من نمیدونم چرا بعضی از کلهپزیها این اسمها رو میزارن رو مغازهشون؟! آخه ((بره کوچولو)) شد اسم طباخی؟!
آدم نمیدونه دلش برا اون برهی کوچولوی بینوا کباب بشه یا الان مغز و زبون و سیراب شیردونش رو به نیش بکشه؟
حالا ما مسئولیت اسم گذاری رو واحدهای صنفی رو نداریم و قراره که تجربهی غذایی که خوردیم رو با هم به اشتراک بزاریم پس حواشی رو تعطیل میکنم و به متن میپردازم!
طباخی یا کلهپزی بره کوچولو در چهارراه تیرانداز واقع شده و از معروفیت زیادی برخورداره به چند دلیل.
اول اینکه نون تازه و داغ (خودشون میپزن) کنار غذا ارائه میده، بعد کیفیت و کمیت خوراکها خوب و قابل قبوله، در آخر هم اخلاق و رفتار کارکنان مودبانه و دوستانهاس. یعنی آنچه خوبان همه دارن رو یکجا داره.
من خودم تو کلهپاچه بناگوش رو بیشتر از همهچیز دوست دارم و اینبار هم همون همیشگی رو سفارش دادیم به همراه آبگوشت ساده.
همراه غذا نون سنگک تازه و ترشی سرو میشه که چون ما ترشی دوست نداریم نخوردیم و از مزهش هم بیخبریم اما نونْ داغ و در سایز کوچک پخته شده بود که حالت بامزهای داشت. آبگوشت از غلظت و لذجت خوبی برخودار بود و طعم خوبی داشت، از بناگوش هم نگم براتون، انقدر خوب که هر آیینه ممکن بود من غش کنم، انقدر که خوشمزه بود!
از جای پارک بگم که هم راحت گیر میاد و هم سخت، یعنی به شانستون بستگی داره!