ژمیس رستورانیست که لهجه دارد،یک لهجه شیرین ایتالیایی! و چه قدر برایش مهم است که سالاد سزارش سرحالتان بیاورد.سالادی با فیله های سوخاری مهیج و نان تست مزه دار شده که سرعت گردش خون را در رگها بالا می برد!ژمیس تبحر مرموزی در طبخ انواع پاستا دارد و هوس چشیدن دوباره اش را به جانتان می اندازد و وادارتان می کند بی خیال راه بندان، خیابانهای شمال و شرق و جنوب تهران را به غرب وصل کنید و به یک قلب تپنده و خوشمزه برسید .رستورانی که در اردیبهشت ۹۵ افتتاح شد و خودش هم خبر نداشت روزی قاره ششم جغرافیا می شود.قاره ای که ویزا نمیخواهد و ساکنین خونگرم و میهمان نوازی دارد.
رستوران ايتاليايي ژميس از اون دسته رستورانهايي هست كه يه بار غذاشو تست كنين پاگيرش ميشين
ژميس در بلوار فردوس شرق اول وفا اذر جنوبي پلاك ٣٠ واقع شده اون منطقه پر از رستورانه و البته سنسو كه بسيار مورد توجه طرفدارانشه
اما به نظر من كه خودم دستي بر اتش دارم ژميس رو حتما بهتون پيشنهاد ميكنم
در بدو ورود با استقبال پرسنل مواجه ميشيد. فضاي داخلي رستوران بسيار ارامبخشه
تزيينات همه ي ديوارها رو دوست دارم
در قسمت انتهايي ديوارها پوشيده از عكس هنرپيشه هاست كه اگه جاي خالي پيدا بشه من اون قسمت رو براي نشستن انتخاب ميكنم
وقتي پشت ميزتون قرار ميگيرين نگاهي به كاغذ زير بشقابتون بندازين
مطلب خواندني رو مشاهده ميكنيدكه من هميشه اول ميرم سراغش ?
رفتار كاركنان بسيار عالي و ويترها كاربلد هستند و مشخصه دوره ديده هستند.
منو كامل هست انواع پيش غذاها، سالادها، نوشيدنيها، انواع غذاهاي دريايي، پاستا، پيتزا، استيك...
من سالهاست مشتري گراتن سيب زميني ژميسم? و توصيه ميكنم امتحانش كنيد
طعم و تركيبات سسش عاليه
يه لايه سيب زميني تنوري سس قارچ و طعمي عالي و بي نظير
نان سيرش بسيار خوش طعم با مقدار مناسبي از طعم رسپي هاي لازم سير و پنير پيتزا?? البته تعداش زياد هست
سالاد سزارش رو با فيله ي سوخاري بهتون پيشنهاد ميكنم
فيله ها كاملا اصولي طبخ شدن، سس هم به اندازه و خوش طعمه
و اينكه حجم سالادش براي سه نفر كافي هست.
غذاها ي ژميس اصولا حجم بالايي دارن و قطعا با پيش غذا و سالاد خودتون رو سير نكنيد
من اين سري پيتزا مخصوص ژميس رو سفارش دادم
البته پيتزا استيك رو بيشتر دوست داشتم، پيتزا مخصوصش مرغ هم داره و من جهت تست سفارش دادم
ولي عالي بود ?
خمير پيتزا درست تهيه شده، حجم مواد روي پيتزا و ترتيبش درست و اصولي ? زمان پخت هم به اندازه و مناسب
قصد دارم هر بار يكي از غذاها رو تست كنم حتما نقد و بررسي و عكسش رو ميزارم
در كل ژميس رستورانيه كه از نظر طعم و طبخ از نظر من عاليه
#مسترهانتر
ما خیلی این جا رفتیم و تا حالا هرچیزی اینجا خوردیمو دوست داشتیم.خیلی با سنسو مقایسه میشه که به نظر من کیفیت ژمیس از سنسو خیلی بهتره(نظر شخصی منه؛به هر حال سلیقه ها متفاوته).عاشق پاستا شف و سالاد سزار اینجام.همه نوشیدنی هاشونم خیلی دوست دارم.از بین استیک هاشم تی بن استیکو میپسندم.خلاصه که من و همسرم مشتری ثابتشونیم...
