تعریف شاورمای ایروان و زیاد شنیده بودیم و چند روزی بود که به لیدرمون می گفتیم مارو ببره یه جا که شاورما بخوریم، و چون روز آخر بود یه سری از بچه ها رفتن رستوران ایرانی و ما به همراه یه تعدادی از بچه ها رفتیم سراغ شاورما. یکم دنبال یه رستوران مناسب گشتیم و کلی پیاده تو خیابونای سرد ایروان با دمای منفی ۱۶ درجه چرخیدیم که بلاخره یه جارو پیدا کردیم و رفتیم داخل. دوتا سالن داشت، یکی بعد از درب ورودی و یکی داخلتر. به خاطر سرما همه توی سالن دوم نشسته بودند. سفارش های ما شاورمای گوشت و مرغ و یه ساندویج برگر و قارچ بود که تقریبا بعد از ۱۵ دقیقه اماده شد و برامون آوردند. ما از همه سفارش ها خوردیم و تست کردیم و همه شون هم تقریبا طعم خوبی داشتند به جز یکیشون که بیشتر شبیه نون خشک بود. هزینه شم از ۵۰۰ درام تا ۲۰۰۰ درام متفاوت بود.