نزدیک 200 سال پیش آشپز ماهری به نام عباس علی در کرمانشاه نذر می کنه که هر شب در مسجد به مردم آش بده تا مردم روزه شونو با اون آش افطار کنن. در این آش از ترکیب جدیدی استفاده میکنه و با توجه به خوشمزگیش از اون به بعد به یکی از آش های معروف تبدیل میشه و مردم کرمانشاه نام این آش رو به نام آشپز آن یعنی، آش عباسعلی یا آش واسلی میشناسن. یکی از آش فروشی های معروف کرمانشاه که این آش رو هر روز آماده میکنه آش تندور هستش. کیفت آش عباسعلی این آش فروشی خیلی خوبه، آش غلیظ و جا افتاده با گوشتی که دروت آش ریش ریش شده. این آش فروشی بجز عباسعلی، آش رشته هم داره. آش عباسعلی رو هم میتونین کیلویی بخرین هم پرسی، در شهریور ۹۸ کیلویی ۱۷ هزار بود که هر کیلو آش برای ۲ تا ۳ نفر مناسبه. اگه بخواین توی رستوران هم آشتون رو میل کنید میتونین داخل یا خارج رستوران بشینین، برخورد پرسنل رستوران هم خوب بود. من تقاضای پیاز داغ اضافه کردم که برام بیشتر ریختن.