در گرمای این روزهای اهواز در تیر ماه، بسیاری از تفریحات مثل پیاده روی، دوچرخه سواری و ورزش های عصرگاهی عملاً تعطیل می شود و چاره ای نمی ماند جز کافه گردی! به این دلیل در اهواز کافه ها و رستوران های زیادی وجود دارد که در این فصل پر مشتری هستند.
خیابان 13 کیانپارس اهواز یکی از مکانهایی است که کافه و رستوران های زیادی در آن وجود دارد. یک از آنها کافه بستنی جلاتو است. فرق بستنی های این کافه با بستنی های معمولی در این است که با فن آوری نیتروژن مایع تولید می شود . در این روش بستنی در کمتر از یک دقیقه آماده می شود و گفته شده که در صورت نگهداری در فریزر ماندگاری بیشتری دارد. همچنین کریستال های یخی به کار رفته در آن ریزتر هستند که سبب می شود بافت نرمتری داشته باشد.
فضای کافه کمی کوچک و شامل 3 میز چهار نفره گرد و حدود شش عدد صندلی تکی بود. اما فرآیند انتخاب بستنی بسیار جذاب است! ابتدا از یک لیست یک یا دو طعم پایه را می توانید انتخاب کنید (یا هر تعدا که خواستید!) مانند توت فرنگی، کارامل، موز، بیسکوییت و غیره که قیمت هر کدام حدود 12000 الی 16000 تومان است. از لیست بعدی افزودنی های داخلی را انتخاب می کنید مانند انواع شکلات، گردو، پسته و نارگیل و غیره که قیمت هر کدام 3000 تومان است.
مرحله بعد انتخاب رویه است مانند پاستیل، فندق، سس شکلات و غیره که قیمت هر کدام 3000 تومان است. نهایتاً می توانید سرنگ شکلات داغ، کارامل یا توت فرنگی را اضافه کنید که قیمت هر سرنگ 1000 تومان است.
البته منویی شامل ترکیبات پیشنهادی نیز وجود دارد. اما توصیه میکنم خودتان انتخاب کنید تا برایتان غیر منتظره باشد. البته کارکنان کافه نیز با روی خوش در مورد ترکیبات انتخابی ما توضیح داده و پیشنهادهای خوبی دادند. پس می توانید به راحتی از آنها راهنمایی بخواهید. بستنی خیلی زود آماده شد و همانطور که توقع داشتیم بافت نرم و طعم دلچسبی داشت. البته توقع داشتم مقدارش کمی بیشتر باشد. انتخاب ما یک بستنی با پایه توت فرنگی و بلوبری همراه با شکلات کیت کت و یک بستنی با پایه کارامل همراه با پسته و نارگیل و چیز کیک بود که مجموعاً 61000 تومان شد.
به نظرم تجربه جدیدی می تواند برایتان باشد. اما نکته مهم این بود که کاملاً دست ساز بودند و می توانستید مراحل تهیه بستنی را به راحتی از پشت شیشه مکان تهیه بستنی ببیند. برخورد کارکنان هم بسیار خوب بود و به جز راهنمایی، در پایان خواهان نظرمان در مورد بستنی شدند. برخوردی حرفه ای که مطمن هستم در موفقیت کافه شان سودمند خواهد بود!