سلام. بالاخره بعد از چند شب اقامت در پوکت تصمیم گرفتیم ببینیم طعم ماهیهای دریای آندامان چجوریه. در این خصوص انتخاب زیاد بود. در خیابان Thanon Ratuthit Songroipi که دومین خیابان اصلی منطقه پتونگ محسوب میشه رستورانی رو دیدیم که انواع ماهیها رو آماده کباب کردن گذاشته بود. باید ماهی رو انتخاب می کردیم و وزن می کرد و بر اساس اون قیمت نهایی محاسبه میشد و طبخ میشد. ماهی انتخابی ما حدود نیم کیلو بود و قیمتش هم 560 بات شد. حدود 20 دقیقه طول کشید تا برامون آوردش. پوجه و لیمو ترش و کاهو و هویج هم دورچینش بود و دو مدل سس عجیب و غریب تایلندی هم آورد که یکیشو نوک زبونم که زدم آتش گرفتم و دیگری هم تند و شیرین بود و من کلا نپسندیدم. ماهی هم راستشو بخواین اصلا خوش طعم نبود و خیلی بی مزه بود. واقعا ماهیهای کشور خودمون به مراتب خوشمزه تر بودن. البته ممکنه ماهیهای دیگری رو اگر تست میکردیم قضیه فرق می کرد اما این یکی بر خلاف ظاهرش اصلا طعم نداشت. لذا پیشنهاد می کنم در این منطقه اگر ماهی خواستید بخورید قبلش در سایتهای مربوطه بیشتر جستجو کنید و ترجیحا سرخ شده بخورید.