گر ميروى اى پُر خور، در سوى شميرانات / پر كن شكم خود را، زين مرغك مستانه !
اين بيت شعر، شعار رستوران كابوكى تجريش ميباشد كه اتفاقا بسيار بجا و درست سروده شده.
مرغ سوخارى هاى اينجا بقدرى خوشمزه و با كيفيت درست ميشه كه هميشه شلوغ و پر از مشتريه و گاهى اوقات بايد نيم ساعتى هم انتظار كشيد تا ميزى خالى بشه. كابوكى از رستورانهاى قديميه تهرانه كه مرغ سوخارى رو به روش اصلِ كنتاكى درست ميكنه و قبل از انقلاب از شعب رسمى KFC بوده، در سالنِ رستوران عكسهاى قديمى به ديوار نصب شده كه صاحب اين رستوران رو در كنارِ کلنل ساندرز (پيرمرد معروف KFC و مبتكر پخت مرغ كنتاكى) نشون ميده.
ما يك پرس مرغ سوخارى سه تكه و يك پرس قارچ سوخارى سفارش داديم. غذا رو با سيب زمينى سرخ شده ى فراوون و يك سالاد كلم كوچك سِرو كردن. طعم مرغ مثل هميشه عالى بود اما قارچ خيلى معمولى طبخ شده بود و مزه ى منحصر به فردى نداشت، اين رستوران چون هميشه شلوغه يه خورده تو سرويس دهى به مشكل ميخورن كه بايد مدام بهشون اطلاع بدى كه مثلا نى نذاشتى، سس يادت رفته، نوشابه زرد ميخواستم مشكى گذاشتى و از اين دست ناهماهنگى ها، اما يه چيز در تمام اين سالها ثابت بوده؛ مزه و كيفيت، كه من از بچگى هام كه اينجا رو يادمه تا الان همين مزه رو داشته كه مهم ترين دليل ازدهام مشترى هست... چاى پارك اصلا پيدا نميكنيد چون سرتاسر خيابان سعدآباد پارك ممنوعه اما چند قدم بالاتر پاركينگ مجتمع ارگ هست كه به شدت كارراه اندازه...