بازدید از کویر وقتی جذاب تر می شود که چند ساعتی را در یکی از خانه های کویری بگذرانیم؛غذای محلی و دست پختهای خانگی آنها را بچشیم؛زیر سایه برگهای نخل خستگی در کنیم و چرتی بزنیم؛ با آب و هوا رفیق شویم و بعد کم کم خانه و اهالی را ترک کنیم و برویم به مناطقِ غیر مسکون.
به محض ورود خرماهای روی زمین به ما خوش آمد گفتند! به هر حال به خانه آنها آمده بودیم(پشت دیوارهای رستوران باغ خرماست و مهمان می تواند گشتی هم بین نخلها بزند) بعد برای خوش آمد با شربت کاشکیلو (عرق خرما) پذیرایی شدیم و بعد ام نوبت سفارشهایمان، بزقورمه(غذای محلی کرمان) و کوکوهای سبزی و سیب زمینی رسید که بسیار با کیفیت تر از کوکو هایی بودند که در بوفه های رستورانهای هتلهای پر ستاره میبینیم(و میخوریم!). بعد از غذا هم چای زغالی و عزیمت به سوی کویر!