رستوران گناتزواله در شهر ایروان قرار دارد. هزینه این رستوران به عهده تور بود و سفارش ها توسط لیدر از قبل داده شده بود و هماهنگی ها انجام شده بود و هزینه پرداخت شده بود و منو و قیمت رو به ما نشون ندادند ولی گویا هزینه نسبتا بالایی داشت. از آنجایی که توی مرز خیلی معطل شده بودیم و خیلی اذیت شدیم، لیدر بهمون وعده یه شام هیجان انگیز رو داده بود. وقتی رسیدیم داخل رستوران، میز چیده شده بود، نشستیم، اول برامون سوپ اوردن، دونوع سوپ بود سوپ شیر و سوپ گوجه و گوشت، به ما سوپ گوشت رسید که به نظر من خوب بود ولی بعضی از دوستان طعمش رو دوست نداشتن همون سوپ خودمون و یه تیکه گوشت چرخکرده گردشده داخلش بود. بعد از آن، ماست و نون چکیده آوردن که اونم خوشمزه بود. سوپرایز بعد یه غذای محلی معروف به نام خینگالی بود که حدود ۱۰۰ گرم گوشت کوبیده طعم دار شده با ادویه محلی و پیاز آبپز بود که با آب گوشتش داخل یه تیکه خمیر نیمه خام بسته میشه که طریقه خوردنش هم بدین شکله که کیسه خمیر رو بالا میگیرید و پایینش رو با دندان سوراخ میکنید و اول آب گوشت رو میل میکنید و سپس گوشت و اگر دوست داشتین خمیرش رو، که البته من و اکثر دوستان طعمش رو دوست نداشتیم و فقط در حد تست کردن خوردیم، گزینه بعدی کباب کوبیده بود که یکم خام و نیم پز بود ولی برای سیر شدن خوب بود ، البته برخی دوستان طعم اون رو خیلی دوست داشتن ولی من دوست دارم کباب قشنگ پخته بشه، و سوپرایز آخر برای کسانی که طعم هیچ کدوم از غذاهارو دوست نداشتن سیب زمینی سرخ شده بود که دیگه خلاصه همه خودشونو با این تنوع غذایی سیر کردند. به گفته لیدرمون فقط هزینه یکی از غذاها برعهده تور بوده و هزینه باقی سفارشات رو برای رفع خستگی مسیر طولانی مسافرت، خود لیدر پرداخت کرده بود. در کل من طعم غذاهارو خیلی دوست نداشتم ولی خیلی راضی بودم به خاطر تست طعم غذای قدیمی ارمنستان که برام تجربه جدید و جالبی بود. محیط رستوران هم نقلی و کوچک بود اما بسیار زیبا دیزاین شده بود و دارای دو طبقه بود یه طبقه همکف و یه طبقه زیر همکف. و ضعف قدیمی و همیشگی رستوران ها و کلا سفر به ارمنستان، عدم توانایی برقراری ارتباط با مردمش بود، اونها فقط ارمنی بلد هستن و ما فقط فارسی و یه کوچولو انگلیسی. و فقط با ایما و اشاره باهم صحبت میکردیم و این خیلی بد بود.