رستوران کاری پات هرچند که تابلو درست حسابی ندارد و تا کاملا دم در رستوران نرفته اید متوجه نمی شوید اینجا رستوران است ! اما یکی از لذیذ ترین غذاهای عمرم را در همین رستوران بدون تابلو خوردم ! آدرسش را فقط میتوانید با گوگل مپ پیدا کنید !! قیمت های بسیار مناسب دور و بر 20 30 هزار تومن برای انبوهی غذای خوشمزه واقعا اینجا را بهشت من کرد ! غذاها با پایه پلو روی برگ نیلوفر آبی شروع میشد و بقیه به انتخاب شما اضافه میشد. ما تقریبا نصف بیشتر غذاها رو سعی کردیم داشته باشیم. لذت دیگر، غذاخوردن با دست بود، واقعا لذت بخش بود. غذاها تند و با طعم بسیار غلیظ ادویه جات معطر بود که کل قشر مغز را درگیر آنالیز طعم ها میکرد، اولین تجربه م از غذاهای سریلانکا اینجا بود و واقعا عالی بود. در مورد محیط رستوران نظر خاصی ندارم چون سوزش لب و لوچه مون ناشی از فلفل غذا بحدی شدید بود که کلا یادم نمیاد محیط چه شکلی بود ! فقط میتونم بگم چندتا میز و صندلی در عادی ترین حالت ممکن. راستی، آبمیوه زنجبیل رو با غذا حتما امتحان کنید که عااالیه.
رستوران کاری پوت یکی از رستورانهای غذای سریلانکایی با قیمت مناسب در کنار دریاست که ما به پیشنهاد راهنمای محلی مان رفتیم. غذاها با مخلفات که تنوع بسیاری داشت سرو میشد ابتدا انتخاب کردیم که گوشت یا مرغ کنار برنج بگذارد بعد از سایر ظرف ها هر کدام را که انتخاب میکردیم بصورت دورچین میگذاشت. غذا در برگ لوتوس سرو میشد و با دست خورده میشد چون از قاشق و چنگال خبری نبود و واقعا چسبید. بسیار غذاها خوش طعم و با کیفیت بودند و خیلی هم تند که خوردنش کار هرکسی نبود. همراه غذا نوشیدنی زنجبیل سفارش دادیم که نوشیدنی سریلانکا ست و مزه خاص و جدیدی داشت. به نظرم سفر به سریلانکا بدون رفتن به این رستوران ناقص است. قیمت هر پرس غذا 25 هزار تمن شد.