حق سرویس و مالیات هم نمیگیره و قیمت هاشون نسبت به حجم غذاها به نظرم مناسبه(چون حجم غذاهاشون واقعا" زیاده)
اگر آخر هفته ها میرین،احتمالا" باید انتظار یه مقدار معطلی برای خالی شدن میز داشته باشین.
عکس از اینجا خیلی دارم که چندتاشو براتون گلچین کردم
بلوار فردوس شرق با انبوه رستورانهای واقع در آن به پیاده راهی برای شکم گردی های شبانه تبدیل شده است.از بین همه این رستورانها رستوران ایتالیایی ژمیس با انواع غذاهای متنوع و با کیفیت خود تبدیل به یکی از رستوران های مورد علاقه من و پاتوق دوستانه مان شده است. به دلیل جو رقابتی که بین رستورانهای ایتالیایی بلوار فردوس وجود دارد مشاهده می میکنید که سرو برخی غذاها بسیار شبیه به هم است و هر رستوران نیز طرفدار خاص خود را دارد. نمونه بارز این غذا یا بهتر است بگوییم پیش غذا، سالاد سزار است که در حجم بالا و بسیار شبیه به هم در این رستورانها سرو میشود که در ادامه به نقد آن هم خواهم پرداخت.
در بدو ورود به رستوران اگر ساعت 9 به بعد مراجعه کنید قطعا با صف مشتریان روبرو خواهید شد. البته در صورتی که حوصله کنید در نهایت بیست دقیقه تا نیم ساعت بعد وارد خواهید شد. داخل رستوران فضای گرم و صمیمانه ای دارد و دکور دیوارهای آن شامل تعدادی بشقاب دیوارکوب در طرح و اندازه های مختلف و تعدادی از عکس بازیگران و خواننده های ایرانی و خارجی است که حدس زدن نام هرکدام تا آوردن غذا سرگرمی خوبی است.
نکته مثبت دیگر قرار داشتن دکمه فراخوانی گارسون است که هر زمانی فشار دهید گارسونی که ساعت نشانگر هشدار به دستش دارد سر میز شما حاضر خواهد شد و پاسخگو خواهد بود. پرسنل برخورد خوب و مودبانه ای دارند و در صورت بروز مشکل در غذایتان حتما به رفع مشکل می پردازند.
منوی رستوران شامل پیش غذا، سالاد، پیتزا، غذاهای دریایی، استیک، چیکن، پاستا و نوشیدنی ها در رنج قیمت اقتصادی است.
خوب بپردازیم به غذاهایی که من در این رستوران تست کردم.
سوپ قارچ: به عنوان یک پیش غذای سبک طعم این سوپ خامه ای را دوست داشتم. سوپ حجم مناسبی دارد و چربی خامه دل آدم را نمی زند.
نان سیر: نانهای سیر را بر روی نان باگت آماده میکنند. با وجود طعم خوب پنیر و سیر روی نان به نسبت حجم مواد روی آن متاسفانه نان بسیار ضخیم است در همان شروع کار آدم سیر می شود.
سیب زمینی با پنیر: سیب زمینی که ما سفارش دادیم شامل سیب زمینی سرخ کرده بود که روی آن یک لایه ضخیم پنیر داشت. ولی با توجه به حضور یک لایه پنیر و زمان مورد نیاز جهت آب شدن پنید و به دلیل احتباس رطوبت سیب زمینی متاسفانه سیب زمینی ها کمی خمیر شده بودند و من خیلی نپسندیدم.
گراتن سیب زمینی: پیش غذای مورد علاقه من شامل سیب زمینی تنوری و قارچ و سس بشامل که با لایه ای از پنیر پیتزا کاور شده است. این غذا در بشقاب سفالی به صورت داغ سرو می شود. در یک بازه ای این غذا را در ظروف یکبار مصرف آلومینیومی سرو میکردند که به نظرم کلاس کارشان را پایین آورده بود ولی در نهایت مجدد در بشقاب های سفالی سرو میکنند. این پیش غذا یکی از پیشنهادات من به شما است.
