Famous for more than thirty years of Legendary Tex-Mex, Pappasito's Cantina is known for the flavor, freshness and quality of their food and drinks! Pappasito's Cantina serves up succulent, sizzling fajitas, hand-crafted drinks and some of the best chips and homemade salsa around.
رستوران پاپاسیتوز یکی از رستورانهای مکزیکی در آمریکاست.در مورد ایالات دیگر آمریکا،مطمین نیستم ولی در تگزاس که مهاجر مکزیکی زیادی دارد،پاپاسیتوز شعبههای زیادی دارد. در دالاس سه رستوران پاپاسیتوز وجود دارد که ما به شمالیترین شعبه آن رفتیم. این رستوران برای آخرهفتهها بسیار شلوغ است و بدون رزرو رفتن بیفکری است. ما در روزی بین هفته و در آخرین ساعتهای رستوران رفتیم و موقع برگشتمان صندلیها خالی شده بود.قبل از آن شلوغ پر همهمه و برای قرارهای رمانتیک یا قراری که نیاز به تمرکز دارد،فاجعه بود! چند بار هم در طول غذا خوردن دیدیم که همه گارسونها باهم و با سرعت جمع میشدند دور میزی، یک کلاه مکزیکی روی سر یک نفر میگذاشتند و همه باهم شعری مکزیکی میخواندند و کف میزدند!موقع خوردن دسر بود که میزبان ما من راهم سورپریز کرد و یک کلاه هم سر من گذاشتند! جریان اینست که اگر به هر کدام از گارسونها بگویید تولد یکی از اعضاست، همه باهم روی دسر شما شمع میگذارند و برایتان شعر میخوانند!اینکه در آن جوشلوغ با اینهمه مشتری،بدون غرولند و قیافه آویزان،هرکدام از یک سمت رستوران جمع میشدند و این برنامه را اجرا میکردند خیلی تاثیرگذار بود! بریم سراغ بحث شیرین غذا!در اینجا هم به سبک اکثر رستورانهای مکزیکی، در اول کار چیپس مخصوص با سی تند میاورند که هرینهای ندارد و تا زمان آمدن غذا، مرتب شارژ میشود.ما فاهیتا سفارش دادیم کهحجم ان بسیار زیاد بود و واقعا هر پرس برای حسابی سیر کردن دونفر کافی بود!مواد داخل فاهیتا جدا در بشقاب میامد و نانش هم در ظرفی جدا.نوعی پلوی تند و نوعی سبزی پلو بعلاوه لوبیا پخته هم همراه این غذا سرومیشود.مرغ و گوشت بسیار آبدار و لذیذ بود و در کنارش سالادی مول سالاد شیرازی و پوره آواکادو گذاشته بودند.دسرها هم همانطور که میبینید مخلوط شیرینی خاصی شبیه بامیه ما و بستنی بود.خوشمزه ولی زیادی شیرین.
همانطور که در عکس میبینید دقت خاصی به نحوه چیدن غذا در بشقاب نمیشود و ظاهرا، هدف بیشتر سریعتر راه انداختن است تا زیبایی بشقاب!نان ها هم تازه بودند و در دستگاهی که عکس انداختم پخته میشدند.گلوله خمیر را بالا میگذاشتند و دستگاه باز میکرد،حرات میداد، میپخت و پایین تحویل میداد!
سرویس بهداشتی تمیز و مرتب بود.زمان خروج میتوانستید شکلات یا جعبه کبریتی که رویش پاپاسیتوز نوشته بردارید.کنار در خروج هم اکواریوم لابسترها بود تا اگر لابستر خواستید از تازه بودنش مطمین شوید!
قیمت رستوران کنی بالاتر از متوسط است و برای قرار دوستانه یا خانوادگی خوب است.