در اینترلاکن و در زمان بازدید از کوه Harder Kulm وجود یک ساختمان زیبا در بالای قله جلب توجه می کند
این ساختمان درواقع Harder Kulm Panorama Restaurant می باشد.
معماری ساختمان رستوران جالب توجه و نمونه ای از خانه های سوئیسی می باشد. به نظر خود ساختمان یک جاذبه دیدنی است. همجواری با سکوی دید هاردر کالم امتیاز ویژه رستوران می باشد.
با توجه به زمان حضور ما در تابستان علاوه بر چیدمان میز و صندلی در فضای داخلی رستوران، در فضای بیرونی نیز در زیر سایبان هایی چیدمان میز و صندلی وجود داشت. خیلی طبیعی بود با آن ویوی بی نظیر و پانوراما از اینترلاکن و دریاچه های تون و برینز مشتری نشستن در فضای خارجی بیشتر باشد.
بیشتر از خود رستوران موقعیت مکانی منحصربفرد آن نقطه عطف آن بود می توان به خاطر دید وسیع و چشم انداز زیبا به بهانه صرف غذا ساعت ها در آنجا نشست و از دیدن منظره روبرو و آرامش موجود در آن فضا لذت برد.
در دو مقطع زمانی قبل از بازدید هاردر کالم و بعد از آن از این رستوران استفاده کردیم وعده ها هردو به صرف میان وعده بود ابتدا و قبل از بازدید آب پرتقال سفارش دادیم که به علت شلوغی فضای بیرونی در داخل فضای داخلی رستوران نشستیم و دفعه دوم در زمان برگشت بستنی سفارش دادیم البته این بار پس از کمی انتظار توانستیم در فضای بیرونی جا پیدا بکنیم.
روال سفارش بدین گونه بود که کارکنان رستوران سفارش ها را بر روی میز می گرفتند و حتی صورتحساب نیز همانجا پرداخت می شد. انصافا برخورد پرسنل در گرفتن ارتباط با مشتریان عالی بود.
به علت زمان حضورمان و گرسنه نبودن امکان تست و صرف وعده ناهار مهیا نشد. البته از رنگ و بو و عطر غذاهایی که در میزهای کناری سرو می شد به کیفیت بالا و خوشمزه بودن غذاها پی بردیم.
کلا قیمت غذاها در سوئیس و اینترلاکن گران هست دیگر از یک فضای خاص توریستی در بالای کوه هاردرکالم نمی شود توقعی داشت.تجربه ما برای هر اسکوپ بستی 5 فرانک و هر لیوان آب پرتقال نزدیک 6 فرانک بود.
فکر کنم گرانترین بستنی و آب پرتقال عمرمان را در اینترلاکن خوردیم.
در کنار رستوران طبق معمول این طور فضاهای توریستی فروشگاه سوغاتی هم بود که ما به دیدن اکتفا کردیم.
راهنمای رفتن به هاردر کالم را در نقد و بررسی هاردر کالم یا سفرنامه در امتداد آلپ مطالعه فرمایید.
#گلفام_سفر