برای سومین بار بود که طی چند سال اخیر به رستوران افتخاری خیابان پیروزی میرفتم. سوای از هوس خوردن کباب و تنبلی برای پخت خانگی دل را به دریا زدم و با کنجکاوی از اینکه رستوران شرایط بهداشتی رو چه طور رعایت میکنه تصمیم گرفتم ناهار را در رستوران میل کنم.
رستوران یک و نیم طبقه دارد. که در نیم طبقه دوم معمولا برای رزرو مهمانی های خانوادگیست.
در سالن طبقه اول سه ردیف صندلی وجود دارد که روی دیوارهای آن عکس های قدیمی که یادآور سابقه طولانی این کبابیست آویزان شده است. اینبار که به رستوران آمدم تغییرات جدید: صندلی های کاملا نو, وجود گل آلاستر روی میز, آراسته تر بودن میزبان ها و رفتار مشتری مداری آن ها توجه م رو جلب کرد.
بعد از آوردن منو و انتخاب غذا دست هایم را شستم. با وجود اینکه آشپزخانه به سالن طبقه اول متصل است و با از فضای سالن جدا نشده هیچ وقت بوی پخت غذا را در سالن احساس نکردم. غذا کمتر از ده دقیقه آماده شد و به سختی دستمال کاغذی که دور قاشق و چنگال پیچیده شد را باز کردم. طعم کوبیده و برنج دم کشیده ایندفعه نسبت به دفعه قبلی بهتر بود و خوشحال بودم که شور نبود و طعم برنج را دوست داشتم.
غذایم که در حال تمام شدن بود کم کم بر تعداد مشتری های رستوران اضافه می شد.
از نظر من رعایت بهداشت کووید 19 در این رستوران تا 65 درصد رعایت میشه و به نظرم اگر تصمیم به رفتن رستوران است بهترین راه مراقبت, دقت در رعایت بهداشت از طرف خود فرده.
) در ابتدای ورود به سالن محلول ضدعفونی کننده روی اولین میز گذاشته بودند. میزبان ها ماسک داشتن, یکی دو نفری از آنها شیلد داشتن. من ندیدم که منوهای چرمی رو بعد از انتخاب مشتری ها, مجدد ضدعفونی کنند.)