در بخش سالاد، سالاد سزار به سه صورت با فیله سوخاری، فیله گریل شده و استیک سرو می شود. انتخاب من معمولا فیله سوخاری است. برروی سالاد گردو، یک نوع ترشی و فیله های مرغ سوخاری لوله شده که در میانش پنیر پیتزا دارد و نان کرواتان قرار دارد. حجم سالاد به قدری زیاد است که دو نفری از پس آن بر نخواهید آمد و قطعا با صرف این سالاد غذای دیگری نمیتوانید بخورید(البته بستگی به پرخور بودنتان دارد). بارها به رستوران پیشنهاد دادم که سالاد را در دو حجم کوچک و نرمال سرو کنند که ظاهرا با آن شدت رقابتی که بین رستورانهای همسایه وجود دارد این پیشنهاد مورد موافقت واقع نشده است. به هرحال به این سالاد با آن همه فیله سوخاری پنیری و سس سزار اصلا به عنوان غذای سبک رژیمی نگاه نکنید. ما که هربار این سالاد را سفارش دادیم نیمی از آن را هم با خودمان به خانه بردیم.
از بین پیتزاها پیتزای مخصوص، بلوبیف و چیکن را امتحان کردیم. نان پیتزا نازک و فوق العاده ترد و خوشمزه است. اصولا اگر اهل پیتزای نازک ایتالیایی باشید این پیتزا با حجم مناسب مواد روی آن را خواهید پسندید. البته با وجودی که خودم عاشق پیتزاهای ضخیم آمریکایی هستم ولی انتخاب اولم در پیتزا، بلوبیف است که بر روی آن لایه های نازک و ترد گوشت استیک قرار گرفته است. پیتزا مخصوص هم ترکیبی از تکه های فیله مرغ و استیک است با لایه نازکی پنیر پیتزا. ولی بازهم پیشنهادم بلوبیف می باشد.
یکی دیگر از انتخابهای ما استیک قارچ بود. با توجه به اینکه خودم استیک را به صورت نیم پز و آبدار میپسندم چون استیکی که سفارش دادیم کاملا پخته بود به شخصه خیلی نپسندیدم. ولی سس قارچ خوشمزه ای روی آن داشت.
به دلیل پر طرفدار بودن فیله سوخاری روی سالاد سزار بشقاب فیله سوخاری به صورت مجزا در منو ژمیس قرار گرفت. این بشقاب هم یکی از غذاهای مورد علاقه ماست و با حجمی که دارد در کنار یک پیش غذای سبک یا به تنهایی میتواند غذای یک وعده را تشکیل دهد.
پاستا شف انتخاب ما در بین پاستاهای این رستوران بوده است. سس خامه پاستا فوق العاده عالی است و با میزان اندازه غلظت سس بشامل اصلا پاستا حالت خمیری ندارد و میزان مناسبی فیله مرغ و گوشت رشته شده داخلش هست.
در نهایت بیف استراگانف آخرین غذایی بوده است که ما در این رستوران خوردیم. از آنجایی که جزو عشاق سس بشامل و قارچ هستم هرغذایی با این سس ترکیب شود به مذاق من خوش می آید. غذا طعم خوبی داشت ولی به شخصه در این غذا ترجیح میدهم گوشت ابتدا به صورت رشته ای برش خورده و بپزد ولی بیفی که ما خوردیم ابتدا گوشت را پخته و ریش ریش کرده بودند که با ترکیب بشامل کمی خمیری شده بود ولی طعم نهایی آن را بسیار دوست داشتم.
خوب به انتهای غذا خوردنمان که رسیدیم زنگ را فشار میدهیم. گارسن که آمد، در صورتی که غذایی مانده باشد به آشپزخانه میبرند و برایتان بسته بندی میکنند. در صورت خواستن صورت حساب در یک کتابچه کوچک صورت حساب و دستگاه پوز را به همراه آدامس تریدنت (باز بخش مورد علاقه من) بر روی میز میگذارند و میز را ترک میکنند. شما میمانید و صورت حسابی که به پای شکم باید پرداخت کنید. این بخش از اعتمادشان به مشتری را دوست دارم.
در کل رستوران را به خاطر نزدیکی به منزل، اخلاق خوب پرسنل و فضای آرام و کم همهمه آن دوست دارم. کما اینکه سورپرایز تولد و آهنگ شاد تولدت مبارک هم در فضای رستوران همیشه لبخند را به لبمان آورده است.