دقت کردین معمولا رستوران های قدیمی که در نزدیکی بازارهای شهر ها هستن، غذاهای خوشمزه ای دارن؟ چون معمولا کسبه همون منطقه ازشون غذا میگیرن و اگه غذاشون خوب نباشه، مشتری ندارن.
ما برای دیدن بازار معروف شهر قاضی عنتپ به سمت بافت قدیمی شهر رفتیم و بعد از دیدن بازار، برای نهار به یک رستوران که نزدیکش بود، به اسم لذت خان رفتیم.
رستوران خیلی شلوغ بود و همه مشتری هاش هم محلی بودن. کاملا معلوم بود که رستوران به صورت خانوادگی اداره میشه و خیلی خوب همه شون بهم کمک میکردن.
آقایی که مدیر رستوران بود و سفارش ها رو هم می گرفت، اصلا انگلیسی بلد نبود و وقتی بهش گفتیم به ما منو رو نشون بده، خندید و گفت من خودم منو هستم !!! بعد دست مارو گرفت و برد بیرون مغازه اش و عکس غذاها که روی شیشه چسبونده بودن به همراه ویترین یخچالی که کبابهای سیخ کشیده شده توش بودن رو به ما نشون داد تا انتخاب کنیم. خیلی بامزه بود. ما هم دو سیخ کیما، یک سیخ کوشلمه و یک پرس کاورما سفارش دادیم. به همراه آیران مخصوص لذت خان که تو یک محفظه جالب مثل آبشار سرازیر بود و ظرفها رو می گرفتن زیرش و پر می کردن.
غذاهای این رستوران به شدت لذیذ بود ولی تند... تند... تند... نمیدونم غذاهای این رستوران فقط اینجوری بود یا کلا غذاهای این منطقه تند هست.
کاورما همون خوراک جگر بود. خوشمزه ولی تند. کوشلمه مثل کباب چنجه بود با تکه هایی از دنبه و کیما هم مثل کباب کوبیده خودمون بود با ترکیب فلفل زیاد.
سالاد هم خودشون برامون آوردن. نون هاشون هم خیلی خوشمزه بود. در کل ما یک غذای عالی با قیمت خوب (135 لیر) رو در این شهر تجربه کردیم.