ۹ میز قرار داره، این رستوران معمولا شلوغه و جای نشستن به سختی گیر میاد. حسین معمولا خودش پشت دخل میشینه و رفتارش با مشتری ها خیلی خوبه، سفارش ما ماهیچه با اسکندر کباب بود، ماهیچه با نون سرو میشه و با دو قیمت ۵۰ و ۷۵ لیر براساس بزرگی ماهیچه وحجم گوشت عرضه میشه، ما دو تا ماهیچه کوچک و بزرگ رو با هم سفارش دادیم، پیشنهاد من همون ۵۰ لیریه چون خیلی اختلافی بین ۵۰ و ۷۵ لیری نیست. سفارش ما رو در زمان معقولی آماده شد، ماهیچه خیلی عالی پخته شده بود و واقعا خوشمزه بود و میتونم بگم یکی از بهترین ماهیچه هایی بود که خوردم. اسکندر کباب این رستوران هم حجم و طعم خوبی داشت. اما پیشنهاد من همون ماهیچه اس.
رستوران گوونچ تو محله سیرکجی هست که یه ساختمون ساده 3 طبقه است و مالک اون حسین گوونچ، که وقتی ما رفتیم خودش هم اونجا بود و از اینکه شنید ما ایرانی هستیم بسیار ازمون استقبال کرد.
غذاهاشون بی نظیرهههههه ما خوراک دنده و خوراک ماهیچه خوردیم(شهریور 98 پرسی 110 لیر بود) که مثل پنبه تو دهن اب میشد و بی نظیر بود. ما همه جوره پسندیدیم، به نظر من قیمتش هم خوب بود.
بهتون توصیه میکنم که حتمااااا اونحا برید تو سفرتون به استانبول
این رستوران در محله سیرکه چی استانبول قرار دارد. فضای رستوران خیلی معمولی و بدون تزیین بود. من برای صرف غذا به طبقه سوم رفتم. و پیده ی پنیری سفارش دادم. علی رغم تعریف هایی که شنیده بودم طعم پیده معمولی بود. البته بسیار بزرگ بود و برای دونفر جواب میده! این رستوران متعلق به حسین گوونچ هست و خودش هم توی رستوران حضور داشت من از روی عکساش که روی کاغذهای روی میز شناختمش! در کل رستوران بزرگ و شیکی نیست اما تمیز بود غذا هم زود آماده شد. قیمت ها هم بنظرم خوب بود.
رستوران گوونچ کونیالی واقع در محله سیرکجی، و تنها چند دقیقه پیاده تا ایستگاه تراموا سیرکجی، یکی از رستوران های معروف استانبول و بهترین محل برای خوردن کباب دنده و خوراک ماهیچه در استانبول میباشد. فضای رستوران ساده و معمولی هست و اصلا شیک نیست. اما غذا ها خوشمزه و قیمت هاشون واقعا مناسب هستن. هیج گونه حق سرویس، مالیات یا هزینه های اضافه هم گرفته نمیشه. در سفر به استانبول حتما سری به محله سیرکجی بزنید و کباب دنده و خوراک ماهیچه آشپز گوونچ رو از دست ندین
رستوران " گووِنچ کنیالی " متلعق به سرآشپز معروف ترک " حسین گووِنچ " یکی از رستورانهای معروف شهر استانبوله . این رستوران در منطقه سیرکه چی واقع شده و اگرچه برای وارد شدن به اون اغلب باید کمی در صف بایستید اما تضمین می کنم این معطلی ارزشش رو داره . اینجا انواع غذاهای ترکی سرو میشه و شهرت اصلیش بخاطر پیده های بسیار بزرگ و ماهیچه و انواع کبابشه . ما دنده کباب و ماهیچه سفارش دادیم که از هردوش خیلی راضی بودیم . خیلی . فضای داخلی رستوران شلوغ و کمی درهم برهم هست . این شاید نقطه ضعف رستوران باشه اما با توجه به میزان محبوبیت و کم بود جا ( علیرغم سه طبقه بودن ) طبیعی بنظر میرسه . خود شف حسین هم توی رستوران حاضره و با خوشرویی باهاتون هم صحبت میشه و عکس می گیره . قیمت غذاها پایین نیست اما بالا هم نیست بنظرم . همین غذا رو شما بخوای تهران بخوری قشنگ دوبرابر درمیاد . در قیاس با رستوران بوراک ( که قبلا نقدش رو نوشتم ) اینجا قیمت ها متعادلتره . کیفیت غذا هم شاید به غذاهای بوراک نرسه اما اصلا پایین نیست . خیلی خوبه آقا . نمی دونم چطوری بهتون بگم . اگر سمت سیرکه چی اومدید حتما اینجا یک وعده غذا بخورید .