تصمیم گرفتیم برای خوردن شام به یک رستوران دریایی برویم. در واتس آپ از لیدر تور پرسیدم که رستوران دریایی خوب کجاست و لیدر هم رستوران Savoey را به عنوان بهترین رستوران دریایی پاتونگ پیشنهاد کرد. رستوران مذکور در تقاطع خیابان بانگلا و پاتونگ بیچ قرار دارد. رستوران دارای دکوراسیون چوبی سنتی تایلند در یک فضای سبز باغ مانند به همراه اجرای موسیقی زنده می باشد. در ابتدا تصمیم به انتخاب لابستر گرفته بودیم، از داخل منو نحوه پخت و سس را انتخاب کردیم و برای انتخاب لابستر به همراه گارسون به قسمت ورودی رستوران که شامل انواع لابستر، Tiger Prawn (شاه میگو)، میگو و ... رفتیم. پیشنهاد گارسون، لابستر بزرگ بود به این دلیل که گوشت لابستر در دمش هست و لابستر های کوچک، گوشت کمی دارن و عملا پول دور ریختن هست. اما بعد حساب کتاب متوجه شدم قیمت این لابستر 2500 بات می شود! شاه میگو مخصوص تایلند، پیشنهاد بعدی بود. دو عدد شاه میگو بزرگ به طول حداقل بیست سانت انتخاب شد که وزن آنها در حدود 700 گرم بود که 200 گرم به ما تخفیف دادند، قیمت شاه میگو هم مانند لابستر هر صد گرم، 250 بات می باشد. دو همراه دیگر ما، همبرگر و اسپاگتی سفارش دادند و یک سوپ سایز متوسط تام یام به همراه 2 عدد موهیتو و دو تا نوشابه. یک توضیحی هم در رابطه با سوپ تام یام که سوپ سنتی تایلندی هست، لازم به ذکر می دانم. مواد تشکیل دهنده این سوپ؛ قارچ، میگو، زنجبیل تازه بسیار تند، آب لیمو و سبزیجات محلی می باشد و دارای طعمی ترش و تند و منحصر بفرد است که من و همراهان بسیار پسندیدیم. طبخ میگو به همراه سس آن که شامل قارچ، کره و فلفل سیاه بود، طعم بی نظیری به آن بخشیده بود. طعم اسپاگتی قابل قبول بود اما همبرگر کیفیت پایینی داشت. در مجموع 2547 بات پرداخت کردیم.#گلفام_سفر