با ورود به قلعه شهر گال یا گاله، در جنوب سریلانکا، محوطه پارکینگ مانندی را مشاهده میکنید، که با پارک خودرو تقریبا کل ساختمون های روبرو رستوران هستند اما باز هم تابلو درست حسابی ندارند، نمیدونم چرا واقعا. خلاصه ما این رستوران رو به پیشنهاد راهنما مون در تور سریلانکا رفتیم، منظره عالی به اقیانوس و بندر شهر و البته مبلمان جالب کاملا چوبی و در کمال سادگی !!
منو بیشتر هندی بود. و انتخاب چندباره ما بریانی تند هندی و چیکن ماسالا بود ! عالی بود !!! عالی !!!! حجم غذا خیلی زیاد بود، کیفیت واقعا خوب و خوشمزه...هر چی بیشتر سریلانکا موندیم و غذا خوردیم بیشتر متقاعد شدم که بابا این هلندی ها و بریتانیایی ها به اینجا چشم طمع داشتند. به خاطر ادویه های فوق العاده بوده. خلاصه غذا عالی بود و البته حجم زیادی داره و راحت میتونه یک پرس برای دو نفر مناسب باشه. تندی غذا از چیزی که انتظار داشتیم کمتر بود.
قیمت ها هم انصافا باز بسیار مناسب بود و حدود 150 تومن هزینه 4 پرس غذای ما شد.
دوغ هم اینجا پیدا کردیم به اون لسی میگفتند. قبلش بگیر که بدون شکر باشه و اگه امکان داره نمک بریزند ! در غیر اینصورت یچیز شبیه شیرموز تحویل خواهید گرفت !
رستوران ایندین هات داخل قلعه هلندیها شهر گال قرار دارد نزدیک ساحل و ویوی زیبایی به دریا دارد. به گفته راهنمای محلی ما این رستوران از بهترین های رستوران های گال با قیمت مناسب است و واقعا هم همینطور بود خوشمزه ترین غذایمان در سفر به سریلانکا نهاری بود که در این رستوران خوردیم. سفارش ما چیکن بریانی و چیکن ماسالا بود که هر دو خیلی خوشمزه بودند. هنگام سفارش گرفتن درمورد میزان تندی غذا سوال میکنند ما بریانی با تندی متوسط انتخاب کردیم که برایمان اذیت کننده نبود و بسیار راضی بودیم. این رستوران آبمیوه طبیعی نیز دارد. ما دوغ بوفالو هم سفارش دادیم که اسمش لسی بود و در کمال تعجب پرسیدند با شکر باشد؟!! گفتیم نننننه اما باز هم دوغ ازبس چرب و بد بو که نتوانستم بخورم. هزینه سفارش ما برای 3 پرس بریانی و یک پرس چیکن ماسالا 1870 روپیه (120هزار تومان شد) که به نسبت کیفیت غذا واقعا قیمت مناسبی بود.