در خیابون چهارباغ بالا نرسیده به سی و سه پل در حال قدم زدن بودم که بوی خوبی به مشامم رسید و هرچی جلوتر میرفتم بو بیشتر هم میشد تا با یک صف نسبتا طولانی مواجه شدم که مقابل یه مغازه تشکیل شده بود و با پرس و جو از منتظران در صف فهمیدم که این مغازه تخصصی فقط سیبزمینی سرخ شده میفروشه با سسهای متنوع! من هم که شکمو، ته صف ایستادم و نوبتم شد و سفارشم رو ثبت کردم. البته در لحظهی سفارش دادن شما فقط تعداد مورد نظر رو اعلام میکنی و وقتی نوبتت شد سسهایی که دوست داری رو میگی و اونا برات اضافه میکنن. سیبزمینیها در قیفهای کاغذی ارائه میشن با یک سیخ چوبی که حکم چنگال رو دارن! راستش چیز خاصی نبود و یه سیبزمینی ترد و حسابی سرخشده بود اما به هرحال ایدهی جالبی به نظرم اومد. من در تبلیغات اینساگرامی همچین مغازهای رو در تهران دیده بودم که خیابون پاسداران هستن اما تا به حال نرفته بودم و قسمت شد در اصفهان امتحان کنم. قیمت هر قیف ۳۵ هزار بود و سسها هم رایگان هستن و از بین چندین طعم حق انتخاب هست و از هر کدوم بخوایم برامون میریزن. کلا جالب بود و لحظات مفرحی برام ساخته شد!